najanaja
Üye
klasör isimlerinden anladım bir sürü karakter olduğunu
opera da hata vermiyor mu abi ?
Operada hata vermemesi lazım çünkü font zoomerla yazı tipini boyutuyla falan oynamayınca bende her font operada çalışıyo
özlettiniz kendinizi ne zamandır girmiyodunuz yada mesaj yazmıyodunuz
anlıyorum ama özletmeyin kendisinizi arada yenilik şart
iyide ben belle de opera kullanıyodum fontzoomer la font uyguladım mı ne aralığıyla ne boyutuyla oynamıyodum ama hiçbi fontta çalışmıyodu operabu fontu denedim mi hatırlamıyom ama büyük ihtimal bunuda denemişimdir. o yüzden bida opera kullanmadım
- - - Eklendi - - -
walla kardeş ben pek deişiklik yapmıyorum artık telde o yüzden ekran eklemeye gerek duymuyom onun dışında da pek fırsatım olmuyo girmeye bu konuya. Paylaşımlar yapıyom yorumlara cvp veriyom pm lerle ilgileniyom derken vakit geçip gidiyo zaten
Operada hata vermemesi lazım çünkü font zoomerla yazı tipini boyutuyla falan oynamayınca bende her font operada çalışıyo
iyide ben belle de opera kullanıyodum fontzoomer la font uyguladım mı ne aralığıyla ne boyutuyla oynamıyodum ama hiçbi fontta çalışmıyodu operabu fontu denedim mi hatırlamıyom ama büyük ihtimal bunuda denemişimdir. o yüzden bida opera kullanmadım
- - - Eklendi - - -
walla kardeş ben pek deişiklik yapmıyorum artık telde o yüzden ekran eklemeye gerek duymuyom onun dışında da pek fırsatım olmuyo girmeye bu konuya. Paylaşımlar yapıyom yorumlara cvp veriyom pm lerle ilgileniyom derken vakit geçip gidiyo zaten
analog saati ben yaptim
valla ben opera mini kullanıyorum gerçi hiç bi fontta sorun çıkartmadı bana sürümü 7 küsürlü bişey istersen akşam upload ederim Can
- - - Eklendi - - -
belki operada sorun yapıyodur dediğim gibi ben opera mini kullanıyom
ikisinde de hata veriyor bende.1 haftada 3 font değiştirdim.sıkıldım artık
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dün bu fontu buldum.İnşallah operada hata vermez
Yine benbi kaç bişey değiştirdim toggle seti, avkon, yazı tipi, tema ve bi kaç yeni widget
fontun adı ne abiYine benbi kaç bişey değiştirdim toggle seti, avkon, yazı tipi, tema ve bi kaç yeni widget
N900 fontu forumda yok sanırım onuda paylaşırımfontun adı ne abi
Yine benbi kaç bişey değiştirdim toggle seti, avkon, yazı tipi, tema ve bi kaç yeni widget
Avkonu artık göstereyim dedim
Avkon gözüküyoröncekilerden daha iyi.daha farklı
- - - Eklendi - - -
Font harbi güzel
http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/brightness-control-widget-mod-733541.html
ışık ayarı bu
http://www.maxicep.com/symbian-3-wi...k-by-kang-shao-beyaz-font-eklendi-688862.html
buda saatin olduğu widget seti
- - - Eklendi - - -
N900 fontu forumda yok sanırım onuda paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?