Belle Ev Ekranlarınız

CouTFeeL

Üye

Yorumlarınız..

Tepkiler: najanaja, asigsasi ve AHMED...

asigsasi

Üye
son ekran tanıdık geliyor

Tepkiler: AHMED...

CouTFeeL

Üye
olabilir

ayefe09

Üye
[/URL][/IMG][/URL][/IMG]
buda benim telden bir örnek

Tepkiler: najanaja ve AHMED...
Buda benim ekranım. Neler eksik neler fazla yorum bekliyorum.

CouTFeeL

Üye
Simgelerde yazı yok. Nasıl yapılıyordu o. Benim simgelerin altında ne oldugu yazıyor. :/

- - - Eklendi - - -

Güzelmiş. Analog saati nereden bulabilirim ? :/

kardeş bende maximod yüklü oradaki isimleri gösterme modunu yükledim

Tepkiler: najanaja, AngvanLee, sLeepLe ve 1 kişi daha

sLeepLe

Üye
Tebrik ederim kral bende vezir mi oldum o zaman Güzel ekranlar Can eline sağlık yazı tipide hoş anlaşılan sen adımı unutmuşsun yine

Tepkiler: najanaja

CouTFeeL

Üye
Yeni avkon2'm

Avkon Yakışmışmı önce onu söyleyin

najanaja

Üye

kimle benlenmi kapışacan benim N8 senin minik 6 nı ezer de geçer bana kalırsa 4. ekran bakışları cezbetti hatta ben bi bulayım bunu afiyet olsun kardeş lafımı olur

- - - Eklendi - - -

waaay kalite olmuş yalnız 2. ekrana başka araba bulamadın mı aynen son ekranı gördüm gibi geliyo

- - - Eklendi - - -

[/URL][/IMG][/URL][/IMG]
buda benim telden bir örnek
way bi aydın lı daha aydınlılar çoğalmaya başladı s3 te 1. si geri kalan 3 ekran nerde 2. si widget ekle kısmını nie ekledin orda bi deişiklik yok zaten ew ekranları yeterli

- - - Eklendi - - -

Krallığımı kimseye vermem.130 mesaj ile kral benim tebrikler sleeple abi benden sonra en çok mesajı olan da sensin

sen konu açıldığından beri kralsın zaten seni de kimse deviremez tahttan daha dün dedim bak böle giderse can'ı geçecen die içime doğmuş walla 2. sıraya yükselmiş can dikkat et bu azimle seni geçecek sLeepLe

Tepkiler: sLeepLe
Merhabalar
Şefaf saat Widgeti arıyorum mesela 'On Yirmidokuz' şeklinde yazan varsa paylaşabilir misiniz?

- - - Eklendi - - -

Merhabalar
Şefaf saat Widgeti arıyorum mesela 'On Yirmidokuz' şeklinde yazan varsa paylaşabilir misiniz?

sLeepLe

Üye

Doğru bildin

- - - Eklendi - - -

Senle neden kapışıyım telefonuma laf etme ram ve hafızayla ezerim seni canla ekran ekleme konusunda kapışırız dedim oda 130muş ben kaçım acaba

- - - Eklendi - - -

o şeffaf saat widgeti değil text clock ama telefonum e6 gördüğüm kadarıyla ve e6 ya o saat olmuyo üzgünüm bende istiyodum ama olmuyo hiç bi şekilde

Tepkiler: najanaja

Evet E6 kullanıyorum, peki sade tavsiye edebileceğiniz widgetler var mı?

najanaja

Üye
Senle neden kapışıyım telefonuma laf etme ram ve hafızayla ezerim seni canla ekran ekleme konusunda kapışırız dedim oda 130muş ben kaçım acaba
aman iyi bi ram i yüksek telefonunun ram hafıza az olsada hiçbi kasıntısı yok canawar gibi maaşallah telim can 'a sor o daha iyi bilir harbi o nerden bakıyo msj sayısını

Tepkiler: sLeepLe