Belle Ev Ekranlarınız

bende denedim yeni avkonum.bunun simgelerini nedense çok sevdim

can bize sapık mi demek istedi acaba bence ekranlarda erkek resimleri olsaydı biraz garip olabilirdi ama bayanlar gayet iyi duruyor ekranda
gaza geldim şimdi
yine araya bir tane kadın sıkıştı

can bize sapık mi demek istedi acaba bence ekranlarda erkek resimleri olsaydı biraz garip olabilirdi ama bayanlar gayet iyi duruyor ekranda
gaza geldim şimdi

yok abi ya ne sapığı benim bu yaşta öyle bir kadın resmi koymam pek de yakışık olmaz.ekranlarında pek cool olmuş.

- - - Eklendi - - -

Abi bu küçük dijital saat başka bir widget mı yoksa dijital saatin yerine mi geçiyor?

Tepkiler: yaren_dede

takılıyorum dostum maksadını anladım zaten farklı düşünseydim yorumunu uçururdum hemen sonrada şikayet ederdim
valla benim menüye yeni saat eklendi dosyayı c ye atınca

gaza geldim şimdi

o resmi paylaştında benmi görmedim ya o kaplanı istiyorum kızda olabilir

o resmi paylaştında benmi görmedim ya o kaplanı istiyorum kızda olabilir

yok dostum paylaşmadım biraz biriksinde yeni güncelleme olarak ekliyeceğim. bu ara istediğim boyutta bulamıyorum güzel olanlar hep farklı boyutta onları boyutlandırıyorum vakit alıyor biraz

yok dostum paylaşmadım biraz biriksinde yeni güncelleme olarak ekliyeceğim. bu ara istediğim boyutta bulamıyorum güzel olanlar hep farklı boyutta onları boyutlandırıyorum vakit alıyor biraz

bende diyorumki bunu nasıl görmedim

asigsasi

Üye

Tepkiler: Esendağlı

CouTFeeL

Üye
arkadaşlar bana font önerirmisiniz forumda bulamadımda.

Nextman

Emekli Yönetici

abi arkada dağlar önde vatan sana canım defa askerlik geldi aklıma
tek ekran ama hoş olmuş bu arada pilde gözümden kaçmadı boşalmış ama güzel olmuş

Tepkiler: Nextman
Teşekkürler,çook makbule geçti

Tepkiler: asigsasi