Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
naja dostum çok güzel olmuş sen bu işte de uzman oldun özellikle ilk ekran daha güzel kısmetse yeni set ile ne zaman tanışacagız:oke:

• Beğen
Tepkiler: najanaja

najanaja

najanaja

Üye

o kadarda güzel değil dostum :) aydın abinin en son ekranlarına bak on numara yapmış :

- - - Eklendi - - -

şahane olmuş abi :) gerçekten yorumsuz

teşekkür ederim kardeşim aynen bence de on numara oldu ekranlar :) zaten bende yorum yapmadım sadece resimleri ekledim :)

- - - Eklendi - - -

naja dostum çok güzel olmuş sen bu işte de uzman oldun özellikle ilk ekran daha güzel kısmetse yeni set ile ne zaman tanışacagız:oke:

Teşekkürler kardeşim. daha eksik war mümkünse tam bi set yapacam :) deiştirebildiğim bütün widgetleri deiştirecem çoğunu zaten yaptım kişiler widgeti falan var acele etmiyecem bu sefer :) bütün widgetleri kurcuklıyam hele bi. aslında aklımda başka bişey daha war bi deneme yapacam ama o uzun iş biraz :) yani en geç haftasonu dielim :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

teşekkür ederim kardeşim aynen bence de on numara oldu ekranlar :) zaten bende yorum yapmadım sadece resimleri ekledim :)

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler kardeşim. daha eksik war mümkünse tam bi set yapacam :) deiştirebildiğim bütün widgetleri deiştirecem çoğunu zaten yaptım kişiler widgeti falan var acele etmiyecem bu sefer :) bütün widgetleri kurcuklıyam hele bi. aslında aklımda başka bişey daha war bi deneme yapacam ama o uzun iş biraz :) yani en geç haftasonu dielim :)

tamam dostum geç olsun güç olmasın :oke:

• Beğen
Tepkiler: najanaja

akflat

Üye
buyurun arkadaşlar birde benden olsun ev ekranı bakalım beğenecekmisiniz resimdeki saat orjinaldir saat üzerine hava durumunu entegre ettim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
buyurun arkadaşlar birde benden olsun ev ekranı bakalım beğenecekmisiniz resimdeki saat orjinaldir saat üzerine hava durumunu entegre ettim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

saat linkini verirmisin ?

akflat

Üye
vermesine veririmde daha öncedende paylaşmıştım ama konuyu hemen başka yere taşıyorlar lütfen emrivaki olarak algılamayın eğerki üst konu olarak değerlendirilirse paylaşacabileceğim çok mod var elimde

asigsasi

asigsasi

Üye
vermesine veririmde daha öncedende paylaşmıştım ama konuyu hemen başka yere taşıyorlar lütfen emrivaki olarak algılamayın eğerki üst konu olarak değerlendirilirse paylaşacabileceğim çok mod var elimde

elinde bircok mod varsa paylaşmalısın hepsini bir konu üzerinde detaylı ve anlaşılır bir şekilde paylaşır isen üst konu da olabilir önemli olan yararlı dosyaları paylaşmak

yaren_dede

yaren_dede

Üye
arkadaşlar kimseye yalvarmıyoruz paylaşım yapması için...
üst konu olacak konuya üyeler karar verir eğer üyeler konuya ilgi gösterirse ve faydalı bir konu olduğuna kanaat getirirsek konular üstte tutturulur. yani paylaşım yapan kişinin keyfine kalan bir durum değil bu o yüzden arkadaşı rahat bırakalımda bildiklerini kendine saklasın ısrar etmenin bir anlamı yok

AngvanLee

AngvanLee

Üye
Bu karılı kızlı duvar kağıtlarını oldum olası hiç beğenmemişimdir. :) En güzeli düz duvarkağıdı. :)

najanaja

najanaja

Üye
Bu karılı kızlı duvar kağıtlarını oldum olası hiç beğenmemişimdir. :) En güzeli düz duvarkağıdı. :)
tamamen zevk meselesi :) bende oldum olası düz duwarkağıtlarını sewmemişimdir :) en güzeli bayan resimleri :kop:

• Beğen
AngvanLee

AngvanLee

Üye

tamamen zevk meselesi :) bende oldum olası düz duwarkağıtlarını sewmemişimdir :) en güzeli bayan resimleri :kop:

Haha :D Zevk meselesi haklısın ama. Telefonunu ulu orta yerde unuttuğunu düşünsene. :kop:

akflat

Üye
ufakdan başlalayalım artık klasik güç içonlarından sıkılanlar bu yazı fontunu yükleyin keyfine bakın içerisinde nereye atılacığını yazdım iyi kullanımlar herhalde tahminim forumda böyle içonlu yazı paylaşılmamıştır umarım ve bundan sonra elimde ne varsa paylaşacağım arkadaşlar inşallah beğenirsiniz

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
ufakdan başlalayalım artık klasik güç içonlarından sıkılanlar bu yazı fontunu yükleyin keyfine bakın içerisinde nereye atılacığını yazdım iyi kullanımlar herhalde tahminim forumda böyle içonlu yazı paylaşılmamıştır umarım ve bundan sonra elimde ne varsa paylaşacağım arkadaşlar inşallah beğenirsiniz

dostum paylaşım yapta ilgili bölümde yap burada kaç kişi görecek yaptığın paylaşımı

akflat

Üye
tamamdır

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye

• Beğen
asigsasi

asigsasi