Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

tempestshine

tempestshine

Üye

yeni dijital saatim,yeni temam ve yeni fontum :D birde yeni avkon :)

- - - Eklendi - - -

Ben geldim :)

bu resim normalde böyle değil ama böyle çıktı :(

bu da oyun ekranım babamın widgetini da koydum fazla oynayamıyorum adamın widgeti yetiyo :ehe hem duvar kağıdı da uygun babam ne dese emirdir :)

müzik ekranım

okul ekranım arkadaşlar sözlük ve hesap makinesi :)

bu da toggle ekranım :)
ve şimdi yorumlar :eller:

smiley ailesi :ehe

benighted

benighted

Üye

bu da oyun ekranım babamın widgetini da koydum fazla oynayamıyorum adamın widgeti yetiyo :ehe hem duvar kağıdı da uygun babam ne dese emirdir :)

müzik ekranım

gayet ozgun ekranlar olmus :)

najanaja

najanaja

Üye

müzik ekranım

Kardeşim gerçekten yaratıcısın harika ekranlar bence her ekran çok hoş görünüyor. Resimler widgetler her yönüyle Uyum harika özellikle ilk ekran çok güzel olmuş gerçekten :)

tempestshine

tempestshine

Üye

Dün bir ekran paylaştım.Tema değiştirmeden önce hepsini paylaşayım :)

burakkk97

Üye

Kardeşim gerçekten yaratıcısın harika ekranlar bence her ekran çok hoş görünüyor. Resimler widgetler her yönüyle Uyum harika özellikle ilk ekran çok güzel olmuş gerçekten :)

beğenmene sevindim senin de beğenini kazanmak güzel :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Dayanamadım yine ekran koydum :) umarım beğenirsiniz

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve yaren_dede
najanaja

najanaja

Üye
Dayanamadım yine ekran koydum :) umarım beğenirsiniz

yine güzel ekranlar :) yeni buldum dediğin 1 numaramı :) ben 5 numarayı sewdim böle farklı poz verenler hoşuma gidiyo :) bence not defterinin siyahını yüklemeliydin o daha güzel duruyo :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
asigsasi

asigsasi

Üye

- - - Eklendi - - -

buda benden olsun

sLeepLe

sLeepLe

Üye

yine güzel ekranlar :) yeni buldum dediğin 1 numaramı :) ben 5 numarayı sewdim böle farklı poz verenler hoşuma gidiyo :) bence not defterinin siyahını yüklemeliydin o daha güzel duruyo :)
yeni buldum dediğim 1 ve 2 :) bende 5 numarayı sevdim pozu çok güzel o yüzdende müzik ekranına koydum onu :) ya siyah olanı koycaktım ama yazısıda siyah olur diye çünkü bazı notlarda öyle oluyo bende beyazı koyıyım dedim ama yazısıda beyaz oldu değiştircem onu :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
yeni buldum dediğim 1 ve 2 :) bende 5 numarayı sevdim pozu çok güzel o yüzdende müzik ekranına koydum onu :) ya siyah olanı koycaktım ama yazısıda siyah olur diye çünkü bazı notlarda öyle oluyo bende beyazı koyıyım dedim ama yazısıda beyaz oldu değiştircem onu :)
mif ler yazıyı etkilemez ki :) o yüklediğin sis dosyasıyla alakalı sen beyaz fontlu yüklemişsin istediğin mif i kullan font deişmez :) bende siyah fontlu war mesela mif ini sürekli deiştiriyom yazı deişmio hiç. Hala öğretemedim mif ler içerisinde sadece resim yani görsellik barındırır mif dosyasını deiştirmek uygulamanın ikonu hariç başka hiçbi özelliğini etkilemez :)

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Arada benim ekranlar kaynadı yalnız :(

sLeepLe

sLeepLe

Üye

mif ler yazıyı etkilemez ki :) o yüklediğin sis dosyasıyla alakalı sen beyaz fontlu yüklemişsin istediğin mif i kullan font deişmez :) bende siyah fontlu war mesela mif ini sürekli deiştiriyom yazı deişmio hiç. Hala öğretemedim mif ler içerisinde sadece resim yani görsellik barındırır mif dosyasını deiştirmek uygulamanın ikonu hariç başka hiçbi özelliğini etkilemez :)
O zaman neden bende e-mail widgetinin falan yazı tipi beyaz olmuyo ben sis falanda kurmamıştım telefonu zaten yeni flaşladım tertemizdi :) mifte görsellik olduğunu bende biliyom :) kang sao mu ne onun yaptığı widget serisini zipten çıkardığımdada beyaz font için themes klasörüne atılcak dosyalar vardı mesela :)

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
O zaman neden bende e-mail widgetinin falan yazı tipi beyaz olmuyo ben sis falanda kurmamıştım telefonu zaten yeni flaşladım tertemizdi :) mifte görsellik olduğunu bende biliyom :) kang sao mu ne onun yaptığı widget serisini zipten çıkardığımdada beyaz font için themes klasörüne atılcak dosyalar vardı mesela :)

iki sayfa önce olması lazım beyaz font eklenti ekledim, rengini değiştirebilirsin

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye

iki sayfa önce olması lazım beyaz font eklenti ekledim, rengini değiştirebilirsin
Bulamadım ve nolucağınıda anlamadım :D onu yükleyince hep beyaz font mu olucak yani bütün notlar widget türlerinde?

- - - Eklendi - - -

hee buldum ben yaptım bunu zaten şuan kullandığım notlar widgeti beyaz fontlu önceden hep siyah olurduda ondan bu sefer beyazı deniyim dedim sonra dosya buldum onu c ye attım beyaz font oldu teşekkürler :)

Üst Alt