CouTFeeL
Üye
abi harbiden toggleler dediğin kadar var süper olmuşlar bi tek saat uymamış gibi ama renk uyumu müthiş söyliycem bişey bulamıyorum 2-4 ekranlar favoriiEh herkes ekledi ben eksik kalmıyım bi taraflarım şişer sonraAhanda budur kırmızının asaleti gibisi yok bence bu arada farkettiniz mi hiç, bi konunun açıldığı ilk sayfadaki ekranlara bakın bide son paylaştıklarımıza ekranlarımız nasıl da evrim geçirmiş resmi biraz büyük boyutlu yaptım tam anlaşılsın die
yapınca yapıyorsun valla on numara olmuş
abi harbiden toggleler dediğin kadar var süper olmuşlar bi tek saat uymamış gibi ama renk uyumu müthiş söyliycem bişey bulamıyorum 2-4 ekranlar favoriibenim yeni toggleler geliyor 5-10 dk ya
teşekkür ederim kardeşim
- - - Eklendi - - -
saatin zaten setle alakası yokonu deişiklik olsun die ayrı yaptım model hoşuma gitti benim 1-4 favori ah sen o 4. ekrandakinin asıl resimlerini görsen varya aklın tavana yapışır kendisi benim 1 numaramdır
şekli güzel evet resimleri çekiyimde bi bak bakalım abi güzel olmuşmu sakin
- - - Eklendi - - -
ouff daha yei gördüm ekranımı müthişşşşşşDDDDD
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyrun yeni togglelerim nasıll
oh be sonunda çok güzel bi set yapabildim
offf harbi manyak bişi olmuş dediğin kadar varmışçok farklı ve bi o kadar çok hoş bi model gerçekten. walla bunu paylaştığından daha çok beğendim işte
sadece tek eksik arkasına güzel bi resim bulmam lazım bulamıyorumoh be sonunda çok güzel bi set yapabildimvalla şu an sevinçten uçuyorum
aynenoh be sonunda çok güzel bi set yapabildimvalla şu an sevinçten uçuyorum
- - - Eklendi - - -
sadece tek eksik arkasına güzel bi resim bulmam lazım bulamıyorum
abstarct yada 3D tiplerini seviyorum ama bu ekrana bi türlü bulamadım
aynenyanlış anlama ama duwarkağıdın berbat hiçmi resim bulamadın koca nette sen tarzını söle ben ayarlıyam en kıyağından
buyrun yeni togglelerim nasıll
YOK ARTIK bu togglelardan sonra geri yesil kirmiziya donmeye karar verdim enfes bisey bu!
hah şimdi bişeye benzediLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Naja Abi ekranlar süper olduuçok teşekkür ederim
Naja Abi ekranlar süper olduuçok teşekkür ederim
yani tam olmadı mı
hah şimdi bişeye benzedirica ederim kardeşim.
ustalar benzemiş dedi tamamdıraynen ekranlar şimdi çok güzel olmuş eline sağlık
yani tam olmadı mıwidget eksikliği çok çünkü telde widget yok orjinaller hariç 3. ekrandaki resim nasıl bi tek onu bulabildim
- - - Eklendi - - -
ustalar benzemiş dedi tamamdırnaja abi sağolsun onun sayesinde bundan sonra kırmızı mavi yapıcam sadece bu avkonun mavisi hazır o yüzden
sadece resimler farklı
ben ekranlar olarak demediydim arka planlar açısından dedim şimdi olmuş diezaten herşey bi öncekiyle aynı 3. resimde güzel sende mi kuru kafacısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?