Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

anadolumm

Üye
bunlar da benden :)

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bunlar da benden :)

kardeş senin için kararmış 3 vakte kadar önüne bir kısmet çıkacak burda birşey var baş harfi a dur bakim he avkon :ehe bu ne sadelik yahu evolveden bile vazgeçmemişsin :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve sLeepLe
tempestshine

tempestshine

Üye

3 gün önceki ekranım :ehe bu arada Belle Refresh ne bilen var mı? ben hala anlamadım :D

najanaja

najanaja

Üye
Güncelleme yapmadan son bi kere payalaşam dedim :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe, FastBreaker ve vg_engin
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Güncelleme yapmadan son bi kere payalaşam dedim :)

dostum güzelde güncellemede bir sorun yok widgetlerin hepsini değiştirdim ben mif dosyalarını değiştir devam
birde soft attım güncellemeden önce hafıza oldu 325 mb

• Beğen
Tepkiler: najanaja
yaren_dede

yaren_dede

Üye
REFRESH ev ekranlarım

• Beğen
Tepkiler: tempestshine ve najanaja
benighted

benighted

Üye

uzun zamam oldu.sade bir ev ekrani ama en sevdigim.

doctorrr

doctorrr

Üye

tempestshine

tempestshine

Üye

bu ney böyle tek bir ekran ve 3 kısayol :D

- - - Eklendi - - -

şu widget sorunu olmasa belki refresh'i kurardım.neyse boşver ben uğraşamam şimdi o kadar :ehe

A.S.P.A.V.A.

A.S.P.A.V.A.

Üye

AHMED...

AHMED...

Üye

valla şimdilik böyle kullanıyorum :D refresh e geçtim bende hack falan sorun oluyormuş millet tam tamına halletsin şunu rompatcher bile adamakıllı çalışmıyor :( hard formatlı kullanıyorum şimdilik :D

ben refresh i telefondan güncelledim başta hack ve widgetler gitti avkon modunu yaptım widget sorunu yok hack de yaptım ondanda bir sorun yok yanlız hack yaparken symbian yine hacklendi konusuna bakarken son sayfalara bakın bir arkadaş link verdi o linkte install.exe ve rom yamasi ile sorun hal oluyor başka da bir sorunla karşılaşmadım

- - - Eklendi - - -

tempestshine

tempestshine

Üye

ben refresh i telefondan güncelledim başta hack ve widgetler gitti avkon modunu yaptım widget sorunu yok hack de yaptım ondanda bir sorun yok yanlız hack yaparken symbian yine hacklendi konusuna bakarken son sayfalara bakın bir arkadaş link verdi o linkte install.exe ve rom yamasi ile sorun hal oluyor başka da bir sorunla karşılaşmadım

- - - Eklendi - - -

bu widgetları bende kullanıyorum.ekranda çok güzel duruyorlar.

tempestshine

tempestshine

Üye

widgetları deniyordum :D

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
kardeşler uzun zaman oldu ve nihayet avkon2li ev ekranlarımı atıcam ama mobilim nasıl bi yol izlemem gerekiyordu unuttum da:D

- - - Eklendi - - -

heh oldu;

tempestshine

tempestshine

Üye
kardeşler uzun zaman oldu ve nihayet avkon2li ev ekranlarımı atıcam ama mobilim nasıl bi yol izlemem gerekiyordu unuttum da:D

- - - Eklendi - - -

heh oldu;

paylaştığım tüm widgetları buldum.fp1'e böyle güzel bir ekran yapan sayılı kişilerden birisin dostum tebrikler :alkis

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Belle Refresh li ilk resimlerim :)

• Beğen
Tepkiler: tempestshine ve najanaja

Üst Alt