Belle Ev Ekranlarınız

sLeepLe

Üye
Operada hata vermemesi lazım çünkü font zoomerla yazı tipini boyutuyla falan oynamayınca bende her font operada çalışıyo

Tepkiler: najanaja

CouTFeeL

Üye
özlettiniz kendinizi ne zamandır girmiyodunuz yada mesaj yazmıyodunuz

najanaja

Üye
Operada hata vermemesi lazım çünkü font zoomerla yazı tipini boyutuyla falan oynamayınca bende her font operada çalışıyo

iyide ben belle de opera kullanıyodum fontzoomer la font uyguladım mı ne aralığıyla ne boyutuyla oynamıyodum ama hiçbi fontta çalışmıyodu opera bu fontu denedim mi hatırlamıyom ama büyük ihtimal bunuda denemişimdir. o yüzden bida opera kullanmadım

- - - Eklendi - - -

özlettiniz kendinizi ne zamandır girmiyodunuz yada mesaj yazmıyodunuz

walla kardeş ben pek deişiklik yapmıyorum artık telde o yüzden ekran eklemeye gerek duymuyom onun dışında da pek fırsatım olmuyo girmeye bu konuya. Paylaşımlar yapıyom yorumlara cvp veriyom pm lerle ilgileniyom derken vakit geçip gidiyo zaten

CouTFeeL

Üye
anlıyorum ama özletmeyin kendisinizi arada yenilik şart

sLeepLe

Üye
valla ben opera mini kullanıyorum gerçi hiç bi fontta sorun çıkartmadı bana sürümü 7 küsürlü bişey istersen akşam upload ederim Can

- - - Eklendi - - -

belki operada sorun yapıyodur dediğim gibi ben opera mini kullanıyom

ikisinde de hata veriyor bende.1 haftada 3 font değiştirdim.sıkıldım artık

- - - Eklendi - - -

Dün bu fontu buldum.İnşallah operada hata vermez

sLeepLe

Üye

ikisinde de hata veriyor bende.1 haftada 3 font değiştirdim.sıkıldım artık

- - - Eklendi - - -

Dün bu fontu buldum.İnşallah operada hata vermez

valla bilemiycem o zaman

sLeepLe

Üye
Yine ben bi kaç bişey değiştirdim toggle seti, avkon, yazı tipi, tema ve bi kaç yeni widget

asigsasi

Üye

najanaja

Üye
Yine ben bi kaç bişey değiştirdim toggle seti, avkon, yazı tipi, tema ve bi kaç yeni widget

bikaç bişey deiştirdim dion herşey deişmiş ekranlar canlanmış harbi avkon görünmüş iyi yapmışsın neydi o hiç simge bişey yok kapkara fontta güzelmiş bak işte bu ekranlar harbi çok güzel olmuş ellerine sağlık özellikle noel anne'ye bayıldım

CouTFeeL

Üye
saatten tarihi nasıl kaldırdın ?