Belle Ev Ekranlarınız

asigsasi

Üye
63. Sayfa da olması lazım fakat yarın özenmem lazım yeni ekranlar için

Tepkiler: najanaja

asigsasi

Üye

daha iyi olabilir di şimdilik kullandığım ekranlar yenileri de gelecektir

Tepkiler: AHMED... ve najanaja

AHMED...

Üye
çok fazla dijitalsaat kullanmışsin dostum

Tepkiler: asigsasi

najanaja

Üye

buda gayet iyi her ekranda saat war bence tek olması gereken bazı kısayollarda tema ikonu yok o da bütünlüğü bozuyo bence kısayollarda sadece temanın ikonunu deiştirdiği proları eklemeliydin o zaman daha muntazam görünürdü bir ikonun farklı olması bile görselliği bozuyo bence özellikle 3. ekran

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye

acele oldu çalıştığım için ancak bu kadar oldu biraz daha özen göstermek gerekiyor yorumlar için teşekkürler

- - - Eklendi - - -

bböyle uyumlu olması gerekir di

najanaja

Üye

Aynen işte bu on numara olmuş

Tepkiler: AHMED... ve asigsasi
ilk fp2 ekranlarım yeni yeni toparlıyorum teli

menüyü de modladım

Tepkiler: AHMED... ve sLeepLe

sLeepLe

Üye
Güzel ekranlar olmuş eline sağlık yeni yeni toparlıyorum demişsin ama çok güzel

Tepkiler: AHMED...

najanaja

Üye

Tepkiler: AHMED..., asigsasi, tempestshine ve 1 kişi daha

sLeepLe

Üye
aa yeni set nerden buldun söyle indircem upload eder misin link versene şaka bi yana güzel olmuşlar kardeşim eline sağlık

najanaja

Üye
aa yeni set nerden buldun söyle indircem upload eder misin link versene şaka bi yana güzel olmuşlar kardeşim eline sağlık

verecek link yok kardeş sadece zombileri sewiyorum teşekkür ederim.

asigsasi

Üye
hangi ara yaptın onları çok hızlısın valla yeni bi sette yapmaya başlarsın yakında şimdi soracan nasıl birşey olsun diye şeffaf bi paket olsun artık birazda

najanaja

Üye
hangi ara yaptın onları çok hızlısın valla yeni bi sette yapmaya başlarsın yakında şimdi soracan nasıl birşey olsun diye şeffaf bi paket olsun artık birazda

yok kardeş bişey yapmadım çakma ekran bu fotomontaj yaptım bakalım kanıracam mı die merak ettiydim demek ki fotomontaj işinde de iyiyim herkesi kandırmayı başardım widget falan yapmadım resimleri birleştirdim sadece bi süre yapmayacam biraz ara verecem artık zaten soğuklar başladımı beni unutun pc başına geçemicem uzun zaman allah'tan bizim memlekete kış çok geç geliyo havalar hala süper burda bugün güneş yakıyodu ortalığı

- - - Eklendi - - -

deme hastayım o diziye yeni sezon bomba gibi başladı sürekli takip ediyom 2. sezon çok sıkıcıydı bu sezon baya iyi geçecek gibi

sLeepLe

Üye
Tekrar karşınızda ben

najanaja

Üye
Tekrar karşınızda ben

işte bu bi öncekinden çok daha iyi olmuş resimler ve yerleşimlerdeki uyum harika olmuş ilk ekran standart aynı widgetler hatta hepsi aynı sadece toggle lar deişmiş noldu hani kırmızı diodun maviyi seçmişsin sanırım 2. ekran benim için yoksa sonuncumu ellerine sağlık kardeşim yine güzel ekranlar tamam bu sefer ara veriyosun bu gidişle sen can'ı da geçecen en çok ekleyen oydu

Tepkiler: AHMED... ve sLeepLe

sLeepLe

Üye
Kapışırız İstediğin ekran senin için olsun kardeşim herkes kırmızıyı kullanıyodu bende değişiklik olsun maviyi kullandım buda çok güzel ilk ekranım değişmezim o batarya widgeti olcak saatte olcak hava durumunuda yeni yeni kullanmaya başladım teşekkür ederim kardeşim

Tepkiler: najanaja