Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
can eğer elinde o metin saati varsa bi zahmet olmazsa gönderebilir misin

asigsasi

asigsasi

Üye
cfw felan deyince şaka yapıyorsun sandım kusura bakma

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
asigsasi

asigsasi

Üye

Yazılım desteğe saati ve istediğiniz saat resmini ekleyin illaki bu saati renklendirecek birisi çıkar.

ben açtığım yardım konuların da bi çözüm bulamıyorum çok zor yerden mi soruyorum acaba şimdi açarım konuyu biri çıkıp derki bu saati istiyorsan cfw yükle gelde anlat

yaren_dede

yaren_dede

Üye

ben açtığım yardım konuların da bi çözüm bulamıyorum çok zor yerden mi soruyorum acaba şimdi açarım konuyu biri çıkıp derki bu saati istiyorsan cfw yükle gelde anlat

sende cfw de olduğunu yazma dostum çok begendim yaz ilgilenen biri çıkar elbet

asigsasi

asigsasi

Üye
o konuyu ben başkasına açtırayım

najanaja

najanaja

Üye

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve sLeepLe
najanaja

najanaja

Üye

Yine kusursuz bir najanaja ekranı :D yalnız 4. ekranda mail widgetındaki yazılar okunmuyor onun dışında hepsi iyi :D bu temayı da ayrı bir severim ;)
teşekkür ederim kardeşim. aslında mail ekranındaki resmin arkafonu çok beyaz o yüzden anlaşılmıyo pek, başka bi resim seçmeliydim orda ama bu resim geçti bi kere içimden :) aynen bu temasını çok sewdim güzelmiş :)

- - - Eklendi - - -

yeni toggle ve saat :D ve şeffaf vidgetler çok uyumlu olmuş Süper :D

bilirsin ben şeffaflık manyağıyım :) en güzeli böle resimlerin hepsi belli oluyo :) normal widget kullandın mı resimlerin çoğu bölgesi kapanıyo kullandığın resmin anlamı olmuyo :) o yüzden forever glass :yuru

sLeepLe

sLeepLe

Üye
vayy ekranlar çok güzel olmuş kardeşim yine sen ve farkın :) eline sağlık toggle sette fena olmuş he eline sağlık kardeşim valla çok beğendim :) dijital saat hele çok güzel :) resimlere dicek laf yok zaten :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
vayy ekranlar çok güzel olmuş kardeşim yine sen ve farkın :) eline sağlık toggle sette fena olmuş he eline sağlık kardeşim valla çok beğendim :) dijital saat hele çok güzel :) resimlere dicek laf yok zaten :)

Teşekkür ederim kardeşim :) walla bence şimdiye kadar eklediklerimin içinde en iyi ekranlar bunlar oldu :) ama sadece widgetler koyu renkli duwarkağıdını kaldırmıyo :) zaten içler tamamen şeffaf belirginlik olsun die bi alta bi üste iki çubuk koydum e koyu renkli resimler kullanınca onlarda belli olmuyo o zaman tamamen şeffaf görünüyo :) o yüzden aslında hep koyu renkli resimler kullanırken bu ekranlarımda açık tonda resimler kullandım :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

Teşekkür ederim kardeşim :) walla bence şimdiye kadar eklediklerimin içinde en iyi ekranlar bunlar oldu :) ama sadece widgetler koyu renkli duwarkağıdını kaldırmıyo :) zaten içler tamamen şeffaf belirginlik olsun die bi alta bi üste iki çubuk koydum e koyu renkli resimler kullanınca onlarda belli olmuyo o zaman tamamen şeffaf görünüyo :) o yüzden aslında hep koyu renkli resimler kullanırken bu ekranlarımda açık tonda resimler kullandım :)
Benim ekranların bazıları koyu bu widgetlar çok yakışır oraya :ehe

• Beğen
Tepkiler: najanaja

Violonist

Üye

• Beğen
Tepkiler: tempestshine ve yaren_dede

Üst Alt