pardon abi yorum yazmaya unuttum çok güzel olmuş elranlar toggleler değişik ve hoş olmuş.resimlere zaten laf yok yeni toggleleride editlemişsin hsyırlı olsun şu telefonda altın rengini bi türlü sevemedim ya ama senin ekranda hoş durmuş
pardon abi yorum yazmaya unuttum çok güzel olmuş elranlar toggleler değişik ve hoş olmuş.resimlere zaten laf yok yeni toggleleride editlemişsin hsyırlı olsun şu telefonda altın rengini bi türlü sevemedim ya ama senin ekranda hoş durmuş
dostum bundan önceki ekranların on numaraydı ama bunlar bir öncekine göre sönük kalmış
üçgen toggle güzel olmuş ve font , geri kalanı için yorum yok idare eder
- - - Eklendi - - -
birde şu hava durumundaki rakamlar güneşin üstüne geliyor ya uyuz oluyorum ilk sürümde böyle olmuyordu sanki
dostum bundan önceki ekranların on numaraydı ama bunlar bir öncekine göre sönük kalmış
üçgen toggle güzel olmuş ve font , geri kalanı için yorum yok idare eder
- - - Eklendi - - -
birde şu hava durumundaki rakamlar güneşin üstüne geliyor ya uyuz oluyorum ilk sürümde böyle olmuyordu sanki
teşekkürler kardeş bence gayet şık oldu açıkçası, ben beğendim tabiki bunlar zevk meselesi 4x4 lük die bişeyde yoktur elbet genel anlamda çok güzel denilebilir aynen rakamlar üstte durunca garip görünüyo tabi hiç yoktan iyidir ilk sürümü bilmiyom daha yeni kullanmaya başladım bunu