Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/midupk-brightness-control-widget-v1-00-0-nokia-belle-signed-720635.html#post5468338

- - - Eklendi - - -

bu widgeti paylaşırmısın
müzik çalar ses butonları güzel olmuş

o müzik çalar ses tuşu değil

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
AHMED...

AHMED...

Üye
nasılim :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, Silinen Üye 2149105, najanaja ve 1 kişi daha
yaren_dede

yaren_dede

Üye

ekranlar güzel olmuş dostum... ekran parlaklık widgetide ekranda güzel duruyor, şu pilde on numara oldu florasan gibi parlıyor beyazı :)

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
AHMED...

AHMED...

Üye
saol dostum :) toplayana kadar biraz uğraştrdi

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
najanaja

najanaja

Üye
sade şık ve harika ekranlar kardeşim. yalnız hatuna nasıl bi resim koymuşsun öle ne olduğu anlaşılmıyo bile :D hatun kızmasın sonra :kop:

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
:D aradigi zaman saat kaç nerde kaldın diye arıyor :D şaka bi yana da kendi resmi vardı değiştirdim :) geri kendi resmini koydum görmesin kavga çıkar :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
bu menü nasıl sizce c601 belle

AHMED...

AHMED...

Üye
deskop programına mı ait o görüntü dostum

asigsasi

asigsasi

Üye
ahmed güzel ekranlar 4. Ekran daha güzel

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Yine ben ve minik ekranlı dostum e6 :) najanaja kardeşimede buradan teşekkürlerimi iletiyorum yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler yine başka bi ekran paylaşımında görüşmek üzere :kop:

• Beğen
Tepkiler: AHMED... ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
Yine ben ve minik ekranlı dostum e6 :) najanaja kardeşimede buradan teşekkürlerimi iletiyorum yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler yine başka bi ekran paylaşımında görüşmek üzere :kop:

niye teşekkür ettiğini anlamadım ama bize de rica etmek düşer :D yine harika ekranlar warya, avkonu nu yesinler senin telefon yarım die avkonu damı yarım kullanıyon :kop:sen ind190 ın bu setini çok sewdin heralde en çok bu ikonlu temaları kullanıyon :) widget setinde deişikmiş linkini versene kardeşim bende bi deniyim :kop:

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

niye teşekkür ettiğini anlamadım ama bize de rica etmek düşer :D yine harika ekranlar warya, avkonu nu yesinler senin telefon yarım die avkonu damı yarım kullanıyon :kop:sen ind190 ın bu setini çok sewdin heralde en çok bu ikonlu temaları kullanıyon :) widget setinde deişikmiş linkini versene kardeşim bende bi deniyim :kop:
Valla widgetlar telefona orjinal yüklü geldi bende bilmiyom ki hiçte görmedim :kop: en çok ikon desteği bu temada var bide klasörlerin ikonlarını sevdim :) bide daeva112 nin revolve ikonlarını seviyom onunda son teması bi çıkmadı coming soon diyo hala :) telefon yarım olunca avkonuda yarım kullanmak düşer :d: beğendiğin için ben teşekkür ederim kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
doctorrr

doctorrr

Üye
sLeeple, usta şu fontun ismini söylermisin bide operada sorun çıkarıyor mu?

sLeepLe

sLeepLe

Üye
sLeeple, usta şu fontun ismini söylermisin bide operada sorun çıkarıyor mu?
storopia fontun ismi bende sorun çıkarmıyo operada font zoomerla kuruyorum fontu operada şuana kadar hiç bi font sorun çıkarmadı

• Beğen

Üst Alt