Belle Ev Ekranlarınız

toggle paylaltın sıra avkonda

Tepkiler: najanaja

mavi android pilide mi var onu deneyeyim

sLeepLe

Üye
benim ekranlar küçük olduğundan çok widget koyamıyorum mesela notları koysam ekran doluyo ne resim gözüküyo ne başka widget koyabiliyosun telefonum genelde ilk ekranda durur bişey lazım oldu mu sağa kaydırırım son ekrana gelip lazım olan şeylere hemen ulaşabiliyom senin widgetları göstermelik koymadım ben sadece mobil veri ve 3g kullanıyom ondan 2si var 2.ekran fena ya çok güzel bakıyo bul bakalım senden kaçmaz zaten bi ton resmini bulmuşsundur

najanaja

Üye

toggle paylaltın sıra avkonda

tass_co yaptım demişti almadınızmı ondan. pm atın bana falan yazıyodu benim konuda.

- - - Eklendi - - -

mavi android pilide mi var onu deneyeyim

hani benim konu vardı ya kimbilir nerelerde avkon2 pil renk çeşitleri die orda aynısının mavisi de var.

- - - Eklendi - - -

not defteri sorun deil sadece çerçeve yaparız içi boş olur resimede engel olmaz widget i muhabbet olsun die gırgırına dedim zati yok walla ya adı sanı çıkmıyo bi bu resmi war bunun 1920x1200 olanını buldum oda yeter bana

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye
baya güzel çözünürlüklüsünü bulmuşsun helal yinede kardeşim not defterini kullanmıyom zaten bu kadar yeter bana

Ben avkonumu buldum abi.Carpenter Son'ın yaptığı avkonu kullanıyorum.Sıkılana kadar devam

ekranların muhteşem gerçekten. Lütfen bana aynı ekranları yapabilmem için ne yapmam gerektiğini sırayla yazar mısın abi lütfennn

lazye

Üye
Buda widgetli hali ,

lazye

Üye
Fatih, bu batarya widget ını ilk defa görüyorum. İsmi, cismi nedir acaba? Gönder iconlarını değiştireyim

ismimi nerden biliyon. Nokia battery moniter 1.0

- - - Eklendi - - -

he tamam şimdi anladım ekranda yazıyo farkedemedim ya...

- - - Eklendi - - -

buda fena değil,

Tepkiler: AHMED..., vg_engin ve tass_co1983

lazye

Üye

güzel olmuş peki bu cfw nasıl stabilmi kasma filan oluyormu abimin telefona yapmayı düşünüyorum

0 kasma ama ram düşük biraz yoksa sıkıntı yok şuana kadar kasmadı...

- - - Eklendi - - -

oldukça stabil. Ve bence s60v5 cfwleri arasında en hızlısı diyebilirim...

Tepkiler: yaren_dede

cok uzun zaman oldu ekranlari paylasmayali

Tepkiler: AHMED... ve lazye

sLeepLe

Üye
najanaja 4. ekran senin için widgetların güzel oldu

Tepkiler: AHMED... ve najanaja

najanaja

Üye
najanaja 4. ekran senin için widgetların güzel oldu

waay widgetler çoğalmış ekranlar biraz daha dolu walla 4. ekran parçalıyo resmen widgetleri görmüyom bile parçaladıktan sonraki halide warmı ama 2 numaranın adını biliyom bende çok resmi war bide ben dün gece yeni bi favori buldum bi görsen

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bir görmek isterim kardeşim nasıl bulmuşsun geçen widgetlar az dedin bende çoğalttım valla yırttıktan sonrasını bulamadım bulsam çok iyi olurdu

Ben geldim

bu resim normalde böyle değil ama böyle çıktı

bu da oyun ekranım babamın widgetini da koydum fazla oynayamıyorum adamın widgeti yetiyo hem duvar kağıdı da uygun babam ne dese emirdir

müzik ekranım

okul ekranım arkadaşlar sözlük ve hesap makinesi

bu da toggle ekranım
ve şimdi yorumlar

Tepkiler: AHMED..., najanaja ve sLeepLe