yaren_dede
Üye
Çok güzel ekranlar kardeşim resimlerde harikauzun süredir eklemiyordum ya vakit olmuyor ya üşeniyorum en sonunda ekleyebildim
yok abi beğeniyoruz tabiki ama, bu değil bu değil bu sıradan bunu herkes yapıyor diyesim geliyor
Çok güzel ekranlar kardeşim resimlerde harikaacaba istesem verir misin yanlız ilk ekran niye farklı hem saat hem avkon farklı olmamış uyumsuzluk var
- - - Eklendi - - -
yarın yeni set geliyobide ona bak bakalım büyük ihtimal şu bikaç gün içerisinde bikaç set çıkacak aslında set hazır ama önce burda yeni ekranlarımı bi paylaşayım herkes görsün sonra da seti paylaşıma sunarım.
email istiyordun dimi.
Zipten çıkan klasörü c ana dizine salla üzerine yaz restart
uzun süredir eklemiyordum ya vakit olmuyor ya üşeniyorum en sonunda ekleyebildim
bu avkonda şarjın bitip bitmediğini anlamak çok zor yea
teşekkür ederiz efem biraz gerilerde kalmış zor buldum ama yine de değdi
yarıya kadar anlaşılmıyor sonra iyi sorun yok
Ekranlarda hoş olmuş hanisarı koleksiyon yapmışsın abi
onu geçen hafta hazırlamıştım onuda ekleyim dedim maksat muhabbet olsun
bu duvar kağıtlarını konumda paylaştım dostum
ama istiyorsan upload edeyim yine
ben takılıyodum kardeşim saolasınben zaten hepsini buldum ama senin konudan deil oraya bakmak aklıma gelmedi harbi ben ne zamandır senin resim arşivine bakmıyom yaw bu seferde widget bölümünde takılı kaldım
Sadece süt içiyo ne var ki onda
sansürlemeyi nasıl yapmışım ama
Bütün resimler mi bu kadar güzel olur yane zamandır bende eklemiyodum
dijital saatin,flipclock,ajanda,radyo,widgetlar,menü ve seçenekler ikonu,notlar widgeti,tercih widgeti hepsi çok güzel olmuş eline sağlık kardeşim
tamam be yaw ne gızıyon hemenişte svg ikon nu düzenledim adımı yazdım daha bi sürü yeni şey war hiçbişey demiyon sende yaa
dijital saatin,flipclock,ajanda,radyo,widgetlar,menü ve seçenekler ikonu,notlar widgeti,tercih widgeti hepsi çok güzel olmuş eline sağlık kardeşim
Ne borcu lafı bile olmaz
hah şöle yorum yapıyosan hepsine yap yarısına deil
- - - Eklendi - - -
Bu arada Teşekkürlerimi borç bilirim kardeşim
Sadece süt içiyo ne var ki onda
- - - Eklendi - - -
Bütün resimler mi bu kadar güzel olur yahele birinci resimde nasıl fantazilerin var senin widgetlar güzel olmuş kardeşim eline sağlık küçük ajanda da yaptığın değişikliği gördüm inceden kırmızı koymuş seni gidi temanın ikonlarıyla ne güzel olmuş widgetlar eline sağlık kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?