Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bunlarda benden avkon bile yaptim :ehe

yaren_dede

yaren_dede

Üye
buda benden bir tane 6 tane hazırlamak zor oluyor :)

Ekli dosyalar

najanaja

najanaja

Üye
sanırım resim isteyen olmuş :) buyrun bikaç resim sizlere. aslında bi ara weapons girls diye konu açmıştım eli silahlı hatunlar wardı hep, o kadar da araştırıp deişik resimler bulmuştum ama hangi mod un elinden geçtiyse onaylamamış konuyu, bakıyorum bütün konularım onaylanmış bu konu yok piyasada sesimi çıkarmadım içinde öle abes resimlerde yoktu. yani o yüzden bida hatun lu resim paylaşmıyorum aslında telimden bi paket sunacaktım daha sonra ama bu yüzden wazgeçtim. şu anda tel de tam olarak 941 resim war :) çoğu 720x1280 dir.

neden bilmiyorum ama bu resmi çok sewiyorum ekranda da çok güzel duruyo faworilerimden.

bu da faworilerimden bonus :) hep hatun mu olacak :) bu da ekranda çok güzel duruyo.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe

burakkk97

Üye
Yok zaten ekrana koymam hem mobilim diye kalp sandım :p:D

kalp degil mi o zaten :ehe

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve najanaja
tempestshine

tempestshine

Üye

doctorrr

doctorrr

Üye

kalp degil mi o zaten :ehe

- - - Eklendi - - -

3< pardon

benighted

benighted

Üye

su rafli duvar kagidini upload eder misin dostum daha fazlasi varsa link de olur

yaren_dede

yaren_dede

Üye

su rafli duvar kagidini upload eder misin dostum daha fazlasi varsa link de olur

bir tane vereyim ben toplu linkte vardı ama konu adını unuttum can biliyordur heralde

- - - Eklendi - - -

ilk defa raflı duvar kağıdı kullanıyorum bir ekran yeterli Herhalde :)

benighted

benighted

Üye

bir tane vereyim ben toplu linkte vardı ama konu adını unuttum can biliyordur heralde

- - - Eklendi - - -

ya bi kactane toplu olarak paylasilan var biliyorum ama oradakini iclerinde bulamadim.neyse tesekkurler. Rafli duvar kagitlari bazen cok iyi duruyor ozellikle kare ikonlu temalarla birlikte

mah23442344

Üye

- - - Eklendi - - -

bu duvar kağıdı harika raflı hemde. Paylaşır mısın ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

duzenlesek mi mesajlari ceza almadan :ehe ?
ben duzenledim bazilarini da sorun su ki alinti yapanlarda hala gozukuyor :)

Konuda uygun olmayan +18 içerikli resimler ve konuşmalar yapmayınki konu kapatılılp ceza almayın son uyarım :nono:

Burdan devam ediniz LİNK

kaavkw

Üye
Bu aralar böyle, düzen her zamanki gibi. Avkon, tema ve icon'lar farklılaştı sadece.

• Beğen
Tepkiler: vg_engin

mah23442344

Üye
Bu aralar böyle, düzen her zamanki gibi. Avkon, tema ve icon'lar farklılaştı sadece.

arkadaşım ben senin ekranların hastasıyım valla :D acaba tema ve duvar kağıdını paylaşır mısın bir de avkonu ? Yine çok şey istedim senden ama :D

• Beğen
Tepkiler: kaavkw
vg_engin

vg_engin

Üye

hocam avkon modunu burdan verebilir misin link olarak çok güzelmiş ev ekranlarıda hoşuma gitti :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

androide benzemiş biraz:D

Violonist

Üye

Bu da benimki. Sık sık değiştiririm ama bu baya hoşuma gitti.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
vg_engin

vg_engin

Üye
Biraz canlandıralım burayı çok sessizleşmiş burası sanki :)

Üst Alt