saolasın kardeş zaten dewamlı kullanacak olduğum budur daha önce demiştim tam istediğim tonda çok tatlı bi şeffaflık oldu herşeyimi bu fonda yaptım daha da deiştirmem bu son ekranlarımdır bi ekran paylaşcam die zırt pırt bişeyler deiştirmicem artık biliyosun ben bi favori bulur dewamlı onu kullanırım sürekli deiştirip durmayı sewmem noldu sende mi emekliye ayrıldın yoksa pek bişey yaptığını göremiyorum. Bi süre sonra sıkılıyo dimi insan bunun sonu yok kardeş sürekli yap yap yap insanoğlu da doymaz zaten hep bi yenisini ister bu yüzden bi süre sonra sıkılıyor insan. Açıkçası ben sıkıldım artık zaten fazlasıyla sunumda bulundum bu kadar yeter artık bişey yapmıycam. İlk zamanlar bende çok hevesliydim sürekli bişeyler yapmak güzeldi ama dediğim gibi sonu yok 3 gün sonra senide görecem
resimlerim herzaman harikadır geniş bi arşivim war. ama daha önce de dedim kimileri için saçma olabilir ama takıntılıyım işte bazı hususlardan dolayı resim vermiyorum.
ben buna najanaja ekranları derim işte kırmızının ağır bastığı fotoğrafların göz aldığı ben burdayım diyen ekranlar kardeşim 10 numara ekranlar eline sağlık widget setin çok iyi zaten onlara laf yok ama aklıma bişey takıldı şu notlardaki 7.5 santim ne
ben buna najanaja ekranları derim işte kırmızının ağır bastığı fotoğrafların göz aldığı ben burdayım diyen ekranlar kardeşim 10 numara ekranlar eline sağlık widget setin çok iyi zaten onlara laf yok ama aklıma bişey takıldı şu notlardaki 7.5 santim ne
bunlar harbi on numara bu son zaten başka da yok ya geçenlerde gazetede digitürkte film reklamı gördüydüm konusunu okudum ilgimi çekti nette bi bakayım dediydim bugün baktım hiçbiyerde öle bi film yok sanırım sadece digitürk e özel bi film
bunlar harbi on numara bu son zaten başka da yok ya geçenlerde gazetede digitürkte film reklamı gördüydüm konusunu okudum ilgimi çekti nette bi bakayım dediydim bugün baktım hiçbiyerde öle bi film yok sanırım sadece digitürk e özel bi film