Belle Ev Ekranlarınız

CouTFeeL

Üye
Yazın yaparsın bizde yardım ederiz elimizden geldiği kadar yükledim şimdi proyu deniyorum

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
Yazın yaparsın bizde yardım ederiz elimizden geldiği kadar yükledim şimdi proyu deniyorum

albüm resmi sol altta görürsün zaten eğer içinde resim varsa resim üstünde sağı tıkla kapak resmi sil de eklemek istediğin zaman resmini boyutlandır ben genelde 700x700 falan yapıyom direk mouse ile sürükle resim bölümüne bırak ve mp3 kaydet bu kadar kolay resim eklemek

Tepkiler: CouTFeeL

asigsasi

Üye

Tepkiler: AHMED...
yine uzun bi aradan sonra hep kırmızı olmuyo dimi bide sarı deniyim dedim Nasıl Durmuş ?

ya paşa o menü açma arama ve seçenekler butonunu iconlarini nasıl o hale getirdin bazı arkadaşlar Extra Buttons un tuşkilidi menü geçişleri iconlarinida değiştirmiş formda bayağı aradımda bulamadım :

CouTFeeL

Üye

Yenİİİİ Yorumlarınız nelerr

Tepkiler: AHMED... ve najanaja

najanaja

Üye

Kardeş arama butonu avkonla, seçenekler ve menü butonları temayla deişir extra butonu bilmiyorum var onunda modları sistem modlama bölümünde extra buttons la ilgili olması lazım.

- - - Eklendi - - -

pil diğerlerinin yanında sırıtmış sen baya bi yeşilaycı oldun bu aralar yazılar falan hep yeşil oluyo güzel ekranlar kardeşim ama bundan çok daha güzel olanlarınıda görmüştüm bilmem anlatabildim mi

Saol naJanaja kardeş yardımcı olduğun için teşekkür ederim

CouTFeeL

Üye

anladım bu gün ve yarın evdeyim düzelticem

achambo

Üye

bu aralar çok uğraşmıyorum telefonla ama oyun oynasam da sarjı iyi gidiyo 2 günde %35 e düştü ancak

bir de renkleri uydurmaya çalıştım

Tepkiler: AHMED...
her şey yuvarlak

Tepkiler: AHMED... ve CouTFeeL

sLeepLe

Üye
Nasıllar