tempestshine
Üye
hayır renkleri farklı ya![]()
cfw de vardı

hayır renkleri farklı ya![]()

Ayrıca widget falan istemiyorum yani 
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

cfw felan deyince şaka yapıyorsun sandım kusura bakma

cfw felan deyince şaka yapıyorsun sandım kusura bakma
Yazılım desteğe saati ve istediğiniz saat resmini ekleyin illaki bu saati renklendirecek birisi çıkar.
ben açtığım yardım konuların da bi çözüm bulamıyorum çok zor yerden mi soruyorum acaba şimdi açarım konuyu biri çıkıp derki bu saati istiyorsan cfw yükle gelde anlat
o konuyu ben başkasına açtırayım
ama şimdi geç oldu yarın akşam üstü filan aç
aç gitsin dostum isteyenin bir yüzü hesabıama şimdi geç oldu yarın akşam üstü filan aç
yalnız 4. ekranda mail widgetındaki yazılar okunmuyor onun dışında hepsi iyi
bu temayı da ayrı bir severim yeni toggle ve saat
ve şeffaf vidgetler çok uyumlu olmuş Süper 
teşekkür ederim kardeşim. aslında mail ekranındaki resmin arkafonu çok beyaz o yüzden anlaşılmıyo pek, başka bi resim seçmeliydim orda ama bu resim geçti bi kere içimden
Yine kusursuz bir najanaja ekranıyalnız 4. ekranda mail widgetındaki yazılar okunmuyor onun dışında hepsi iyi
bu temayı da ayrı bir severim
![]()
aynen bu temasını çok sewdim güzelmiş 
yeni toggle ve saatve şeffaf vidgetler çok uyumlu olmuş Süper
![]()
en güzeli böle resimlerin hepsi belli oluyo
normal widget kullandın mı resimlerin çoğu bölgesi kapanıyo kullandığın resmin anlamı olmuyo
o yüzden forever glass 
vayy ekranlar çok güzel olmuş kardeşim yine sen ve farkın
eline sağlık toggle sette fena olmuş he eline sağlık kardeşim valla çok beğendim
dijital saat hele çok güzel
resimlere dicek laf yok zaten 
vayy ekranlar çok güzel olmuş kardeşim yine sen ve farkıneline sağlık toggle sette fena olmuş he eline sağlık kardeşim valla çok beğendim
dijital saat hele çok güzel
resimlere dicek laf yok zaten
![]()
walla bence şimdiye kadar eklediklerimin içinde en iyi ekranlar bunlar oldu
ama sadece widgetler koyu renkli duwarkağıdını kaldırmıyo
zaten içler tamamen şeffaf belirginlik olsun die bi alta bi üste iki çubuk koydum e koyu renkli resimler kullanınca onlarda belli olmuyo o zaman tamamen şeffaf görünüyo
o yüzden aslında hep koyu renkli resimler kullanırken bu ekranlarımda açık tonda resimler kullandım 
Benim ekranların bazıları koyu bu widgetlar çok yakışır oraya
Teşekkür ederim kardeşimwalla bence şimdiye kadar eklediklerimin içinde en iyi ekranlar bunlar oldu
ama sadece widgetler koyu renkli duwarkağıdını kaldırmıyo
zaten içler tamamen şeffaf belirginlik olsun die bi alta bi üste iki çubuk koydum e koyu renkli resimler kullanınca onlarda belli olmuyo o zaman tamamen şeffaf görünüyo
o yüzden aslında hep koyu renkli resimler kullanırken bu ekranlarımda açık tonda resimler kullandım
![]()

ben geldimkendime bi haftalik ban attim iki haftada anca acildi
neyse
gordugum en guzel set budigerleri yalan
![]()
aydın abinin en son ekranlarına bak on numara yapmış :
gerçekten yorumsuz