Belle Ev Ekranlarınız

Anil-D

Üye
kards lnk olu error vryr

Anil-D

Üye
gene aynı bde ben sosyal aglar clsmyo bde arama grci ne yapmalıyım

sLeepLe

Üye
Buyrun bakalım

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye

waay bak hele çaktırmadan bida paylaşmış ekranları harika olmuş yine kardeşim resimlerin köşeleri yuvarlamışsın daha hoş görünmüş font yine deişmiş ama r si garip geldi gözüme yinede hoş bi font. 1. resimi beğendim ve çaldım haberin olsun 2 ve 3. resimlerde pek güzelmiş açık renkli resimler seviyon die 2. resmi seçmiştim ama onda pek belli olmadı gibi ellerine sağlık kardeşim her zaman ki gibi minik canavardan harika ekranlar

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye

ellerina sağlık abi 3. Ekran çok güzel duruyo ama diğerleride güzel
teşekkür ederim kardeşim

- - - Eklendi - - -

Fontu seviyom ya favori fontlarım arasında köşeleri yuvarlamak anca dank etti ve aynen güzel durdu çal kardeşim bende çok beğendim 2. resmi sevdim ya çok hoş renkleri var ve bence bu temayla çok güzel durdu imatte ınd190 ın son teması renkleri çok güzel temanın minik canavar bi başka ya nokia görse şu ekranları telefona neler yaptığımı işe alırdı teşekkür ederim kardeşim

najanaja

Üye
bence köşeleri yuvarlamak sanırım dier yerden aklına geldi ordaki önizlemeler normal bakınca köşeleri böleydi ama o siteden kaynaklı resmi açınca normal düz görünüyodu yalnız ilk resmin 1920x1200 buldum büyük ekranda daha da güzel görünüyo

- - - Eklendi - - -

artı bide 3. resmi coutfeel de beğenmiş ben o tarz resimler çıkartayım bide beğenenler olacak demek ki

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye
ben sana dedim böyle seri resim çıkart tutulur diye bendeki boyutuda o kadar o resmin galiba çünkü bi ara resim sitesi vermiştin ordan buldum aynen diğer yerden geldi aklıma ben orda açmadım resimleri zaten büyük anlaşılıyo diye

Tepkiler: Nextman, asigsasi ve CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Güzel ekranlar ellerine sağlık

asigsasi

Üye
bende beğendim çok güzel olmuş ellerine sağlık dostum

Tepkiler: Nextman
teşekkürler kendi çapimda bişeyler katmaya çalişiyorm foruma

bu bataryayı gösteren programı nereden bulurum?