o kadarda güzel değil dostumaydın abinin en son ekranlarına bak on numara yapmış :
- - - Eklendi - - -
şahane olmuş abigerçekten yorumsuz
zaten bende yorum yapmadım sadece resimleri ekledim 
naja dostum çok güzel olmuş sen bu işte de uzman oldun özellikle ilk ekran daha güzel kısmetse yeni set ile ne zaman tanışacagız![]()
deiştirebildiğim bütün widgetleri deiştirecem çoğunu zaten yaptım kişiler widgeti falan var acele etmiyecem bu sefer
bütün widgetleri kurcuklıyam hele bi. aslında aklımda başka bişey daha war bi deneme yapacam ama o uzun iş biraz
yani en geç haftasonu dielim 
teşekkür ederim kardeşim aynen bence de on numara oldu ekranlarzaten bende yorum yapmadım sadece resimleri ekledim
- - - Eklendi - - -
Teşekkürler kardeşim. daha eksik war mümkünse tam bi set yapacamdeiştirebildiğim bütün widgetleri deiştirecem çoğunu zaten yaptım kişiler widgeti falan var acele etmiyecem bu sefer
bütün widgetleri kurcuklıyam hele bi. aslında aklımda başka bişey daha war bi deneme yapacam ama o uzun iş biraz
yani en geç haftasonu dielim
![]()

saat linkini verirmisin ?buyurun arkadaşlar birde benden olsun ev ekranı bakalım beğenecekmisiniz resimdeki saat orjinaldir saat üzerine hava durumunu entegre ettim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
vermesine veririmde daha öncedende paylaşmıştım ama konuyu hemen başka yere taşıyorlar lütfen emrivaki olarak algılamayın eğerki üst konu olarak değerlendirilirse paylaşacabileceğim çok mod var elimde
tamamen zevk meselesiBu karılı kızlı duvar kağıtlarını oldum olası hiç beğenmemişimdir.En güzeli düz duvarkağıdı.
bende oldum olası düz duwarkağıtlarını sewmemişimdir
en güzeli bayan resimleri 
tamamen zevk meselesibende oldum olası düz duwarkağıtlarını sewmemişimdir
en güzeli bayan resimleri
![]()
Zevk meselesi haklısın ama. Telefonunu ulu orta yerde unuttuğunu düşünsene. 
HahaZevk meselesi haklısın ama. Telefonunu ulu orta yerde unuttuğunu düşünsene.
![]()

ufakdan başlalayalım artık klasik güç içonlarından sıkılanlar bu yazı fontunu yükleyin keyfine bakın içerisinde nereye atılacığını yazdım iyi kullanımlar herhalde tahminim forumda böyle içonlu yazı paylaşılmamıştır umarım ve bundan sonra elimde ne varsa paylaşacağım arkadaşlar inşallah beğenirsiniz
güzel ekranlar dostum bizim avkon işi ne oldu