CouTFeeL
Üye
toggle daha paylaşılmamış demek adam az yapmıştı bende seçeneği artırır diye bekledim ama paylaşayım onaylanınca link veririmo saat değil yani ortadaki saat soldaki batarya sağdaki tarih tabi değiştirebiliyosun sağ ve soldakileri ama ortadaki saat hep
buyurhttp://www.maxicep.com/symbian-3-si...oosystem-v1-01-0-symbian-3-signed-734534.html
arkadaslar ben nie resim ekleyemiyorum
Nasıllar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Taze taze
Avkon güzel oldu ya şebeke gücünü falan sevdim
waaay ekranlar yine dile gelmişavkon yine bembeyaza dönmüş toggle lar her zaman ki gibi yine deişmiş her ekran paylaşımında ayrı bi set oluyo zaten yazı tipi de deişmiş heralde yoksa benmi yanlış hatırlıyom hemen balon saat te kullanıma sunulmuş o saat daha önce zaten paylaşılmış ki forumda tabi bi çoklu paylaşımda ve baya eski konu bi ara can istemişti benden yapıwer aynısından die biraz aramıştım bizim forumda bi çoklu paylaşımda bulmuştum aynısını millet sonradan heves ediyo heralde böle şeyleri eminim ilk çıktığında bu kadar rağbet görmemiştir bide ilk ekran çok parlak olmuş açık ton pek anlaşılmıyo nie hep beyaz açık ton ağırlıklı resim kullanırsın bilmem forever dark güzel ekranlar kardeşim ellerine sağlık.
- - - Eklendi - - -
her zaman ki gibi yakıyosun ortalığıharika ekranlar kardeşim seçimlerin hep güzel oluyo güzel ekranlar hazırlıyosun dewamını bekleriz ellerine sağlık.
sayfada aşağı doğru inerken ilk ekrana bakınca ilk android sandım bi an sonradan çaktımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Taze taze
Taze taze
Adelino nun teması ama tam adını bilmiyorum alt bar andro menu olduğundan anlıyamadımguzel ekranlar can,temanin adi ne?
Avkon güzel oldu ya şebeke gücünü falan sevdimaynen aynı setle 2.bi ekran paylaşmaktan kaçınıyom ama bazen olabiliyo balon saat niye ünlü oldu biliyon mu kardeşim jin haonun son final efekt videosunda kullanıyo ekranında millet aradı buldu ben görmemiştim önceden görsem kullanırdım hoş duruyo seviyom açık tonları ya ondan hep açık kullanıyom Teşekkür ederim kardeşim
- - - Eklendi - - -
sayfada aşağı doğru inerken ilk ekrana bakınca ilk android sandım bi an sonradan çaktımçok güzel olmuşlar kardeşim eline sağlık yazı tipinin ismini söyler misin bunu arıyodum bende
guzel ekranlar can,temanin adi ne?
Onu biliyorum dostum site izin vermiyor sanırımhizliresim.com a yukle sonra ordan forum icin olan linki kopyala buraya koy
bunlarda benden
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Vaay Operatör yazısı yakıyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cok sagol kardesım cabaladım o kadar anca biseye benzediEkranlarda koklu degısıklıkler yok diye eklemek istememiştım ama ekliyim madem istiyorsun eski togglelara devam yine ama monte ettim senin dijital saati
Doğru atıyorum hemen biraz bişiler araştırayım yapıcam paylaşırımEhehehe bence sen bu işe de bir el atarsınn yanlış mıyım???
Doğru atıyorum hemen biraz bişiler araştırayım yapıcam paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?