saolasın kardeşim o yüzden şimdilik görev iptal ama benim çok hoşuma gitti ilerde düşünürsem bu setle yapacam ilk önce önemli deil kardeşim işini görecek bi pro çok memnun kalacaksın kullanımı çok kolay ve tr karakter destekliyo türkçe müzikleri tagladığın zaman telde normal tr görünüyo hepsi.
albüm resmi sol altta görürsün zaten eğer içinde resim varsa resim üstünde sağı tıkla kapak resmi sil de eklemek istediğin zaman resmini boyutlandır ben genelde 700x700 falan yapıyom direk mouse ile sürükle resim bölümüne bırak ve mp3 kaydet bu kadar kolay resim eklemek
ya paşa o menü açma arama ve seçenekler butonunu iconlarini nasıl o hale getirdin bazı arkadaşlar Extra Buttons un tuşkilidi menü geçişleri iconlarinida değiştirmiş formda bayağı aradımda bulamadım :
ya paşa o menü açma arama ve seçenekler butonunu iconlarini nasıl o hale getirdin bazı arkadaşlar Extra Buttons un tuşkilidi menü geçişleri iconlarinida değiştirmiş formda bayağı aradımda bulamadım :
Kardeş arama butonu avkonla, seçenekler ve menü butonları temayla deişir extra butonu bilmiyorum var onunda modları sistem modlama bölümünde extra buttons la ilgili olması lazım.
pil diğerlerinin yanında sırıtmış sen baya bi yeşilaycı oldun bu aralar yazılar falan hep yeşil oluyo güzel ekranlar kardeşim ama bundan çok daha güzel olanlarınıda görmüştüm bilmem anlatabildim mi
Kardeş arama butonu avkonla, seçenekler ve menü butonları temayla deişir extra butonu bilmiyorum var onunda modları sistem modlama bölümünde extra buttons la ilgili olması lazım.
- - - Eklendi - - -
pil diğerlerinin yanında sırıtmış sen baya bi yeşilaycı oldun bu aralar yazılar falan hep yeşil oluyo güzel ekranlar kardeşim ama bundan çok daha güzel olanlarınıda görmüştüm bilmem anlatabildim mi
toggle daha paylaşılmamış demek adam az yapmıştı bende seçeneği artırır diye bekledim ama paylaşayım onaylanınca link veririm o saat değil yani ortadaki saat soldaki batarya sağdaki tarih tabi değiştirebiliyosun sağ ve soldakileri ama ortadaki saat hep
buyur http://www.maxicep.com/symbian-3-si...oosystem-v1-01-0-symbian-3-signed-734534.html