Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

teşekkür ederim kardeşim :) fazla bi deişiklik yok zaten bi temanın alt kısmını deiştirdim bide tiny battery widget i deiştirdim bide saat ve profili toggle uyumlu yaptım geri kalan aynı :) sende mi paylaştın ben direkt son sayfaya geldiğimden görmedim. bi bakarım şimdi. ya ekranları ekleyip kaçacaktım fazla oturamıcam zaten birazdan kaçarım :)

tiny baloncuklumu net göremedim gözlerim net görmüyor :( :D ama cidden 1. deki hatun son 2 erkandaki wallpaperler süper olmuş senmi yaptın onları ?

- - - Eklendi - - -

way be on numara olmuş hepsi bi uyum içinde toggle set harika temayla tam uymuş kısayollar yine şekil olmuş :) daha eksik çok ama avkon font dier widgetler hep eksik yavaş yvaş doğrult artık teli :)
teşekkür ederim abi :D evet eksikler çok widget falan yok artık format atmam uzun süre :D bide eksik olarak son ekrana wallpaper bulamadım toggleler net görünmesi için bu vardı bunu koydum :D

tolgatavli

Üye

tiny battery nin mifini verebilirmisin rica etsem çog güzel gorünüyo

-Fight-

-Fight-

Üye
Abi ben yardımcı olayım. O program radyo programı internet radio widgeti'de var. Link; http://www.maxicep.com/symbian-3-di...-05-0-symbian-3-anna-belle-signed-653691.html
Eyvallah kardeşim çok sağol buldum sonunda

- - - Eklendi - - -

Sonunda Avkonu yapabildim :)
Yenilik fazla yok ama Avkon olmuşmu Yorumlarınızı alabilirmiyim :)

- - - Eklendi - - -

Toggle widgetlerin o mavi yerlerini kırmızı yapsam daha iyi durucak gibi onu unutmuşum :D

o pil yüzdesinide gösterin widgeti paylaşırmsn

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Vaay Ne güzel ekranlar olmuş kardeşim tema ikonlarını çok sevdim :) 2 5 ve 6 daki resimleride çok beğendim 5 ve 6 zaten resmin dizaynı çok iyi 2 de de resim çok iyi :D widgetlarda çok iyi olmuş kardeşim fm vericide yapaydın dieem ama fm verici zaten fotoğrafda güzel yere olmuş mavilikler var güzel durmuş eline sağlık kısacası iyi ekranlar :oke:

najanaja

najanaja

Üye
Vaay Ne güzel ekranlar olmuş kardeşim tema ikonlarını çok sevdim :) 2 5 ve 6 daki resimleride çok beğendim 5 ve 6 zaten resmin dizaynı çok iyi 2 de de resim çok iyi :D widgetlarda çok iyi olmuş kardeşim fm vericide yapaydın dieem ama fm verici zaten fotoğrafda güzel yere olmuş mavilikler var güzel durmuş eline sağlık kısacası iyi ekranlar :oke:
Widget seti aynı zaten. Dediğim gibi bunlar favorim oldu deiştirmem gayrı :) tema kalol un teması sadece alt kısmı deiştirdim :) resimlerim her zaman ki gibi kalitedir :) o resimleri bi yerden buldum adam güzel yapmış :)
2. resmi bende çok sewdim biraz oynadım üstünde aslında arka fon parlaktı hatunu biraz canlandırdım arkaplanı da kararttım böle daha iyi oldu :) teşekkür ederim kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
AHMED...

AHMED...

Üye

yorumları alalım abiler :)

widgetler temayı avkonu yapanlara çok teşekkür ediyorum emeğinize sağlık :)

Pringles

Pringles

Üye
ahh keşke benimde telefonum fp1 olsa extrabutton işi bitirmiş sbi gerçekten güzeller

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
;)

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa
asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: vg_engin
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye

yorumları alalım abiler :)

widgetler temayı avkonu yapanlara çok teşekkür ediyorum emeğinize sağlık :)

adı ne bu widgetin mùzikçalar felan sùpermiş link atarmısın

uribaju

uribaju

Üye
şöyle birşey yaptım farklılık olsun biraz aceleye geldi :ehe

asigsasi

asigsasi

Üye

nefrt

nefrt

Üye
kardeş bunu 5800 için nasıl yapabilirim. Cfw ye gömücemde. nasıl yapabilirim

- - - Eklendi - - -

bunlar da benim madness 2.0'dan ekran değişimleri sırasında arabanın rengi değişiyo efekt gibi oluyo :)

kardeş bunu 5800 için nasıl yapabilirim. Cfw ye gömücemde. nasıl yapabilirim

Üst Alt