yaren_dede
Üye
ilk benden olsunyazı fontun ne iyi ne kötü daha doğrusu rakamları sewmedim bi tek resimler bu sefer natural takılmışsın pek tarzım deil idare eder benim için. widgetlere bişey diemicem çoğu benim mamülüm zaten ben bu temayı sewmedim daha doğrusu alt bar bence iğrenç millet androide benzetcem die napacanı şaşırmış bunun altbarını deiştirirsek kullanılabilir hale gelir o zaman benden bu kadar yorumum bu, isteğim yok Teşekkürler önizlemeler için
- - - Eklendi - - -
maaşallah rengarenk capcanlı ekranlargayet güzel uyumlu ekranlar tel şarj dayken çekmişsin anlaşılan
abiler bu ajanda widgetını nasıl beyaz fontlu yapıyoruz can yapmış mesela, küçük olanını
sırf kötü yorum da olmaz ki bi tanesini de beğen yahu çocuğu yerden yere wurdun resmen
dostum duvar kagitlarini begenmedim açıkçası iyi seçim yapamamışsin bu sefer, avkonda eski moda kalmış, tema alt bar ve iconlar hiç hoş değil bence ödevler bittikten sonra yeni ekranlar paylaş
aslında paylaşmayacaktim ama ekranları ve widgetları yeniden düzenledim güzel oldu bence paylaşayim dedim
alt bari farkettinmi acces app kaldırdım tam bir şarj canavarı öldürdü beni az daha yeni batarya alacaktım
abiler bu ajanda widgetını nasıl beyaz fontlu yapıyoruz can yapmış mesela, küçük olanını
Haklısın sapık damgası yemeKimsede beğenmemişama ben natural takılırım.fontumun rakamları bende sevmiyorum.ama opera mini de hata vermiyor.diğerleri verdiği için onları kullanmıyorum.Son ekran siyah widgetlar ve mavi duvar kağıdı evet bencede biraz kötü.Şimdi bir kere duvar kağıtlarıma laf etmeyin çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz.ben sizin gibi kadın koyarsam bana sapık derler.oha felan derler yani
- - - Eklendi - - -
onların dosyaları var.private icine atıyorsun.sonra hangi ajanda widgetını yüklersen yükle beyaz fontlu olur
Haklısın sapık damgası yemewhatsappta sorun yapıyo mu font ifadeler yarım çıkıyo mu?
private klasörünu c ana dizine at restart
Nasıl kullanmıyosun paylaştığın ekranlarda yukarda whatsapptan mesaj gelmiş baloncuk varBu arada evet.temanın alt barını bende sevmedim.ama ikonlara öldüm
- - - Eklendi - - -
whatsapp kullanmadığım için bilmiyorum
Nasıl kullanmıyosun paylaştığın ekranlarda yukarda whatsapptan mesaj gelmiş baloncuk var
Hee whatsappınkide aynı o sandım kusura bakma
yok o sohbet uygulamasının
sağol abi ama olmadı
xplore ile klasörü c ana dizine attınmı
attım abi üzerine de yazdım restart da attım ama değişmedi
sağol can, bu da yeni toggle packli ekranım daha pek düzenleme yapamadım ama bu haliyle de hoş duruyo bence:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
waaay tam bi uyum olmuş gerçekten güzel görünüyo. Bu nefc simgesi nasıl kardeş bunu kendim yaptım son paketlerimde bu simgeyi kullanıyorum ama hep nfc yazısı oluyo zaten biraz farklılık olsun die faklı bi simge yaptımeğer bu güzelse bundan sonraki setlerde de hep bu simgeyi kullanacam.
sağol can, bu da yeni toggle packli ekranım daha pek düzenleme yapamadım ama bu haliyle de hoş duruyo bence:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?