Belle Ev Ekranlarınız

bu saati istiyorum!!!

najanaja

Üye
Haha Zevk meselesi haklısın ama. Telefonunu ulu orta yerde unuttuğunu düşünsene.

1. si ulu orta yerde unutmam kesinlikle imkansız bi olay zaten yaren dede nin dediği gibi telofonun gittiğine yanarım resimden kime ne 2. si hadi unuttum dielim kimseden çekinmem yoktur sadece resim, sonuçta çıplak kadın resimleri koymuyoruz nie gocunayım yeri geliyo annem e veriyom biyere arıca zaman yada ablama herkeste görüyo resimlerimi yani neden çekineyim sen bide benim htcdeki canlı resimleri görsen o zaman ne diecen acaba resmen +18 e yakın hareketli resimler var ben o halde bile herkesin eline veriyom teli walla hayatta hiçbi konuda çekinmem

- - - Eklendi - - -

işte budur walla resimleri çok sewdim hepside canlı renklere sahip resimler ekranlarına can gelmiş tema da güzelmiş widgetler harika kısayollar iyi gerçekten bunlarıda sewdim harika ekranlar çıkarmışsın yine ellerine sağlık kardeşim.

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye
Aynen resimleri bende çok sevdim klasör modu uyguladım baya oldu çok güzelmiş herşey derli topluyo duruyo bide menüyü görsen çok iyi oldu onunda resmini koyarım widgetları yapan çok iyi yapıyo işte onun eline sağlık Teşekkür ederim kardeşim

Tepkiler: najanaja

CouTFeeL

Üye

abi şu togglelerin linkini verirmisiniz çok hoş duruyo

cates94

Üye

Herkes yardırmış ya maxicep olmasa batmış olan nokia iyice batacak bu konularda

sLeepLe

Üye

Çok derli toplu mis gibi

najanaja

Üye

klasör modu dediğin thumbnailfolders dimi? yoksa ayrı bi mod mu war bide o pronun yeni bi wersiyonu çıktımı yaa. sen bana pm den hem menüyü hemde o modu yollasana

- - - Eklendi - - -

abi şu togglelerin linkini verirmisiniz çok hoş duruyo

gelcek kardeş nasipse yarına gelecek eklemeler yapıyorum da sayıyı baya bi çoğalttım büyük bi set hazırlıyom bikaç tane daha kaldı onlarıda yapayım sonra paylşacam

- - - Eklendi - - -

Çok derli toplu mis gibi

menü bumu menü de telefon kadar minikmiş

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye

Avkon güzel.Widgetlar güzel.Najanaja abi bize verme zaten 4 sade ekran kızlarda güzelmiş ama

Abi neden apps ya da games gibi isimler koydun Türk değil misin sen
Teşekkür ederim can ingilizceyi severim böyle güzel oldu bende bozmadım hoş duruyo 2.resimdeki kızı seviyom ya çok güzel

Tepkiler: tempestshine

sLeepLe

Üye
Ne bekliyodun kesmedi mi seni klasör modu işte herşey klasöründe uygulama yükledin mi uygulamaya oyun yükledin mi oyunlara falan gidiyo pro değil yani mod uyguluyosun kardeşim

najanaja

Üye
Ne bekliyodun kesmedi mi seni klasör modu işte herşey klasöründe uygulama yükledin mi uygulamaya oyun yükledin mi oyunlara falan gidiyo pro değil yani mod uyguluyosun kardeşim

yok kesmedi yaw bende bişi sandım ne gerek var ona sonuçta elinle de taşıyabiliyon benim de menü öle zaten iki klasör oluşturdum oyunlar ve prolar die hatta müzik klasörü haritalar sosyal falan hepsine klasör oluşturup katagorilere ayırdım menümde sadece telefonun orjinalleri var :9 ben sewmem öle boydan herşey bisürü şey yüklüyoz uygulamamı arayacam

ben de sadece ikonsuzlar diye bi klasor var ona da adi uzere ikonsuz oyun uyg vs koyuyorum kalani daginik ama alttaki arama butonunu kullanip duruyorum yoksa bulmak cok zor

sLeepLe

Üye
Aynen bende sevmiyom aşağı doğru pro ara falan modu çaktım hem klasörlerin ikonlarıda temaya göre değişiyo güzel oldu

najanaja

Üye
ben de sadece ikonsuzlar diye bi klasor var ona da adi uzere ikonsuz oyun uyg vs koyuyorum kalani daginik ama alttaki arama butonunu kullanip duruyorum yoksa bulmak cok zor

ikonsuz uygulamada mı war walla ilk defa duyuyom daha hiç ikonu olmayan uygulama denk gelmedi bana ben daha o butonu hiç kullanmadım walla dedim gibi herşeyin yeri belli zaten ew ekranında da kısayolları war görmüşsünüzdür tıklıyom pro klasörüne promu açıyom o kadar basit

Sen kaliteli tema kullanıyon da ondan bende sadece sims oyununun ikonu değişmiyor

ikonsuz derken mesela social uygulamasi gibi belli bi standarti olmali benim uygulamalarin yoksa sakliyorum gozukmesin diye gibi

najanaja

Üye
iyide ona ikonsuz denmez ki sadece o tema ikon deiştirmiyo ayrıca her tema deiştirişinde uygulamaların klasörünümü deiştiriyon sen şimdi yada tek tema kullanıyosun

- - - Eklendi - - -

Sen kaliteli tema kullanıyon da ondan bende sadece sims oyununun ikonu değişmiyor

ikonsuz deince ben hiç ikonu yok sndım o temayla alakalı sonuçta öle bende de oluyo o kadar önemli deil benim için önemli olan ana menü üzgün görünsün klasör içleri sorun deil

menum sahane oldu gercekten