yaren_dede
Üye
zaten sen ekran deil resim paylaşmışsın ne bu bomboş hepsi, herşeyi son ekrana sıkıştırmışsınyok 4 de de lafım yok ta 2 numara bakışları harbi cezbetti beni dur 2 dk ka ben bulayım bunun resimlerini bide farklı versiyonlarını görelim toggle setin çok güzelmiş nerden buldun göstermelik iki tane eklemiş oraya sen bana ne bakıyon kardeşim mecbur deilsin benim toggle larla poz vermeye ben laf olsun die dedim sen istediğini kullan yani tabi sewerek kullanıyosan lafım yok Yine sade ve güzel ekranlar kardeşim sen bu sıralar çok sade takılır oldun zaten benim widgetlere ekran yetmiyo walla olmazsa 6 ya çıkaracak ekranı
- - - Eklendi - - -
can yine harika ekranlar bu temayı bende çok sewdimama yeşil pil sırıtmış aynısının maviside vardı bu temayla onu kullansan tam uyum olurdu bence seninde toggle setlerin çok güzelmiş
- - - Eklendi - - -
estağfurullahherkes kendi zevkine göre bişeyler yapıyo işte, bunlar kimilerinin hoşuna gidiyo kimilerinin gitmiyo yani sen benim ekranlar herkesin hoşuna gidiyo diosun aslında bu toggle setle poz vermeyecektim de yeni yaptım burda bi gösrterem sonra paylaşırım dediydim
zaten sen ekran deil resim paylaşmışsın ne bu bomboş hepsi, herşeyi son ekrana sıkıştırmışsınyok 4 de de lafım yok ta 2 numara bakışları harbi cezbetti beni dur 2 dk ka ben bulayım bunun resimlerini bide farklı versiyonlarını görelim toggle setin çok güzelmiş nerden buldun göstermelik iki tane eklemiş oraya sen bana ne bakıyon kardeşim mecbur deilsin benim toggle larla poz vermeye ben laf olsun die dedim sen istediğini kullan yani tabi sewerek kullanıyosan lafım yok Yine sade ve güzel ekranlar kardeşim sen bu sıralar çok sade takılır oldun zaten benim widgetlere ekran yetmiyo walla olmazsa 6 ya çıkaracak ekranı
- - - Eklendi - - -
can yine harika ekranlar bu temayı bende çok sewdimama yeşil pil sırıtmış aynısının maviside vardı bu temayla onu kullansan tam uyum olurdu bence seninde toggle setlerin çok güzelmiş
- - - Eklendi - - -
estağfurullahherkes kendi zevkine göre bişeyler yapıyo işte, bunlar kimilerinin hoşuna gidiyo kimilerinin gitmiyo yani sen benim ekranlar herkesin hoşuna gidiyo diosun aslında bu toggle setle poz vermeyecektim de yeni yaptım burda bi gösrterem sonra paylaşırım dediydim
benim ekranlar küçük olduğundan çok widget koyamıyorum mesela notları koysam ekran doluyo ne resim gözüküyo ne başka widget koyabiliyosun
toggle paylaltın sıra avkonda
mavi android pilide mi varonu deneyeyim
benim ekranlar küçük olduğundan çok widget koyamıyorum mesela notları koysam ekran doluyo ne resim gözüküyo ne başka widget koyabiliyosuntelefonum genelde ilk ekranda durur bişey lazım oldu mu sağa kaydırırım son ekrana gelip lazım olan şeylere hemen ulaşabiliyom senin widgetları göstermelik koymadım ben sadece mobil veri ve 3g kullanıyom ondan 2si var 2.ekran fena ya çok güzel bakıyo bul bakalım senden kaçmaz zaten bi ton resmini bulmuşsundur
baya güzel çözünürlüklüsünü bulmuşsun helal yinede kardeşimnot defteri sorun deil sadece çerçeve yaparız içi boş olur resimede engel olmazwidget i muhabbet olsun die gırgırına dedim zati yok walla ya adı sanı çıkmıyo bi bu resmi war bunun 1920x1200 olanını buldum oda yeter bana
Ben avkonumu buldum abi.Carpenter Son'ın yaptığı avkonu kullanıyorum.Sıkılana kadar devam
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu ikonlardan vazgeçemiyorum
Buda widgetli hali ,
ekranların muhteşem gerçekten. Lütfen bana aynı ekranları yapabilmem için ne yapmam gerektiğini sırayla yazar mısın abi lütfennn
Fatih, bu batarya widget ını ilk defa görüyorum. İsmi, cismi nedir acaba? Gönder iconlarını değiştireyim
5800 T.C.K
güzel olmuş peki bu cfw nasıl stabilmi kasma filan oluyormu abimin telefona yapmayı düşünüyorum
najanaja 4. ekran senin için widgetların güzel oldu
Bir görmek isterim kardeşim nasıl bulmuşsun
waay widgetler çoğalmış ekranlar biraz daha doluwalla 4. ekran parçalıyo resmen widgetleri görmüyom bile parçaladıktan sonraki halide warmı ama 2 numaranın adını biliyom bende çok resmi war bide ben dün gece yeni bi favori buldum bi görsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?