Belle Ev Ekranlarınız

aslında paylaşmayacaktim ama ekranları ve widgetları yeniden düzenledim güzel oldu bence paylaşayim dedim

alt bari farkettinmi acces app kaldırdım tam bir şarj canavarı öldürdü beni az daha yeni batarya alacaktım

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye

dostum duvar kagitlarini begenmedim açıkçası iyi seçim yapamamışsin bu sefer, avkonda eski moda kalmış, tema alt bar ve iconlar hiç hoş değil bence ödevler bittikten sonra yeni ekranlar paylaş
sırf kötü yorum da olmaz ki bi tanesini de beğen yahu çocuğu yerden yere wurdun resmen

- - - Eklendi - - -

yok farketmedim onu bugün bende kaldırdım hiç kullanmadım bile tel açılışında otomatik açılıyomuydu ki o benimde kaç gündür sürekli şarj bitiyo ondanmıydı acaba ama ben hiç çalıştırmadım proyu

Tepkiler: yaren_dede
Kimsede beğenmemiş ama ben natural takılırım.fontumun rakamları bende sevmiyorum.ama opera mini de hata vermiyor.diğerleri verdiği için onları kullanmıyorum.Son ekran siyah widgetlar ve mavi duvar kağıdı evet bencede biraz kötü.Şimdi bir kere duvar kağıtlarıma laf etmeyin çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz.ben sizin gibi kadın koyarsam bana sapık derler.oha felan derler yani

- - - Eklendi - - -

abiler bu ajanda widgetını nasıl beyaz fontlu yapıyoruz can yapmış mesela, küçük olanını

onların dosyaları var.private icine atıyorsun.sonra hangi ajanda widgetını yüklersen yükle beyaz fontlu olur

Tepkiler: yaren_dede ve najanaja

sLeepLe

Üye
Haklısın sapık damgası yeme whatsappta sorun yapıyo mu font ifadeler yarım çıkıyo mu?

Bu arada evet.temanın alt barını bende sevmedim.ama ikonlara öldüm

- - - Eklendi - - -

Haklısın sapık damgası yeme whatsappta sorun yapıyo mu font ifadeler yarım çıkıyo mu?

whatsapp kullanmadığım için bilmiyorum

sLeepLe

Üye
Bu arada evet.temanın alt barını bende sevmedim.ama ikonlara öldüm

- - - Eklendi - - -

whatsapp kullanmadığım için bilmiyorum
Nasıl kullanmıyosun paylaştığın ekranlarda yukarda whatsapptan mesaj gelmiş baloncuk var

sağol can, bu da yeni toggle packli ekranım daha pek düzenleme yapamadım ama bu haliyle de hoş duruyo bence:

Tepkiler: tempestshine ve najanaja

najanaja

Üye
sağol can, bu da yeni toggle packli ekranım daha pek düzenleme yapamadım ama bu haliyle de hoş duruyo bence:

waaay tam bi uyum olmuş gerçekten güzel görünüyo. Bu nefc simgesi nasıl kardeş bunu kendim yaptım son paketlerimde bu simgeyi kullanıyorum ama hep nfc yazısı oluyo zaten biraz farklılık olsun die faklı bi simge yaptım eğer bu güzelse bundan sonraki setlerde de hep bu simgeyi kullanacam.

Tepkiler: tempestshine

gayet hoş bence abi ama nfc yazısı daha kullanıcının lehine olurmuş gibime geliy

Nextman

Emekli Yönetici
Dm'de paylaşılmış bile

Tepkiler: najanaja