Belle Ev Ekranlarınız

najanaja

Üye

bundan sonra böle ben o işi sleeple ye dewrettim resimlere baksana aynen hala bende bi fark göremedim adı güncelleme işte yazı tipim N82 den beri kullandığım ilk yazı fontu en güzeli yine bu yaa ewet tema çok güzel

- - - Eklendi - - -

aynen dediğim gibi ilk fontuma geri döndüm bunu sewiyom e dedim ya refresh ekranlarım ama belle de kullandığımın aynısı ne fark war ki fotolar tabi güzel olacak özel seçiyom ama bu sefer 5000 tane resim bakmadım Teşekkür ederim kardeşim bu arada biri bişey mi dedi

- - - Eklendi - - -

Adelino'nun yeni teması harika

güzel ekranlarda ben anlamadım sen ekranmı paylaşıyon tema mı paylaşıyon önizlemeleri tema paylaşır gibi yapmışsın bu arada bu saat i kaçıncı görüşüm nerde bu yaa bulamadım ben bi link alsam

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye

Evet ikonları değişmiş.Duvar kağıdı farklı.Klavye çok hoş.Fontun ismi Stylus
Teşekkür ederim Can

- - - Eklendi - - -

Tabii kış geliyo ya hemen yaparsın

Tepkiler: najanaja

hmzgl

Üye
Buda benim nacizhane ekran görüntüsü

najanaja

Üye
Teşekkür ederim Can

- - - Eklendi - - -

Tabii kış geliyo ya hemen yaparsın

yok onu masus yaptım temaya baktım bütün ikonlar nvg o yüzden düzenleme yapamam ama onun aynısını yaparım nasılsa sağa sola giden buton var elimde on off yazısıda kolay kısacası birebir aynısını çıkartırım büyük ihtimal tabi vaktim olursa pc başında fazla vakit geçiremiyom

- - - Eklendi - - -

iyide sendeki toggle dan farkı ne bunun sadece on off yazısı var dimi zaten aynı deilmi

sLeepLe

Üye
bende toggleden farkı on off yazısı ve sağa sola kayan çubuğun rengi kardeşim togglede çubuğun yuvarlağı beyaz temadakinde siyah temada on off togglede yazmıyo ben sana fotoğrafını pm olarak atarım

- - - Eklendi - - -

sLeepLe

Üye
Geçen paylaştıklarımı najanaja kardeşim beğenmemiş bende yeni hazırladım yazı tipimi resimlerimi temamı ve toggle setimi değiştirip hazırladım bakalım beğenicek misiniz son ekran najanajaya itafen uğraştığı için teşekkür ederim

Tepkiler: najanaja ve CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

buda 1.nin farklı resmi karar veremedim size danışmak istedim

Şu ev ekranda bu resim değilde bu resim olsa daha iyi olur dediğiniz walpaperler varsa lütfen paylaşın
Bide Saat sayılarının kaymadığı Operada sorun yaşanmayan şık yazı fontu önerirmisiniz lütfen bu operada sorun çıkartıyor

- - - Eklendi - - -

He bi avkonun butonunu yeni buldum hemen benim avkona ekledim bide o nasıl iyi olmuşmu onu söyleyin

Son ekranı çok sevdim ben yine widgetlar süper

Duvar kağıtları bölümünde üst konudan baksana çok çeşit var

CouTFeeL

Üye
çok olduğu için secemiyorum kararsız kalıyorum

sLeepLe

Üye
bu font bauhaus operada sorun çıkartmaması gerekiyo çünkü ben kullanıyorum hiç sorunsuz sen font zoomerda yazı tipi botuyla falan oynadın mı ? eğer büyültüp ya da küçülttüysen opera sorun çıkartır

CouTFeeL

Üye
Hmm bakmam lazım
Ekranlar nasıl abi ??

- - - Eklendi - - -

Evet abi yanlışıkla boyutunu büyütmüşüm

sLeepLe

Üye
Hmm bakmam lazım
Ekranlar nasıl abi ??

- - - Eklendi - - -

Evet abi yanlışıkla boyutunu büyütmüşüm
ekranlar güzel boyutu falan büyütme operada sorun yaratmaz fontlar başta bi font ile ilgili bilgi toplar sonra çalışır normal bişey olmaz yani

- - - Eklendi - - -

Can sana alıntı ile cevap yazınca başka şeyler çıkıyo alıntı yapmıyo burdan teşekkür ediyim

najanaja

Üye

ben beğenmedim demedim bi önceki daha güzeldi dedim beğenmediğim o resimdi 1. ekran yine standart görünüyo ama resim güzel aynı resim bende de var o resim içindeki widget falanmı resim mi öle yapmışlar ama widget olamaz hava durumu ve sat üstüne binmiş çünkü demek ki resim öle keratayı çok sewerim 2. ekran zaten kısayol dolu ama bak bu resim bi önceki sewmediğimden daha güzel işte 3. ekran mail var sadece sade olmuş bu resimde var bende ruslar paylaşımlarında hep bunu kullanıyodu dayanamadım buldum güzel.. 4. ekran resim güzel iki adet widget ve yine sade bi ekran 5. ekran benim ekranım resim çok güzelmiş sewdim ama alındım demek bunu layık görüyon bana set harika olmuş ellerime sağlık wifi arkasını daha şeffaf yapsak bile onların içinde yine göze btacak bence hani tek wifi widheti warya o ayrı sis olarak kuruluyo heralde onu kursan tam uyum olacak son olarak yazı tipi de çok güzel ben de isterim teşekkür ederiz ellerine sağlık 10 üzeri 9 veriyom Rica ederim güle güle kullan kardeşim yine çok mu uzun bi yorum oldu

- - - Eklendi - - -

güzel ekranlar kardeşim resimler harika ekranları daha canlı gösteriyo yazı tipin sleeple yle aynı widgetlerin ve kısyolların düzeni çok güzel avkon butonu da farklı olmuş sanırım o konuşma balonu

- - - Eklendi - - -

Son ekranı çok sevdim ben

sLeepLe

Üye

Aynen o wifi widgetini kurayım mı diye düşündüm bencede onu kursam daha güzel olur mail widgeti resmin sol tarafını kapladı sağda da kadın dursun başka bişey koymıyım dedim ekran küçük batarya ve ajanda widgeti kaplıyo telefonu başka bişey koyupta boğmıyım dedim teşekkür ederim kardeşim

daha giris ekrani koysam 10 tane olurdu

Tema kullanmıyorsun sanırım

kardeşim elektro yazan programın linki varmı sende hastasııyım gitar programlarının

najanaja

Üye

Bence kur o zaman tam uyumlu olacak bütün toggle lar yoksa böle dierlerinin yanında çok göze batıyo arka fonu naparsan yap
[/I]