Belle Ev Ekranlarınız

sLeepLe

Üye
Buyrun bakalım

Tepkiler: najanaja, asigsasi ve CouTFeeL

Anil-D

Üye
bende tesekur aldım kardeş

asigsasi

Üye
tema fascination herhalde bu temayı bende çok sevdim ekranlar güzel ve şık olmuş

Tepkiler: sLeepLe

CouTFeeL

Üye

manitalar azalmış ellerine sağlık çok güzel olmuş ekranlar iconlar zaten aşık oldum şu temanın 1 tanecik bile iconunu bulabilsem togglesini yapıcam çok hoş iconları var

sLeepLe

Üye
tema fascination herhalde bu temayı bende çok sevdim ekranlar güzel ve şık olmuş
aynen tema o bende sevdim parlak gibi güzel olmuş ikonları teşekkürler

- - - Eklendi - - -

manitalar azalmış ellerine sağlık çok güzel olmuş ekranlar iconlar zaten aşık oldum şu temanın 1 tanecik bile iconunu bulabilsem togglesini yapıcam çok hoş iconları var
Hep manita olmasın dedim birazcık azalttım kardeşim İkonlar güzel togglede güzel olur bundan Teşekkürler kardeşim

asigsasi

Üye
temadan çıkmıyor mu

Tepkiler: CouTFeeL

najanaja

Üye
waaay buda gayet şık ve güzel olmuş. herşey yine deişmiş yazı fontu güzelmiş o müzik widgeti nahal öle yeni mi çıktı bu yoksa bi müzikçalar prosunamı ait? o müzikçaları ve son ekrandaki batarya ram bilgi widgetini yollayıwer gari zahmet olmazsa resimlerde yine on numara ellerine sağlık kardeşim.

CouTFeeL

Üye
aynen bende isiyorum o müzik çaları

sLeepLe

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-mu...ooplayer-v1-02-0-symbian-3-signed-752290.html bu müzik prosu kardeşim diğeri de qoosystem in son sürümü 2 çeşit widget var ama pronun içinden seçiyon widget ekleye bi tane widget seçeneği geliyo http://www.maxicep.com/symbian-3-si...oosystem-v1-02-0-symbian-3-signed-752732.html

Teşekkür ederim kardeşim fontu değiştirdim sevdim bu fontuda

Tepkiler: najanaja ve CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
teşekkürler abi

najanaja

Üye

teşekkür ederim banada qoo system gibi geldi ama sendeki farklı saat tarih bilgileri falan ordaki önizlemeye benzemiyo sendeki heralde prodan ayarlanıyo neyi nasıl gösterce

sLeepLe

Üye

teşekkür ederim banada qoo system gibi geldi ama sendeki farklı saat tarih bilgileri falan ordaki önizlemeye benzemiyo sendeki heralde prodan ayarlanıyo neyi nasıl gösterce
Aynen progran ayarladım kardeşim widget 1 widget 2 yazıyo proyu açınca yukarda onu widget 2 yap 4 tane seçme seçeneği veriyo sana ordan istediğini koyarsın Rica ederim kardeşim

- - - Eklendi - - -

teşekkürler abi
Rica ederim kardeşim

Tepkiler: CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
biraz widget topliyim bende paylaşıcam

asigsasi

Üye

Anil-D

Üye
kayahan kardsm su afkonu birde arama grcn yllarmısın sana zahmet