Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

tolgatavli

Üye

istersen değişig rengleri var

tolgatavli

Üye
rica ederim beğendiysen sorun yok :)

- - - Eklendi - - -

teşekkür ederim ama bu dğil ben toggllerin olduğu resmi istemiştim resimler eksik çıkıyor yanlış saymış olabilirim

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Sniper0200

Sniper0200

Üye

AHMED...

AHMED...

Üye
ekranlar güzel olmuş kardeş sadece iki ekran mi kullanıyorsun

asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: alici-35
KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Nokia 700 - Belle Ev Ekranım

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

vay abi süper olmuş ellerine sağlık :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
vay abi süper olmuş ellerine sağlık :)

sağol kardeşim sen bu temaya uygun toggle seti yapsana saat müzik çalar profil gibi birazda ayrıntılı yaparsın süper olur hafta sonu yaparsın acelesi yok

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

sağol kardeşim sen bu temaya uygun toggle seti yapsana saat müzik çalar profil gibi birazda ayrıntılı yaparsın süper olur hafta sonu yaparsın acelesi yok

yarın akşam başlarım cumartesi bitiririm ;)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

Son ekrana resim bulamadım bende bunu koydum :D

Evet Yorumlarınız Neler ?

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
ellerine sağlık en güzel 3. Ekran olmuş 4. Ekran artık klasik oldu sende renk olarak

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
ellerine sağlık en güzel 3. Ekran olmuş 4. Ekran artık klasik oldu sende renk olarak

Rica ederim vay sen 3 . ekranı bende 2. ekranı çok seviyorum resimden dolayı :D evet 4 hep aynı :D yeni bi toggle yapıcamda şekil belirleyemedim bi türlü :D

najanaja

najanaja

Üye

Son ekrana resim bulamadım bende bunu koydum :D

Evet Yorumlarınız Neler ?

Ne diyelim ki kardeş her zaman ki gibi ekranların coşkulu :) yeşiller biraz azalmış :) en azından üstbar yazıları deiştirmemişsin o koyu yeşil yakışmıyodu bnce :) ve yine söliyim senin şu kısayolları yerleştirme şekillerin hoşuma gidiyo :) güzel modeller veriyon hep :) ellerine sağlık kardeşim güzel ekranlar :oke:

• Beğen
Tepkiler: CouTFeeL
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

Ne diyelim ki kardeş her zaman ki gibi ekranların coşkulu :) yeşiller biraz azalmış :) en azından üstbar yazıları deiştirmemişsin o koyu yeşil yakışmıyodu bnce :) ve yine söliyim senin şu kısayolları yerleştirme şekillerin hoşuma gidiyo :) güzel modeller veriyon hep :) ellerine sağlık kardeşim güzel ekranlar :oke:
teşekkürler abi :) temayı değiştirmiştim editlemeye üşenmiştim o yüzden beyaz kaldı ama böyle iyi geldi gözüme :D yerleştirme biraz titizlikten ve sürekli olucaksa en iyisi olsun dediğim için olabilir ama hiç en iyisi olduğunu görmedim :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
teşekkürler abi :) temayı değiştirmiştim editlemeye üşenmiştim o yüzden beyaz kaldı ama böyle iyi geldi gözüme :D yerleştirme biraz titizlikten ve sürekli olucaksa en iyisi olsun dediğim için olabilir ama hiç en iyisi olduğunu görmedim :D
ben bikaç kere gördüydüm :kop:bende fazla kısayol yok 7 tane 4 bi ekran 3 bi ekran o yüzden fazla bi model verme imkanım yok :) şimdi ki ekranların fotosunu çektim hazır durumda bi daha ki sefere kısayolları çoğaltıp tek ekran da bide ben model yapacam :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve CouTFeeL

Üst Alt