Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

tolgatavli

Üye

tempestshine

tempestshine

Üye

Yeni setleri denedim.Çok şıklar :ehe

sLeepLe

sLeepLe

Üye

Yeni setleri denedim.Çok şıklar :ehe
güzel ekranlar olmuş toggle setide güzel canlı olmuş :D 2.ekranın duvar kağıdı tanıdık geldi :D

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

Aslında kırmızıyı daha çok seviyorum ama arama butonunu düzgün bi şekilde kırmızı yapamıyorum hep mavilikler kalıyor yada şekli bozuluyor :(
Yorumlarınız....

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
ekranlar güzel olmuş bu ilk ekrandaki 2 adet tercihler widgeti ayrı renklerde nasıl oldu

asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler

tempestshine

tempestshine

Üye

Aslında kırmızıyı daha çok seviyorum ama arama butonunu düzgün bi şekilde kırmızı yapamıyorum hep mavilikler kalıyor yada şekli bozuluyor :(
Yorumlarınız....

Fb browser ben yükleyemedim onu :züü:

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Buyrun bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

sonunda yükledim.pc den yapınca oluyor.yavaş bir uygulama bence

- - - Eklendi - - -

Fonta,Avkona ve widgetlara bayıldım.İlk ekran +13 :ehe

aynen font güzel ama opera mobilede hata verir gbi duruyo

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

tempestshine

tempestshine

Üye

- - - Eklendi - - -

Ben artık opera kullanmıyorum.Uc kullanıyorum.Bazen zorunlu olarak kullandığım oluyor ama genelde Uc

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
bendede yüklü ama ne gibi bi farkı var bilmiyorum

sLeepLe

sLeepLe

Üye
süperrrr :) abi bu pil widgeti nasıl kırmızı yaptın ? Bide bnm yeni ekranlardaki arama butonunu kırmızı yapabilirmisin :(
Teşekkür ederim kardeşim :) mifini değiştirdim widgetin kırmızı oldu forumda yok sanırım paylaşırım link veririm :) avkon editlemeyi bilmiyorum üzgünüm

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim kardeşim :D karma widget yaptım :ehe

najanaja

najanaja

Üye
waay yine on numaralar :) ilk resim yüreğimi hoplattı :) o ney öle. Açıkçası buyazılı toggle ları Ben sewmiyorum profil kırmızı olmuş pil widgetide kırmızı hayrola sendemi kırmızıya merak sarmaya başladın :) Ben o pil widgetini düzenleyecedim fırsatım olmadı kırmızı turuncu sarı yeşil diye azaldıkça rengi deişeşek Neyse ilerde deiştiririm artık. Müzikçalar da güzelmiş dediğim gibi toggle Set hariç geri kalan güzel bence :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
waay yine on numaralar :) ilk resim yüreğimi hoplattı :) o ney öle. Açıkçası buyazılı toggle ları Ben sewmiyorum profil kırmızı olmuş pil widgetide kırmızı hayrola sendemi kırmızıya merak sarmaya başladın :) Ben o pil widgetini düzenleyecedim fırsatım olmadı kırmızı turuncu sarı yeşil diye azaldıkça rengi deişeşek Neyse ilerde deiştiririm artık. Müzikçalar da güzelmiş dediğim gibi toggle Set hariç geri kalan güzel bence :)
İlk resim fena ya :) Kırmızı avkon yapınca profil ve batarya widgeti onla uyumlu olsun istedim :) teşekkür ederim kardeşim :)

Üst Alt