asigsasi
Üye
ne zamandır bende eklemiyodum
dostum ekranları güzel hazırlamışsın heralde widgetları hazırlamaktan uzun süzmüştür ekranları düzenlemek
birde birşey sorayım bu temanın alt bardaki iconlarını değiştirebiliyormusun
Bakıyorum misilleme yapıyon bana hemenPaylaşmayalı baya olmadı
naja dostum hepsi güzel olmuş özellikle toggle setinde ki hatun
Pc'ye geçince uzun bir mesaj yazarım.şimdilik güzel
Açık renkmiş sen ilk resimdekinin bakışlarına baksana 4.resimdekinin uzanışınaBakıyorum misilleme yapıyon bana hemenyeter ya bu nedir böle hergünde ekran yayınlanmaz ki ama resimleri sewmedim bu sefer. çok açık arkaplanlar kullanıyon sen yaw ben hiç sewmiyom resmin içeriğinde beyaz renk warsa hayatta kullanmam o resmi widgetlerde deişmiş khang shao muydu neydi bu adamın adını hep karıştırıyom onun setiydi dimi. bu tema hangisi
Açık renkmiş sen ilk resimdekinin bakışlarına baksana 4.resimdekinin uzanışınamüzik ekranıma açık diyosan onuda orda nota var diye koydum zaten ekran parlaklığını en düşükte kullanıyom açık renk göze batmıyo temada koyu duvarkağıdı koyu olunca içim daralıyo benim tema mı bilmem ki hangisi ya widgetlarda değişiklik yapıyım şeffaf olsunlar dedim bunların şeffaflıkları çok güzel
ne zamandır bende eklemiyodum
Güneş gibi parlıyo ufkumu açıyo kardeşim
ilk ekran bakışlar güzelde sanki güneş gibi parlıyo ışıl ışılyani açık renk o güzel uzanmış ona lafım yok zaten benim şeffaflık derecem elegance serisi yaptım ya işte o cam gibi ne var gibi ne yok gibi yani zaten bende bu seti kullanacaktım ama onu yapınca bundan vazgeçtim
Paylaşmayalı baya olmadı
Diğer konuda ismimi söyledim
Sanada birşeyler yazalım diğer Sleeple abiTema güzel.Resimler güzel.Widget setleri harikulade.Sende bendesin siyah duvar kağıtları benimde içimi boğar
Öncelikle ekranların çok renkli.İlk ekrandaki saat yeni o belliteman güzelmiş.Bir ara bende kullanmıştım Dukto'yu ilk kez birinci ekranında 6 tane kısayol görüyorum Yalnız saatin alta olması tuhaf.ben hiç alışık değilim.böyle şeylere 2.ekran için baya sansür gerekiyordu.dlna widgetı ile yapmışın zaten 3.ekrandaki notlar widgetı ve ajanda da yeni.yalnız ajandayı beyaz fontlu yapsan daha iyi olurdu.3.ekrandaki saate najanaja yazısını görünce çift görüyorum felan sandım bir an rss widgetı güzelmiş radyo widgetıda hoşmuş.mail widgetını görmüşken benim mail widgetı sorunlu.telefonu sürekli reset attırıyor
ilk benden olsunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yorumları ve istekleri saat 20:30 ya da 21:30 gibi cevaplayabilirim.Yapılacak ödevler beni bekler.Ben kaçar
Can bu yazı tipinde whatsappta simgeler tam olarak çıkıyo mu? ben orjinal font ya da nokia pure haricinde başka font yapınca whatsappta simgeler yarım çıkıyoLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yorumları ve istekleri saat 20:30 ya da 21:30 gibi cevaplayabilirim.Yapılacak ödevler beni bekler.Ben kaçar
Bu saat widgetini verebilir misin
Can bu yazı tipinde whatsappta simgeler tam olarak çıkıyo mu? ben orjinal font ya da nokia pure haricinde başka font yapınca whatsappta simgeler yarım çıkıyo
- - - Eklendi - - -
Bu saat widgetini verebilir misin
Hadi ya ben görmedim bi araştırıyım sağol dostum
dün can paylaştı dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?