güzel ekranlar olmuş toggle setide güzel canlı olmuşLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni setleri denedim.Çok şıklar![]()
2.ekranın duvar kağıdı tanıdık geldi 
güzel ekranlar olmuş toggle setide güzel canlı olmuş2.ekranın duvar kağıdı tanıdık geldi
![]()

Biliyorum kardeşim paylaşmıştım bu konuda
Senden aldım abi![]()
yakışmış güle güle kullan 

Aslında kırmızıyı daha çok seviyorum ama arama butonunu düzgün bi şekilde kırmızı yapamıyorum hep mavilikler kalıyor yada şekli bozuluyor
Yorumlarınız....

Fb browser ben yükleyemedim onu![]()
bilmiyorum ama inşallah yükleyebilirsin çok hızlı çok güzel bi uygulama olmuşBuyrun bakalım
abi bu pil widgeti nasıl kırmızı yaptın ? Bide bnm yeni ekranlardaki arama butonunu kırmızı yapabilirmisin 
bilmiyorum ama inşallah yükleyebilirsin çok hızlı çok güzel bi uygulama olmuş
Buyrun bakalım

sonunda yükledim.pc den yapınca oluyor.yavaş bir uygulama bence
- - - Eklendi - - -
Fonta,Avkona ve widgetlara bayıldım.İlk ekran +13![]()
- - - Eklendi - - -
aynen font güzel ama opera mobilede hata verir gbi duruyo
- - - Eklendi - - -
aynen font güzel ama opera mobilede hata verir gbi duruyo
Teşekkür ederim kardeşimsüperrrrabi bu pil widgeti nasıl kırmızı yaptın ? Bide bnm yeni ekranlardaki arama butonunu kırmızı yapabilirmisin
![]()
mifini değiştirdim widgetin kırmızı oldu forumda yok sanırım paylaşırım link veririm
avkon editlemeyi bilmiyorum üzgünümTeşekkür ederim kardeşim
- - - Eklendi - - -
karma widget yaptım 
waay yine on numaralarBuyrun bakalım
ilk resim yüreğimi hoplattı
o ney öle. Açıkçası buyazılı toggle ları Ben sewmiyorum profil kırmızı olmuş pil widgetide kırmızı hayrola sendemi kırmızıya merak sarmaya başladın
Ben o pil widgetini düzenleyecedim fırsatım olmadı kırmızı turuncu sarı yeşil diye azaldıkça rengi deişeşek Neyse ilerde deiştiririm artık. Müzikçalar da güzelmiş dediğim gibi toggle Set hariç geri kalan güzel bence 
İlk resim fena yawaay yine on numaralarilk resim yüreğimi hoplattı
o ney öle. Açıkçası buyazılı toggle ları Ben sewmiyorum profil kırmızı olmuş pil widgetide kırmızı hayrola sendemi kırmızıya merak sarmaya başladın
Ben o pil widgetini düzenleyecedim fırsatım olmadı kırmızı turuncu sarı yeşil diye azaldıkça rengi deişeşek Neyse ilerde deiştiririm artık. Müzikçalar da güzelmiş dediğim gibi toggle Set hariç geri kalan güzel bence
![]()
Kırmızı avkon yapınca profil ve batarya widgeti onla uyumlu olsun istedim
teşekkür ederim kardeşim