najanaja
Üye
Favori rengim.Çok ciks ekranlar olmuş abi.![]()
Teşekkür ederim kardeşim bu harbi 10 numara oldu
ama bi daha ki bundan da iyi ekranlar olacak şimdi de kendi favorime geçiyorum ve ayar çekiyorum 
Favori rengim.Çok ciks ekranlar olmuş abi.![]()
ama bi daha ki bundan da iyi ekranlar olacak şimdi de kendi favorime geçiyorum ve ayar çekiyorum 
kırmızıya geçiş hee
Teşekkür ederim kardeşim bu harbi 10 numara olduama bi daha ki bundan da iyi ekranlar olacak şimdi de kendi favorime geçiyorum ve ayar çekiyorum
![]()
bende şimdi kırmızı toggle yapmıştım
atıcam şimdi resimlerini
kırmızıya geçiş heebende şimdi kırmızı toggle yapmıştım
atıcam şimdi resimlerini
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Avkon ile toggle uyumlu yapmaya çalıştım yorumlarınızı alayım![]()
avkon iyi olmuş temanın üst yazılarınıda kırmızı yapaydın
set gerçekten güzel olmuş kardeşim ama bence o arkalarındaki siyah dikdörtgenleri kaldırsan daha güzel görünecek gibi, benim düşüncem 
waaay güzel ekranlar yine ama bu sefer fazla widget göremedim daha çok kısayol varavkon iyi olmuş temanın üst yazılarınıda kırmızı yapaydın
set gerçekten güzel olmuş kardeşim ama bence o arkalarındaki siyah dikdörtgenleri kaldırsan daha güzel görünecek gibi, benim düşüncem
![]()
farklılık olsun diye koymuştum onları aslında benim fikrim açık iken sağa dikdörrgen kapalı iken sola yapıcaktım sadce kırmzıılığı koymuycaktım ama avkonla uyumlu olsun dedim
fazla widget değil widget yok widget koymak için uyumlu resim bulamadım 
farklılık olsun diye koymuştum onları aslında benim fikrim açık iken sağa dikdörrgen kapalı iken sola yapıcaktım sadce kırmzıılığı koymuycaktım ama avkonla uyumlu olsun dedim
fazla widget değil widget yok widget koymak için uyumlu resim bulamadım
![]()
benim yaptıklarımı görüyon kimini istek üzerine kimini kendi zevkime göre yapıyom biraz da nasıl bişey daha çok tutulur die düşünüp öle yapıyom
tabi ilk imalatlarıma bakma onlar biraz acemi işi oldu o zamanlar bu kadar iyi deildim 
ben şu an hayla acemiyim
ben sadece kendi düşüncemi söledim tabi ki yapan sensin ve daha çok kendi mantığına ve zevkine göre yapacaksın sen böle uygun gördükten sonra kimse bişey diemezbenim yaptıklarımı görüyon kimini istek üzerine kimini kendi zevkime göre yapıyom biraz da nasıl bişey daha çok tutulur die düşünüp öle yapıyom
tabi ilk imalatlarıma bakma onlar biraz acemi işi oldu o zamanlar bu kadar iyi deildim
![]()

Toggle ve avkonda arama tuşunun rengi çok güzel olmuş eline sağlıkkırmızıya geçiş heebende şimdi kırmızı toggle yapmıştım
atıcam şimdi resimlerini
- - - Eklendi - - -
Avkon ile toggle uyumlu yapmaya çalıştım yorumlarınızı alayım![]()
bencede o siyahlıklar olmasa daha iyi olurdu ama naja nın dediği gibi kendi isteğin kimse karışamaz kullanmak isteyen kullanır 
Buyrun bakalım
önce bi onlara baktım sonra widgetlere falan
tema iconlarını hangi temayla değiştirdiysen çok hoş olmuş togglelerde data iconu farklılık katmış o güzel fikir
ellerine sağlık abi güzel olmuş 
2 ustadan aynı yorumToggle ve avkonda arama tuşunun rengi çok güzel olmuş eline sağlıkbencede o siyahlıklar olmasa daha iyi olurdu ama naja nın dediği gibi kendi isteğin kimse karışamaz kullanmak isteyen kullanır
![]()
bidahakine öyle yapıcam bide mavisini yapıcam bunun aynı avkonun mavisinide yaptım duruyor arşifte 
Ohoo mavisini yapıp paylaşsaydın ya bu ekranlarda onu kullanırdım avkonla alt barı mavi yapmıştım bendemanitalar yakıyo abiönce bi onlara baktım sonra widgetlere falan
tema iconlarını hangi temayla değiştirdiysen çok hoş olmuş togglelerde data iconu farklılık katmış o güzel fikir
ellerine sağlık abi güzel olmuş
- - - Eklendi - - -
2 ustadan aynı yorumbidahakine öyle yapıcam bide mavisini yapıcam bunun aynı avkonun mavisinide yaptım duruyor arşifte
![]()
tema steelblack blue v2.2 alt barı vision of pureness temasından aldım ikonlarıda windows blade zaten biliyon
manitalar yakar özenle seçtim
datayı senden aldım mavi diye dışı hoşuma gitti
Teşekkür ederimway way way kimler gelmiş bugün ekran paylaşma günümüdür nedirBuyrun bakalım
walla bu sefer harika olmuş kardşim mai ağırlıklı neden acaba
temanın menü seçenekler falan sen deiştirdin heralde çok güzel durmuş walla. resimler harika özellikle ilk resim ve 3. resim arabası olurum ben onun benide yıkasın
fazla bi widget seçeneğin yok
ama olanlar cam gibi tam benim tarzımda
yazı tipin bumuydu ben yine unuttum
ama bu güzelmiş. walla harika ekranlar kardeşim ellerin dert görmesin 
ben şu an hayla acemiyim![]()

keşke biraz daha bekleseydin levent birşey üzerinde çalışıyor sen tester olacaktın tabi istersen
- - - Eklendi - - -
ben tester olurum abi sorun degil
Yok geçen font farklıydı bu n900 fontu paylaşmıştım ya
way way way kimler gelmiş bugün ekran paylaşma günümüdür nedirwalla bu sefer harika olmuş kardşim mai ağırlıklı neden acaba
temanın menü seçenekler falan sen deiştirdin heralde çok güzel durmuş walla. resimler harika özellikle ilk resim ve 3. resim arabası olurum ben onun benide yıkasın
fazla bi widget seçeneğin yok
ama olanlar cam gibi tam benim tarzımda
yazı tipin bumuydu ben yine unuttum
ama bu güzelmiş. walla harika ekranlar kardeşim ellerin dert görmesin
- - - Eklendi - - -
yaptıkların hiçte acemice deil bence![]()
bu fontu seviyom kalın duruyo
Ben arabası olmıyım o araba benim olsun manitada benim olur araba canavar çünkü
tema steelblack blue v2.2 attisx in teması ben alt bara mavi çizgisi ekledim ve ikonları değiştirdim aynen güzel durdu
Teşekkür ederim kardeşim
Ahanda budur kırmızının asaleti gibisi yok bence
bu arada farkettiniz mi hiç, bi konunun açıldığı ilk sayfadaki ekranlara bakın bide son paylaştıklarımıza ekranlarımız nasıl da evrim geçirmiş
resmi biraz büyük boyutlu yaptım tam anlaşılsın die 
Vay vay ekranlara bakEh herkes ekledi ben eksik kalmıyım bi taraflarım şişer sonraAhanda budur kırmızının asaleti gibisi yok bence
bu arada farkettiniz mi hiç, bi konunun açıldığı ilk sayfadaki ekranlara bakın bide son paylaştıklarımıza ekranlarımız nasıl da evrim geçirmiş
resmi biraz büyük boyutlu yaptım tam anlaşılsın die
çok güzel bi uyum içerisinde kardeşim senin pc nin ekranını anımsattı bana
valla widgetlara bayıldım çok güzel olmuşlar eline sağlık kardeşim
bayıldım ben bu ekranlara
çizgili kırmızı fonuda sevdim
ellerine sağlık 
Vay vay ekranlara bakçok güzel bi uyum içerisinde kardeşim senin pc nin ekranını anımsattı bana
valla widgetlara bayıldım çok güzel olmuşlar eline sağlık kardeşim
bayıldım ben bu ekranlara
çizgili kırmızı fonuda sevdim
ellerine sağlık
![]()
harbi kardeş bu dediğim gibi on numara oldu en favori ekranım ilan ediyorum bunu
elbet herkesin zevki faklıdır ama yani bunu beğenmeyecek bi zevkte yoktur yaa sanmıyom
ben bunları deiştirmem artık dediğim gibi ahanda budur ya 

İlanına katılıyom kardeşim
yani biliyon iş görsellik olunca titizimdirharbi kardeş bu dediğim gibi on numara oldu en favori ekranım ilan ediyorum bunu
elbet herkesin zevki faklıdır ama yani bunu beğenmeyecek bi zevkte yoktur yaa sanmıyom
ben bunları deiştirmem artık dediğim gibi ahanda budur ya
- - - Eklendi - - -
Bu arada unuttum teşekkür ederim akrdeşim.![]()