Belle Ev Ekranlarınız

asigsasi

Üye

sLeepLe

Üye
Ellerine sağlık mükemmel olmuş Süpersin abi çok güzel uyum olmuş

- - - Eklendi - - -

abi şu son sayfadaki resmin 360x640 ı varsa yollarmısın yada nereden indirdiysen oranın farketmez bu tip resimler olsunda
sadece bu var kardeşim buyur

cates94

Üye
Maxicep sağ olsun özetle söylemek gerekirse bu forum akıyorrrr dede akıyorrr

Tepkiler: yaren_dede

sLeepLe

Üye
buyrun bakalım uzun zaman oldu

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
buyrun bakalım uzun zaman oldu

Harbi sen nasıl dayanabildin bu kadar yine konuşuyo ekranlar bakıyom dicem yalan olacak ben bi deişiklik göremedim sanırım herşey aynı ama ilk resim güzelmiş tam nickine uygun e böle aynı şeylerle eklemek oluyosa bende eklerim hatta hemen sana yine misilleme yapacam birazdan Ellerine sağlık kardeş sen bana bakma gayet iyi ekranlar. Bende ekliyim de havamı atayım

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye

Font değişmiş.Tema aynı sanırım bunlar harbiden güzel olmuş.son ekran arka plan siyah olsa daha güzel olurmuş ilk ekrandakini need for speed diye okudum

alışkanlık ilk gördüğümde bende öyle okudum fontu italik kullanasım geldi şimdi selva nın fontunu gördüm n900 fontu kendi bloga koymuş indirdim o font zoomer için koymamış sistemden değiştiriyo bende font zoomer a attım olmadı olsa güzel olcaktı teşekkür ederim bu arada

- - - Eklendi - - -

nasıl dayandım bi ben bilirim bide Allah her şey aynı değil ilk ekranımı değiştirdim bak bu seferde ilk ekran aynı deme diye at bakalım hava teşekkür ederim kardeşim

- - - Eklendi - - -

toggle paylaşabilirmisin

najanaja ya sormak lazım

AHMED...

Üye

Font değişmiş.Tema aynı sanırım bunlar harbiden güzel olmuş.son ekran arka plan siyah olsa daha güzel olurmuş ilk ekrandakini need for speed diye okudum

bende öyle okumuştum senin yorumu görünce aklım başıma geldi

Tepkiler: sLeepLe ve najanaja

najanaja

Üye

onu demiyom ben ekranlar deişik elbet ben kullandığın tema olsun widgetler olsun onlarda deişiklik yok dediydim Bu arada ilk resimdeki yazıyı tek doğru okuyan benim heralde fontzoomer da niye deişmiyo ki sonuçta normal font deilmi bu. araya bi msj girsin sonra ben eklicem ekranlarımı

sLeepLe

Üye

yok tek ttf dosyası değil bir sürü var ben içinden aldım olmadı

najanaja

Üye
Buyrun bakalım uzun zamandır paylaşmıyordum Büyük bir eliza Dushku hayranı olarak biçok ekranımda onu kullandım

sLeepLe

Üye
Buyrun bakalım uzun zamandır paylaşmıyordum Büyük bir eliza Dushku hayranı olarak biçok ekranımda onu kullandım

güzel ekranlar olmuş yine kırmızı ağırlıklı 4. ekrandakiyle bi poker oynayasım geldi valla şu wifi widgetının mavi yerini kırmızı yapamaz mısın kardeşim güzel olur sankim fontta güzel eline sağlık kardeşim şu selvanın fontu yapabilseydim iyiydi

najanaja

Üye
Aynen forever red bende poker hastasıyımdır onuda ondan ekledim zaten bi o kaldı kırmızı olmayan onuda mı yapsam ki walla font aynı bunu sewiyom ya hem içinde bi sürü karakter var deiştirmem ben bunu

sLeepLe

Üye

Aynen forever red bende poker hastasıyımdır onuda ondan ekledim zaten bi o kaldı kırmızı olmayan onuda mı yapsam ki walla font aynı bunu sewiyom ya hem içinde bi sürü karakter var deiştirmem ben bunu

klasör isimlerinden anladım bir sürü karakter olduğunu

opera da hata vermiyor mu abi ?