Belle Ev Ekranlarınız

sLeepLe

Üye
Buyrun bakalım

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye

walla harika bi ekran olmuş mavi uyumu süper. ama ben en çok resmi beğendim resmi aldım gitti haberin olsun

najanaja

Üye
offff ne diyim ben şimdi buna çok tehlşikeli ekranlar can yakıyo şu anda ne temayı nede widgetleri görüyom 1. ekran aynı o hiç deişmiyo zaten 2. ekran bence yanlış resim seçmişsin arkafon çok beyaz toggle lar anlaşılmıyo 3. ekran da nutkum tutuldu diecek söz bulamıyom 4. ekran da duwarkağıdı güzel deil bence abstract tarzı bi resim koysan daha hoş dururdu idare eder diyim ama bi önceki çok daha iyiydi

Tepkiler: sLeepLe

CouTFeeL

Üye
benim artık telefonda tek seçemediğim yazı fontu karar veremiyorum bi türlü onuda ayarlayıp yarın yeni ekranlar geliyo

sLeepLe

Üye
2. ekranı bilerek öyle açık renk seçtim toggle gözükmemesi önemli değil ben sırasını biliyom başka telefonu kullanan yok zaten nutkun tutulsun diye koydum onu son ekranda hani resim parça parça ya gözümü hoş yapıyo ondan onu kullandım

najanaja

Üye
tel benim, gözüm kapalı bile kullanırım diosun yani gözünün neyine hoş yapıyo o bilmem walla benim görleri nahoş yaptı sewmedim güzel deil yalan yok bizde

sLeepLe

Üye
tel benim, gözüm kapalı bile kullanırım diosun yani gözünün neyine hoş yapıyo o bilmem walla benim görleri nahoş yaptı sewmedim güzel deil yalan yok bizde
Sen sevmediysen hemen değiştiriyim kardeşim ayıp ediyon

najanaja

Üye
nihayet refresh e geçtik bunlarda refresh ekranlarım belle ekranlarım dan bi farkı yok ama

sLeepLe

Üye
nihayet refresh e geçtik bunlarda refresh ekranlarım belle ekranlarım dan bi farkı yok ama

Güzel ekranlar kardeşim eline sağlık can'ın dediği gibi font değişmiş oda güzel avkon widgetlar falan aynı fotoğraflar güzel

- - - Eklendi - - -

+13 ekranlar yine meego togglelara dönmüşsün abi
Aynen onlara döndüm bunları geliştirsek aslında çok güzel olur bu meego by blade tema var ya onun üst barı aşağı çektiğimizde mobil veri wifi falan var ya onun ordaki simgesi çok güzel bu meego togglelara benziyo ama o siyah yerinde on of şeysi falan var najanaja sana sesleniyoooz

Tepkiler: najanaja ve tempestshine

Adelino'nun yeni teması harika

Tepkiler: najanaja ve sLeepLe

sLeepLe

Üye

Adelino'nun yeni teması harika
saat widgeti güzelmiş bu tema jelly nin sadece ikonları değişmişi değil mi ben öyle diye indirmedim fontun ismi ne

- - - Eklendi - - -

bu arada avkonla andromenüde güzel olmuş

saat widgeti güzelmiş bu tema jelly nin sadece ikonları değişmişi değil mi ben öyle diye indirmedim fontun ismi ne

- - - Eklendi - - -

bu arada avkonla andromenüde güzel olmuş

Evet ikonları değişmiş.Duvar kağıdı farklı.Klavye çok hoş.Fontun ismi Stylus