Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
bobcity temanı banada atarmısın guzelmis

- - - Eklendi - - -

ahmet bobcitydeki tema sende var rica etsem bana atarmısın birde o radyo widgeti olan program ne

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

Yorumlarınız..

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye

Yorumlarınız..

avkon ust bar uyumu harika olmus kardesim dizayn guzel, saat renklenmis harika ekranlar yine:) toggle setini editleyecektin noldu o is :D

• Beğen
Tepkiler: CouTFeeL
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
kırmızı olarak editledim ama pek beğenmedim istersen senin için editleyebilirim sadece nerelerini editlememi istiyorsan söylemen gerek
ben beyaz işaretleri kırmızı yeşil yaptım beğenmedim :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada Teşşekkür etmeyi unutmuşum :)

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

​Çoook Güzel Oldu :)

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
tempestshine

tempestshine

Üye

Yorumlarınız..

bence en iyi ekranların bu.bi de son ekrandaki saatin linkini verir misin :)

- - - Eklendi - - -

​Çoook Güzel Oldu :)

alttaki yorumumu değiştiriyorum.bu daha güzel.özellikle duvar kağıtları 2.ekrandakini atarsan memnun olurum :)

• Beğen
Tepkiler: CouTFeeL

ılgınbursa

Üye
- - - Eklendi - - -

Yorumlarınız..
rica etsem temanı avkonu ve widgetlerini paylaşır mısın veya linkini verir misin çok güzel ve şık olmuş tebrikler :oke:

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
- - - Eklendi - - -

rica etsem temanı avkonu ve widgetlerini paylaşır mısın veya linkini verir misin çok güzel ve şık olmuş tebrikler :oke:

teşekkürler :)
buyur
www.maxicep.com/symbian-3-widget/tinybattery-widget-edit-by-coutfeel-sarjin-durumuna-gore-renk-3-renkli-eklendi-5-736517.html#post5627142
www.maxicep.com/symbian-3-widget/digital-clock-widget-color-edit-by-coutfeel-3-737416.html#post5613540
www.maxicep.com/symbian-3-widget/toggleskin-pack-by-coooler-738687.html#post5624175
www.maxicep.com/symbian-3-temalar/meego-eva-ikon-by-fsx-nokia-belle-2-737307.html#post5624359

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Buyrun bakalım :) Fontu sade yaptım ics fontu avkonu değiştirdim bi kaç widget değişikliği ve tema değişti :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
Buyrun bakalım :) Fontu sade yaptım ics fontu avkonu değiştirdim bi kaç widget değişikliği ve tema değişti :)

ne diyim şimdi eh işte idare eder :) hemen yeni çıkan toggle set kullanılmış yaw ne kadar aç gözlüsünüz milyon çeşit toggle set çıksa sizler bir milyon bir inci çıksın diye bekliyonuz resmen :kop:benim bildiğim bi set beğenirsin favori onu kullanırsın ta ki ondan daha iyisi çıkana kadar :) font çok standart beğenmedim biraz daha artistik bişi olmalı bence :) avkon yine beyaza dönmüşsün :) başka da yok sanırım deişiklik müzikçalar falan aynı ama sana tawsiyem profil widgeti yeşili dene bide gerçekten daha hoş duruyo kırmızı hiç güzel olmamış :) tabi herşey zevk meselesi ama daha daha iyi ekranlarınıda görmüştüm :D

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

ne diyim şimdi eh işte idare eder :) hemen yeni çıkan toggle set kullanılmış yaw ne kadar aç gözlüsünüz milyon çeşit toggle set çıksa sizler bir milyon bir inci çıksın diye bekliyonuz resmen :kop:benim bildiğim bi set beğenirsin favori onu kullanırsın ta ki ondan daha iyisi çıkana kadar :) font çok standart beğenmedim biraz daha artistik bişi olmalı bence :) avkon yine beyaza dönmüşsün :) başka da yok sanırım deişiklik müzikçalar falan aynı ama sana tawsiyem profil widgeti yeşili dene bide gerçekten daha hoş duruyo kırmızı hiç güzel olmamış :) tabi herşey zevk meselesi ama daha daha iyi ekranlarınıda görmüştüm :D

Yazı tipini sade yapam dedim düz yazı kullanıyım biraz diye canım sıkılırsa artistlik bişey koyarım :) toggle hoşuma gitti böyle tombulumsu gibi benim sevdiklerim belli meego,all in one,glass,text,bunlar bide senin yaptığın clear,glam,sensation bunları seviyom dönüp dönüp duruyom :) yeşili deniyem bakalım :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye

Yazı tipini sade yapam dedim düz yazı kullanıyım biraz diye canım sıkılırsa artistlik bişey koyarım :) toggle hoşuma gitti böyle tombulumsu gibi benim sevdiklerim belli meego,all in one,glass,text,bunlar bide senin yaptığın clear,glam,sensation bunları seviyom dönüp dönüp duruyom :) yeşili deniyem bakalım :)

Senin favorilerde pek azmış :D ben olan bi toggle ı beğenemiyom yaa çok seçiciyim toggle konusunda :)

- - - Eklendi - - -

bu arada unutmuşum son ekran hariç resimler yine harika :) ve tema da çok güzel :)

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

abi temaa süperr adı ne link atsana :)
bu arada 3. Ekran gözümden kaçmadı hanyyyyyyy :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye

Senin favorilerde pek azmış :D ben olan bi toggle ı beğenemiyom yaa çok seçiciyim toggle konusunda :)

- - - Eklendi - - -

bu arada unutmuşum son ekran hariç resimler yine harika :) ve tema da çok güzel :)

Son ekranda kısayollar var diye yaprak koydum :) temada daeva112 nin blurry circle 4.0 :)

- - - Eklendi - - -

abi temaa süperr adı ne link atsana :)
bu arada 3. Ekran gözümden kaçmadı hanyyyyyyy :)

Blurry Circle 4.0 by daeva112 :) kaçmasın güzel fotoğraf :)

• Beğen
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Son ekranda kısayollar var diye yaprak koydum :) temada daeva112 nin blurry circle 4.0 :)

- - - Eklendi - - -

Blurry Circle 4.0 by daeva112 :) kaçmasın güzel fotoğraf :)

sağol abi kaçabilicek gibi bi foto değil zaten :)

Üst Alt