buyrun bikaç resim sizlere. aslında bi ara weapons girls diye konu açmıştım eli silahlı hatunlar wardı hep, o kadar da araştırıp deişik resimler bulmuştum ama hangi mod un elinden geçtiyse onaylamamış konuyu, bakıyorum bütün konularım onaylanmış bu konu yok piyasada sesimi çıkarmadım içinde öle abes resimlerde yoktu. yani o yüzden bida hatun lu resim paylaşmıyorum aslında telimden bi paket sunacaktım daha sonra ama bu yüzden wazgeçtim. şu anda tel de tam olarak 941 resim war
çoğu 720x1280 dir.
hep hatun mu olacak
bu da ekranda çok güzel duruyo.buda benden bir tane 6 tane hazırlamak zor oluyor

Yok zaten ekrana koymam hem mobilim diye kalp sandım![]()

kalp degil mi o zaten
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3< pardon
bende bunu istiyorum dostum rica etsem upload eder misinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

su rafli duvar kagidini upload eder misin dostum daha fazlasi varsa link de olur

bir tane vereyim ben toplu linkte vardı ama konu adını unuttum can biliyordur heralde
- - - Eklendi - - -
ilk defa raflı duvar kağıdı kullanıyorum bir ekran yeterli Herhalde
bir tane vereyim ben toplu linkte vardı ama konu adını unuttum can biliyordur heralde
- - - Eklendi - - -
ilk defa raflı duvar kağıdı kullanıyorum bir ekran yeterli Herhalde
duzenlesek mi mesajlari ceza almadan?
ben duzenledim bazilarini da sorun su ki alinti yapanlarda hala gozukuyor![]()

Bu aralar böyle, düzen her zamanki gibi. Avkon, tema ve icon'lar farklılaştı sadece.
acaba tema ve duvar kağıdını paylaşır mısın bir de avkonu ? Yine çok şey istedim senden ama 
Bu aralar böyle, düzen her zamanki gibi. Avkon, tema ve icon'lar farklılaştı sadece.
hocam avkon modunu burdan verebilir misin link olarak çok güzelmiş ev ekranlarıda hoşuma gitti![]()

Hat ismi neden yazmıyo nasıl yaptın onu?
Bu da benimki. Sık sık değiştiririm ama bu baya hoşuma gitti.