İkonlarla widget seti güzel olmuş eline sağlıkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Buyrun bakalım
ama yine sade yine güzel ekranlar ellerine sağlık kardeşim. yaw o kadar çok ekran paylaşıyon ki artık ne sölicemi bile bilemiyom
biraz ara ver 
Aynen bunlar pek güzel olmadı diğerleri daha iyiydi o zaman bi süre ara veriyom sende ne yazcağını düşünürsün
bilmiyorum emin deilim ama bence bi önceki bundan daha iyiydiama yine sade yine güzel ekranlar ellerine sağlık kardeşim. yaw o kadar çok ekran paylaşıyon ki artık ne sölicemi bile bilemiyom
biraz ara ver
![]()

Aynen bunlar pek güzel olmadı diğerleri daha iyiydi o zaman bi süre ara veriyom sende ne yazcağını düşünürsün![]()
birazdan geliyo 
Vay be beğenmiycem
o zaman bende sana misilleme yapıyom yeni setle bi ekran ekliyem dimibirazdan geliyo
![]()

Hiç güzel olmamış hele widget seti hiç güzel değilbuyrun bakalım bu nasıl
şaka bi yana set güzel olmuş kardeşim ama mobil veri yazısı neden beyaz
o yazı tipine göre değişiyo ondan mı yoksa
eline sağlık kardeşim güzel olmuş herşeyiyle avkonda güzel olmuş güç tasarrufundaki işaret gözümden kaçmadı değil 
çok güzel olmuş harika olmuş fakat müzik çalar da bi değişiklik yok galiba
ikon herbi widgete uyum slamıyo uydurcam die kıvranıyom
bundan müzikçalar olamz yani
sadece dijitalsaat analog saat ve profil yaptım ek olarak not defteri denedim o bile düzgün bişey olmadı bunlar yeter bence zten önemli olan toggle seti
bi yandan buraya bakıyom bi yandan ikon hazırlıyom
belki bu geceye bitiririm 
Hiç güzel olmamış hele widget seti hiç güzel değilşaka bi yana set güzel olmuş kardeşim ama mobil veri yazısı neden beyaz
o yazı tipine göre değişiyo ondan mı yoksa
eline sağlık kardeşim güzel olmuş herşeyiyle avkonda güzel olmuş güç tasarrufundaki işaret gözümden kaçmadı değil
![]()
onun mifle alakası yok şu yazı renklerinin miflerle alakalı olmadığını hala öğretemedim sana
onu sonradan farkettim tasarrufta unutmuşum
yok pek sewmedim belli olmuyo rengini deiştircem onun
teşekkürler gardaş 
müzik çalar da yap be yav![]()

yap yap renk uyumu olsa da olur

on numara uyumlu olmuş aydın abi![]()

Biliyom mifle olmadığını
aynen mobilveri zaten beyaz deilmi sende başka bi renkmionun mifle alakası yok şu yazı renklerinin miflerle alakalı olmadığını hala öğretemedim sana
onu sonradan farkettim tasarrufta unutmuşum
yok pek sewmedim belli olmuyo rengini deiştircem onun
teşekkürler gardaş
- - - Eklendi - - -
walla bi deniyim bu ikonla düzgün bişey çıkcanı sanmam anca deişik bi model farklı bi çalar widgeti yaparım istiyosanız bu arada iş uzadıkça uzuyo![]()
o kadar şey yapıyon onunda rengini yaparsın diye düşündüm 
bekleriksenin için sıkıntı yoksa
ben yaparım pc başında canım sıkılıyo zaten bana da bi uğraş lazımdı bi girip pint atıyom bikaç dizi filmim var onlardan bi bölümn bakıyom geri kalan boşum ama forumda online olduğum sürece pm ler yorumlar derken daha uzun sürüyo işim
ondan ben birazdan bi koparım bi point atam gelem kafam daılsın
yahu koca forumda kimse pointblank oynamıyomu
kapışırdık bi orda 
Biliyom mifle olmadığınıo kadar şey yapıyon onunda rengini yaparsın diye düşündüm
![]()
napacan onun rengini beyaz olsun işte ben setleri beyaz yazı fontuna göre ayarlıyom bu sefer ben set yapcam sen benim yazı okunmuyo deyip farklı renk isticen
böle kullan boşwer