Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Bulamadım ve nolucağınıda anlamadım :D onu yükleyince hep beyaz font mu olucak yani bütün notlar widget türlerinde?

email istiyordun dimi.
Zipten çıkan klasörü c ana dizine salla üzerine yaz restart

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve AHMED...

Montagues

Montagues

Üye
I

II

III

IV

N O K I A C7

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Fotoğraflar çıkmamış linkleri kırık

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
alın bakalım benden bunlar da:

ek olarak bu da menüm:

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
tempestshine

tempestshine

Üye
alın bakalım benden bunlar da:

ek olarak bu da menüm:

yine harika ekranlar.menüde güzel :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bende görünüyor müdür ya
bende de şimdi gözükmüş gündüz gözükmüyodu

- - - Eklendi - - -

çok tesekkürler dostum najanaja'ya, sana ve sleeple'ye yaklaşamasak da yapıyoruz bişeyler:D
Estağfurullah ekranların güzel ilk ekrandaki saati çok seviyorum ama benim ekranlar küçük olduğu için dijital saat kullanmıyorum :D ekranlar uyum içinde güzel olmuş eline sağlık menüyü bende beğendim :oke:

tempestshine

tempestshine

Üye
çok tesekkürler dostum najanaja'ya, sana ve sleeple'ye yaklaşamasak da yapıyoruz bişeyler:D

senin widget zevkin ile benimki çok aynı.2.ekranındaki tüm widgetlars bayılıyorum.Hepsi uyum içinde.Bence sen bizi çoktan geçmişsin :D

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Herkesin paylaştıkları çok güzel herkes kendi zevkini yansıtıyo ve herkesin zevkli olduğunu görüyoruz harcadığımız emeğe ve zamana değiyo :) herkesin eline sağlık :)

burakkk97

Üye
Herkesin paylaştıkları çok güzel herkes kendi zevkini yansıtıyo ve herkesin zevkli olduğunu görüyoruz harcadığımız emeğe ve zamana değiyo :) herkesin eline sağlık :)

seviyorum burayı sohbet muhabbet güzel oluyo :)

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bence arka planı bu notla ilgili bi resim bulursan ondan koy mesela bi duvar ya da mantar şeylere oluyo ya not yapıştırılan :D

tempestshine

tempestshine

Üye

Belle Refresh ev ekranlarım :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve sLeepLe
tempestshine

tempestshine

Üye
Sağolasın.Yalnız telefon çok boş :(

sLeepLe

sLeepLe

Üye
olur olur zamanla dolar yine :)

- - - Eklendi - - -

avengers'ı izlemişsin imzandan anladım tamda en çok güldüğüm yeri koymuşsun :D bide hulk'ın o tanrı vardıya onu yerden yere vurmasında çok güldüm :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Yine ben :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye

Belle Refresh ev ekranlarım :)
ah bide ben geçebilsem şu merete :) güzel ekranlar kardeşim eskilere nazaran daha sade olmuş bikaç güne sen ful lersin yine teli :)

- - - Eklendi - - -

waaay bu bi öncekinden daha güzel olmuş :) tema da güzelmiş hangisiyse. resimlerde çok hoş :) senin şu avkon a hastayım yaa ikonların yarısı war yarısı yok :kop: Kardeşim sen uzaydan mı geldin nie böle garip şeyler yapıyon tele :D

• Beğen

Üst Alt