Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

AHMED...

AHMED...

Üye
:D pisti olmuşuz

sLeepLe

sLeepLe

Üye
İkonlarla widget seti güzel olmuş eline sağlık :oke:

AHMED...

AHMED...

Üye
teşekkürler dostum sevdim bu ikonlari yazıyi kaldırma modu da uygulayınca güzel oldu

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Buyrun bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: tempestshine ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye

bilmiyorum emin deilim ama bence bi önceki bundan daha iyiydi :) ama yine sade yine güzel ekranlar ellerine sağlık kardeşim. yaw o kadar çok ekran paylaşıyon ki artık ne sölicemi bile bilemiyom :) biraz ara ver :D

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

bilmiyorum emin deilim ama bence bi önceki bundan daha iyiydi :) ama yine sade yine güzel ekranlar ellerine sağlık kardeşim. yaw o kadar çok ekran paylaşıyon ki artık ne sölicemi bile bilemiyom :) biraz ara ver :D
Aynen bunlar pek güzel olmadı diğerleri daha iyiydi o zaman bi süre ara veriyom sende ne yazcağını düşünürsün :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
Aynen bunlar pek güzel olmadı diğerleri daha iyiydi o zaman bi süre ara veriyom sende ne yazcağını düşünürsün :D

o zaman bende sana misilleme yapıyom yeni setle bi ekran ekliyem dimi :) birazdan geliyo :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
najanaja

najanaja

Üye
buyrun bakalım bu nasıl :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
çok güzel olmuş harika olmuş fakat müzik çalar da bi değişiklik yok galiba

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
buyrun bakalım bu nasıl :)

Hiç güzel olmamış hele widget seti hiç güzel değil :hih: şaka bi yana set güzel olmuş kardeşim ama mobil veri yazısı neden beyaz :hmmmo yazı tipine göre değişiyo ondan mı yoksa :) eline sağlık kardeşim güzel olmuş herşeyiyle avkonda güzel olmuş güç tasarrufundaki işaret gözümden kaçmadı değil :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
çok güzel olmuş harika olmuş fakat müzik çalar da bi değişiklik yok galiba

saolasın kardeşim yok o aynı :) ikon herbi widgete uyum slamıyo uydurcam die kıvranıyom :) bundan müzikçalar olamz yani :) sadece dijitalsaat analog saat ve profil yaptım ek olarak not defteri denedim o bile düzgün bişey olmadı bunlar yeter bence zten önemli olan toggle seti :) bi yandan buraya bakıyom bi yandan ikon hazırlıyom :) belki bu geceye bitiririm :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
müzik çalar da yap be yav:D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
Hiç güzel olmamış hele widget seti hiç güzel değil :hih: şaka bi yana set güzel olmuş kardeşim ama mobil veri yazısı neden beyaz :hmmmo yazı tipine göre değişiyo ondan mı yoksa :) eline sağlık kardeşim güzel olmuş herşeyiyle avkonda güzel olmuş güç tasarrufundaki işaret gözümden kaçmadı değil :)

aynen mobilveri zaten beyaz deilmi sende başka bi renkmi :) onun mifle alakası yok şu yazı renklerinin miflerle alakalı olmadığını hala öğretemedim sana :D onu sonradan farkettim tasarrufta unutmuşum :) yok pek sewmedim belli olmuyo rengini deiştircem onun :) teşekkürler gardaş :)

- - - Eklendi - - -

müzik çalar da yap be yav:D

walla bi deniyim bu ikonla düzgün bişey çıkcanı sanmam anca deişik bi model farklı bi çalar widgeti yaparım istiyosanız bu arada iş uzadıkça uzuyo :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
yap yap renk uyumu olsa da olur

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
on numara uyumlu olmuş aydın abi :)

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
beklerik:D senin için sıkıntı yoksa

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye

aynen mobilveri zaten beyaz deilmi sende başka bi renkmi :) onun mifle alakası yok şu yazı renklerinin miflerle alakalı olmadığını hala öğretemedim sana :D onu sonradan farkettim tasarrufta unutmuşum :) yok pek sewmedim belli olmuyo rengini deiştircem onun :) teşekkürler gardaş :)

- - - Eklendi - - -

walla bi deniyim bu ikonla düzgün bişey çıkcanı sanmam anca deişik bi model farklı bi çalar widgeti yaparım istiyosanız bu arada iş uzadıkça uzuyo :)
Biliyom mifle olmadığını :angry: o kadar şey yapıyon onunda rengini yaparsın diye düşündüm :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
beklerik:D senin için sıkıntı yoksa

benim için nie olsun :) ben yaparım pc başında canım sıkılıyo zaten bana da bi uğraş lazımdı bi girip pint atıyom bikaç dizi filmim var onlardan bi bölümn bakıyom geri kalan boşum ama forumda online olduğum sürece pm ler yorumlar derken daha uzun sürüyo işim :) ondan ben birazdan bi koparım bi point atam gelem kafam daılsın :) yahu koca forumda kimse pointblank oynamıyomu :) kapışırdık bi orda :D

- - - Eklendi - - -

Biliyom mifle olmadığını :angry: o kadar şey yapıyon onunda rengini yaparsın diye düşündüm :D

renk dosyalarından pek anlamıyom daha :) napacan onun rengini beyaz olsun işte ben setleri beyaz yazı fontuna göre ayarlıyom bu sefer ben set yapcam sen benim yazı okunmuyo deyip farklı renk isticen :) böle kullan boşwer :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve sLeepLe

Üst Alt