Belle Ev Ekranlarınız

najanaja

Üye

bu nasıl bi imza kardeş ekran önizlemesinden bile büyük anlaşılan modlar görmemiş daha sen bence şimdiden yeni bi imza ayarla kendine bu imza gider haberin ola forumda öngörülen imza 650x150 dir ona göre bi imza ayarla bence

Tepkiler: sLeepLe

CouTFeeL

Üye

yorumlarınızı almalıyım. Bu arada widget eksikliği var farkındayım o yüzden önerilirinizi ve favori widgetlerinizi bekliyorum :

Tepkiler: kemersizmavi ve najanaja

sLeepLe

Üye
Bence ilk ekranda kısayolların dizilişlerini değiştir diğer paylaştıklarınla falan aynı benzer falan avkonla üst barın yazı rengini güzel tutturmuşsun ama bence alttaki kırmızı arama da aynı renk olsa güzel olurdu ama avkonu düzenlemen lazım temayla alakalı değil o najanajanın yeni seti geliyo yolda bence o widget setini kullan yakışır

Tepkiler: najanaja

CouTFeeL

Üye

set gelsin onu bekliyorum 1 saattir o sete göre ayarlama yapıcam zaten bu şimdilik temaya göre ayarladım

najanaja

Üye

aynen arama butonu sırıtmış orda ya üst bardaki herşeyi kırmızı yap yada arama butonunu mavi onun dışında çok kısayol war ama dizilişleri güzel model yapmışsın son resim hariç resimlerin de güzel ellerine sağlık güzel ekranlar

Tepkiler: asigsasi ve sLeepLe

CouTFeeL

Üye

yarn pro yükleyince denicem mavi yapmayı

asigsasi

Üye

Tepkiler: Esendağlı

CouTFeeL

Üye

hangisini düşünüyon ink mi adobe mi? renk olayı en kolayı merak etme ikonu tıklıyon sonra renk tabletinden istediğin rengi tıklıyon o kadar

adobe nin boyutu fazla şimdi başlangıçta ink ten başlıycam. Öğrendikten sonra adobeye başlarım belki

Lumiance

Üye

saat widgeti güzelmiş. Nerden bulabilirim?

- - - Eklendi - - -

yorum istiyorum

Tepkiler: Silinen Üye 2149105