Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye

uuu ilk defa benim toggleleri gördüm abi sende :) ellerine sağlık süperler manitalar her zamanki gibi süper
Çok güzel toggle olmuşlar kardeşim ekrana uydu :) teşekkürler kardeşim

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Çok güzel toggle olmuşlar kardeşim ekrana uydu :) teşekkürler kardeşim

duvar kağıtlarını nerden buluyosanız naja abiyle süper ekranlar yapıyonuz :) lumian da şimdiden hayırlı olsun abi

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

duvar kağıtlarını nerden buluyosanız naja abiyle süper ekranlar yapıyonuz :) lumian da şimdiden hayırlı olsun abi
Araştırıyorum kardeşim naja da öyle araştırganız biz :D teşekkürler kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
asigsasi

asigsasi

Üye

najanaja

najanaja

Üye
Suskunluğumu bozıyım :) Malum Lumia 920 alıcam minik canavarla pek ilgilenmedim bu ara belkide son ekran paylaşımlarımdır bunlar :)

hala satılmadımı minik :) walla resimler herzaman ki gibi can yakıyo :) 3. resmi beğendim ve çaldım :) avkon yine deişmiş saat güzel bi model font aynı tema standart sadece altbar deiştirilmiş :) genel anlamda idare eder diyim :) güzel ekranlar kardeşim ellerine sağlık bu son olabilir diosan 920 baya yaklaştı heralde :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Resimlerinize dikkat edin :oke:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye

biri beni mi andı :) aa bak resim işinde üstüme yoktur onu sölim bulamıcam resim yoktur piyasada :) hatta sleeple nin 3. ekrandaki resmini sewdim onu buldum 1600x1073 ebadında :)

- - - Eklendi - - -

Resimlerinize dikkat edin :oke:

ediyoz ediyoz :) o kadar aşırı deil yaa standart bunlar, sorun olmaz :D

- - - Eklendi - - -

benim duvarkagıtlarından kullanmışsın güzel olmuş :D

aynı zamanda bu benim pc masaüstü resmim :) masaüstü yarışmasına bunla katılıp 1. olduydum :D

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

biri beni mi andı :) aa bak resim işinde üstüme yoktur onu sölim bulamıcam resim yoktur piyasada :) hatta sleeple nin 3. ekrandaki resmini sewdim onu buldum 1600x1073 ebadında :)

- - - Eklendi - - -

ediyoz ediyoz :) o kadar aşırı deil yaa standart bunlar, sorun olmaz :D

- - - Eklendi - - -

aynı zamanda bu benim pc masaüstü resmim :) masaüstü yarışmasına bunla katılıp 1. olduydum :D

Tamam azda doğa resmi felan paylaşın.:)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye

Tamam azda doğa resmi felan paylaşın.:)

walla başkalarını bilmemde benim bulacak olduğum doğa resminde de illa ki bi hatun olur çimenlerin içinde falan :) napıyım takıntı gibi bişi işte, telde 1000 i geçkin resim var, içinde varsa en fazla 50 tane standart resim vardır gerisi bildiğin gibi :) ama ben ekran paylaşırken zaten fazla açığa kaçmamaya çalışıyom :) benim resimler genelde farklı olur :)

asigsasi

asigsasi

Üye

sLeepLe

sLeepLe

Üye

hala satılmadımı minik :) walla resimler herzaman ki gibi can yakıyo :) 3. resmi beğendim ve çaldım :) avkon yine deişmiş saat güzel bi model font aynı tema standart sadece altbar deiştirilmiş :) genel anlamda idare eder diyim :) güzel ekranlar kardeşim ellerine sağlık bu son olabilir diosan 920 baya yaklaştı heralde :)
Baya yaklaştı aynen kardeşim :) teşekkür ederim can yakarım :)

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye

tempestshine

tempestshine

Üye

Kırmızı candır, kandır, Aşkın rengidir :)
Yorumlarınız neler ??

Tek kelime ile harika :spr

Chatlack07

Üye

Bunun gibi nasıl yapabilirim arkadaşım .

Anil-D

Anil-D

Üye
bunlarda benim keretadan

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

http://c1303.hizliresim.com/17/4/krj1q.png

- - - Eklendi - - -

http://c1303.hizliresim.com/17/4/krj6j.png

Üst Alt