tempestshine
Üye
analog saati ben yaptim
Ekranlar çok hoş olmuş.Dizayn harika
analog saati ben yaptim
analog saati ben yaptim
bu widgeti paylaşırmısın
müzik çalar ses butonları güzel olmuş
ses tuşu değil ekran parlakliği o
bu widgeti paylaşırmısın
müzik çalar ses butonları güzel olmuş
eyvallah
Ekranlar çok hoş olmuş.Dizayn harika
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıznasılim![]()

sade şık ve harika ekranlar kardeşim. yalnız hatuna nasıl bi resim koymuşsun öle ne olduğu anlaşılmıyo bileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıznasılim![]()
hatun kızmasın sonra 
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu menü nasıl sizce c601 belle
Yine ben ve minik ekranlı dostum e6najanaja kardeşimede buradan teşekkürlerimi iletiyorum yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler yine başka bi ekran paylaşımında görüşmek üzere
yine harika ekranlar warya, avkonu nu yesinler senin telefon yarım die avkonu damı yarım kullanıyon
sen ind190 ın bu setini çok sewdin heralde en çok bu ikonlu temaları kullanıyon
widget setinde deişikmiş linkini versene kardeşim bende bi deniyim 
Valla widgetlar telefona orjinal yüklü geldi bende bilmiyom ki hiçte görmedim
niye teşekkür ettiğini anlamadım ama bize de rica etmek düşeryine harika ekranlar warya, avkonu nu yesinler senin telefon yarım die avkonu damı yarım kullanıyon
sen ind190 ın bu setini çok sewdin heralde en çok bu ikonlu temaları kullanıyon
widget setinde deişikmiş linkini versene kardeşim bende bi deniyim
![]()
en çok ikon desteği bu temada var bide klasörlerin ikonlarını sevdim
bide daeva112 nin revolve ikonlarını seviyom onunda son teması bi çıkmadı coming soon diyo hala
telefon yarım olunca avkonuda yarım kullanmak düşer
beğendiğin için ben teşekkür ederim kardeşim 
storopia fontun ismi bende sorun çıkarmıyo operada font zoomerla kuruyorum fontu operada şuana kadar hiç bi font sorun çıkarmadısLeeple, usta şu fontun ismini söylermisin bide operada sorun çıkarıyor mu?
tamam, teşekkürler abistoropia fontun ismi bende sorun çıkarmıyo operada font zoomerla kuruyorum fontu operada şuana kadar hiç bi font sorun çıkarmadı

Rica ederim
tamam, teşekkürler abi![]()
Türkçe karakterlisini bulamazsan upload edebilirim istersen