tolgatavli
Üye
ekranlar güzel olmuş![]()
kendi çapimda bişeyler yapmaya çaliştim işte
ekranlar güzel olmuş![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yorumlarınız..
toggle setini editleyecektin noldu o is 
Yorumlarınız..

Çoook Güzel Oldu![]()

tamam hemen atıyorum 
http://www.maxicep.com/symbian-3-wi...get-v1-20-0-s-3-anna-belle-signed-735039.html
buyur saat
hemen eski haline çeviriyorum o zaman
- - - Eklendi - - -
tamam hemen atıyorum
![]()
renkli olunca çıkaramadım 
wp7 clock aa bende yüklüymüşrenkli olunca çıkaramadım
![]()

rica etsem temanı avkonu ve widgetlerini paylaşır mısın veya linkini verir misin çok güzel ve şık olmuş tebriklerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yorumlarınız..

- - - Eklendi - - -
rica etsem temanı avkonu ve widgetlerini paylaşır mısın veya linkini verir misin çok güzel ve şık olmuş tebrikler![]()

çok rica etsem bide duvar kağıtları ve avkonu verir misin uğraştırdım sanki biraz ama çok güzel olmuşteşekkürler
buyur
www.maxicep.com/symbian-3-widget/tinybattery-widget-edit-by-coutfeel-sarjin-durumuna-gore-renk-3-renkli-eklendi-5-736517.html#post5627142
www.maxicep.com/symbian-3-widget/digital-clock-widget-color-edit-by-coutfeel-3-737416.html#post5613540
www.maxicep.com/symbian-3-widget/toggleskin-pack-by-coooler-738687.html#post5624175
www.maxicep.com/symbian-3-temalar/meego-eva-ikon-by-fsx-nokia-belle-2-737307.html#post5624359
Buyrun bakalımFontu sade yaptım ics fontu avkonu değiştirdim bi kaç widget değişikliği ve tema değişti
hemen yeni çıkan toggle set kullanılmış yaw ne kadar aç gözlüsünüz milyon çeşit toggle set çıksa sizler bir milyon bir inci çıksın diye bekliyonuz resmen
benim bildiğim bi set beğenirsin favori onu kullanırsın ta ki ondan daha iyisi çıkana kadar
font çok standart beğenmedim biraz daha artistik bişi olmalı bence
avkon yine beyaza dönmüşsün
başka da yok sanırım deişiklik müzikçalar falan aynı ama sana tawsiyem profil widgeti yeşili dene bide gerçekten daha hoş duruyo kırmızı hiç güzel olmamış
tabi herşey zevk meselesi ama daha daha iyi ekranlarınıda görmüştüm 
ne diyim şimdi eh işte idare ederhemen yeni çıkan toggle set kullanılmış yaw ne kadar aç gözlüsünüz milyon çeşit toggle set çıksa sizler bir milyon bir inci çıksın diye bekliyonuz resmen
benim bildiğim bi set beğenirsin favori onu kullanırsın ta ki ondan daha iyisi çıkana kadar
font çok standart beğenmedim biraz daha artistik bişi olmalı bence
avkon yine beyaza dönmüşsün
başka da yok sanırım deişiklik müzikçalar falan aynı ama sana tawsiyem profil widgeti yeşili dene bide gerçekten daha hoş duruyo kırmızı hiç güzel olmamış
tabi herşey zevk meselesi ama daha daha iyi ekranlarınıda görmüştüm
![]()
toggle hoşuma gitti böyle tombulumsu gibi benim sevdiklerim belli meego,all in one,glass,text,bunlar bide senin yaptığın clear,glam,sensation bunları seviyom dönüp dönüp duruyom
yeşili deniyem bakalım 
Yazı tipini sade yapam dedim düz yazı kullanıyım biraz diye canım sıkılırsa artistlik bişey koyarımtoggle hoşuma gitti böyle tombulumsu gibi benim sevdiklerim belli meego,all in one,glass,text,bunlar bide senin yaptığın clear,glam,sensation bunları seviyom dönüp dönüp duruyom
yeşili deniyem bakalım
![]()
ben olan bi toggle ı beğenemiyom yaa çok seçiciyim toggle konusunda 
ve tema da çok güzel 
Buyrun bakalımFontu sade yaptım ics fontu avkonu değiştirdim bi kaç widget değişikliği ve tema değişti

Senin favorilerde pek azmışben olan bi toggle ı beğenemiyom yaa çok seçiciyim toggle konusunda
- - - Eklendi - - -
bu arada unutmuşum son ekran hariç resimler yine harikave tema da çok güzel
![]()
temada daeva112 nin blurry circle 4.0 
abi temaa süperr adı ne link atsana
bu arada 3. Ekran gözümden kaçmadı hanyyyyyyy![]()
kaçmasın güzel fotoğraf 
Son ekranda kısayollar var diye yaprak koydumtemada daeva112 nin blurry circle 4.0
- - - Eklendi - - -
Blurry Circle 4.0 by daeva112kaçmasın güzel fotoğraf
![]()