Belle Ev Ekranlarınız

uzun süredir eklemiyordum ya vakit olmuyor ya üşeniyorum en sonunda ekleyebildim

Tepkiler: najanaja
yok abi beğeniyoruz tabiki ama, bu değil bu değil bu sıradan bunu herkes yapıyor diyesim geliyor

najanaja

Üye
uzun süredir eklemiyordum ya vakit olmuyor ya üşeniyorum en sonunda ekleyebildim

Çok güzel ekranlar kardeşim resimlerde harika acaba istesem verir misin yanlız ilk ekran niye farklı hem saat hem avkon farklı olmamış uyumsuzluk var

- - - Eklendi - - -

yok abi beğeniyoruz tabiki ama, bu değil bu değil bu sıradan bunu herkes yapıyor diyesim geliyor

yarın yeni set geliyo bide ona bak bakalım büyük ihtimal şu bikaç gün içerisinde bikaç set çıkacak aslında set hazır ama önce burda yeni ekranlarımı bi paylaşayım herkes görsün sonra da seti paylaşıma sunarım.

Tepkiler: yaren_dede

onu geçen hafta hazırlamıştım onuda ekleyim dedim maksat muhabbet olsun

bu duvar kağıtlarını konumda paylaştım dostum
ama istiyorsan upload edeyim yine

najanaja

Üye

onu geçen hafta hazırlamıştım onuda ekleyim dedim maksat muhabbet olsun

bu duvar kağıtlarını konumda paylaştım dostum
ama istiyorsan upload edeyim yine

ben takılıyodum kardeşim saolasın ben zaten hepsini buldum ama senin konudan deil oraya bakmak aklıma gelmedi harbi ben ne zamandır senin resim arşivine bakmıyom yaw bu seferde widget bölümünde takılı kaldım

Tepkiler: yaren_dede

sansürlemeyi nasıl yapmışım ama

Nextman

Emekli Yönetici

Tepkiler: tempestshine ve Mad EagLe
güzel olmuş abi özellikle beşiktaş saati bende beşiktaşlı kupamda ilaç içiyorum şimdi

Tepkiler: Nextman

najanaja

Üye
ne zamandır bende eklemiyodum

Tepkiler: yaren_dede ve sLeepLe

sLeepLe

Üye

sansürlemeyi nasıl yapmışım ama
Sadece süt içiyo ne var ki onda

- - - Eklendi - - -

ne zamandır bende eklemiyodum

Bütün resimler mi bu kadar güzel olur ya hele birinci resimde nasıl fantazilerin var senin widgetlar güzel olmuş kardeşim eline sağlık küçük ajanda da yaptığın değişikliği gördüm inceden kırmızı koymuş seni gidi temanın ikonlarıyla ne güzel olmuş widgetlar eline sağlık kardeşim

sLeepLe

Üye

tamam be yaw ne gızıyon hemen işte svg ikon nu düzenledim adımı yazdım daha bi sürü yeni şey war hiçbişey demiyon sende yaa
dijital saatin,flipclock,ajanda,radyo,widgetlar,menü ve seçenekler ikonu,notlar widgeti,tercih widgeti hepsi çok güzel olmuş eline sağlık kardeşim

najanaja

Üye
dijital saatin,flipclock,ajanda,radyo,widgetlar,menü ve seçenekler ikonu,notlar widgeti,tercih widgeti hepsi çok güzel olmuş eline sağlık kardeşim

hah şöle yorum yapıyosan hepsine yap yarısına deil

- - - Eklendi - - -

Bu arada Teşekkürlerimi borç bilirim kardeşim

Tepkiler: yaren_dede ve sLeepLe

dostum ekranları güzel hazırlamışsın heralde widgetları hazırlamaktan uzun süzmüştür ekranları düzenlemek
birde birşey sorayım bu temanın alt bardaki iconlarını değiştirebiliyormusun