Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
peki abi ama temad gözüm var :/

- - - Eklendi - - -

benim aklıma çeşit gelmiyo o yüzden can sıkıntımı editleyerek geçiriyorum :)
temayı unut sleeple nin dediği gibi iş görmez oda bana ait sadece ekranda kullandığı kısayollar için ikon hazırlayıp kullandığı temaya attım deişiklik olsun die :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

sLeepLe

Üye

aslında biraz daha genişletmek gerekiyo ikonları çünkü wifi nin asğındaki şeffaf alandaki simge tam oturmaış büyük geliyo aslında ona bakmadım ben hiç oda bu mifin içinde sonuçta dimi :) onun boyutunu küçültem denk gelsin :) yarın kurcuklarım bi.
Widgetların boyu bence kalsın öyle wifi simgesini küçültürsen olur kardeşim yarın bi kurcala bakalım :)

- - - Eklendi - - -

temayı unut sleeple nin dediği gibi iş görmez oda bana ait sadece ekranda kullandığı kısayollar için ikon hazırlayıp kullandığı temaya attım deişiklik olsun die :)
Foyamız ortaya çıktı :islik

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
bu aralar kayıp olan birini gördüm :)

bazan yolumu kaybediom ben ondan :) hep böle oluyo çünkü girdim mi çıkamıyom forumdan :) allahtan dizi filmimi foruma girmeden önce izlediydim yoksa bak bida fırsatım olmıcakmış izlemek için :)

- - - Eklendi - - -

Widgetların boyu bence kalsın öyle wifi simgesini küçültürsen olur kardeşim yarın bi kurcala bakalım :)

- - - Eklendi - - -

Foyamız ortaya çıktı :islik

illaki ortaya çıkacak zaten :) warsın baştan çıksın :) yoksa çok mu erken ispiyonladım seni :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
dostum maxicep de bağımlılık yapıyor şu temayı bende merak ettim kesinlikle güzel birşey olacaktır eminim:oke:

• Beğen
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

hmm anladım ama iconlar müthiş olmuş ellerine sağlık abi

- - - Eklendi - - -

bazan yolumu kaybediom ben ondan :) hep böle oluyo çünkü girdim mi çıkamıyom forumdan :) allahtan dizi filmimi foruma girmeden önce izlediydim yoksa bak bida fırsatım olmıcakmış izlemek için :)

- - - Eklendi - - -

illaki ortaya çıkacak zaten :) warsın baştan çıksın :) yoksa çok mu erken ispiyonladım seni :)

bende sizdenimm yabancı yok :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
e benden de bi misilleme gelsin artık dimi :) bu sefer pek güzel olmadı ama :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
toggle seti çok güzel olmuş inşallah en kısa sürede tanışırız kendisiyle :D

• Beğen
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

saat birleşik olsa mavi yerleri yada ortada turuncu olmasa daha iyi olabilirdi ams senin zeevkin abi ben karışamam arama butonu eskisi daha güzeldi iconlar togglle uyumlu olduğu için çok hoş :)

• Beğen
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
bide müzik ile radyoyuda editlemelisşn onlar kalmış bi tek :)

najanaja

najanaja

Üye
toggle seti çok güzel olmuş inşallah en kısa sürede tanışırız kendisiyle :D

inşallah bakalım :) onlarda yarım, ekranlar sadece göstermelik zaten, başka şeylerle uğraştığımdan sadece görünen şeyleri deiştiriom :)

- - - Eklendi - - -

saat birleşik olsa mavi yerleri yada ortada turuncu olmasa daha iyi olabilirdi ams senin zeevkin abi ben karışamam arama butonu eskisi daha güzeldi iconlar togglle uyumlu olduğu için çok hoş :)
saat birleşik olsa bi anlamı yok tamamen dümdüz görünecek :) arayı boş bırakacaktım hadi nokta koyam bide dedim :) yok ya bide onlamı uğraşcam avkona ellemedim :) bu avkonu hazırladığım temaya uyumlu yaptım ondan :) tema ikonları orjinal zaten pureview teması asdece ev ekranımdaki kısayolların x-plore falan ikonu yoktu temada o 3-4 ikonu yaptım bide ekrandaki 3-4 toggle ı yaptım uyum açısından :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
sLeepLe

sLeepLe

Üye

Bi windowsculuk sezdim sanki ikonlar kare toggle kare saat kare falan :) güzel olmuşlar kardeşim eline sağlık resimlerde çok güzel :) radyoyuda editlesen güzel olurmuş yani radyoya yakışırdı sarılı bişey :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
Bi windowsculuk sezdim sanki ikonlar kare toggle kare saat kare falan :) güzel olmuşlar kardeşim eline sağlık resimlerde çok güzel :) radyoyuda editlesen güzel olurmuş yani radyoya yakışırdı sarılı bişey :)

he bide böle olsun dedim pureview teması uygun toggle yapmak kolay olur dedim ondan :) çoğu widgeti deiştirmedim yaa uğraşmak istemedim sonra bida deiştircem uzun iş hepsi bi uyum içinde olcak die bişey yok :) dedim zaten bu sefer güzel olmadı pek :) aaa resimlerime laf yok işte onları özenle seçerim çikinini bulamazsın zaten garanti veriyom :) benim 4. ekrandaki favorilerimden o eski resimlerimden di geri kalan yeni :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve sLeepLe
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
upuzuuun bi aradan sonra yeni ekranlarim:

• Beğen
Tepkiler: CouTFeeL ve asigsasi
tempestshine

tempestshine

Üye

müzik çalar ve fm radyo widgetları harika

asigsasi

asigsasi

Üye

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

Süper olmuş arada değişim şart ama yeşil togglelerden siyaha dönmüşsün çok şaşırdım :D

- - - Eklendi - - -

Güzel ekranlar ellerine sağlık abi ama ben şu sarıya bi türlü ısınamadım :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

tolgatavli

Üye

• Beğen
Tepkiler: CouTFeeL ve asigsasi
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

herkezde sarılar ve manitalar ellerine sağlık güzel ekranlar bide şu üst bardaki yazıda sarı olsaymış daha uyumlu olurmuş :)

Üst Alt