Belle Ev Ekranlarınız

hocam teman ve fontun ne bayıldım. Soylersen sevinirim.

Tepkiler: ringofdie
bişey sorcam su fontu degıstırınce operada sorun cıkıyo nasıl cozebılırım sureklı yazıl tipi incelenıyomuydu neydı öyle bısey dıyodu bide arkaplanı alabılırmıyım
bende font kurunca inanılmaz şekilde kasıyor telefon sizde olmuyor mu?

asigsasi

Üye
konu amacı dışına çıkmayalım sorunlar için yazılım destek bölümüne konu açabilirsiniz

Tepkiler: ringofdie, okankayci ve onursan
bişey sorcam su fontu degıstırınce operada sorun cıkıyo nasıl cozebılırım sureklı yazıl tipi incelenıyomuydu neydı öyle bısey dıyodu bide arkaplanı alabılırmıyım

opera mobile kullandığım için bilemiyorum arkaplan şurada (bendekinin pozisyonu tam tersi ama o resim bir sitede indirmeli şekilde link verilebiliyor o yüzden atamıyorum buda tam tersi yöne olanı )

Tepkiler: okankayci
opera mobile kullandığım için bilemiyorum arkaplan şurada (bendekinin pozisyonu tam tersi ama o resim bir sitede indirmeli şekilde link verilebiliyor o yüzden atamıyorum buda tam tersi yöne olanı )
tesekkurler
o fener wıdgetı sanırım alabılırmıyım

Hasand.

Üye

nokia 500 fp2

Tepkiler: Aytaç-01 ve asigsasi

asigsasi

Üye

Tepkiler: Eduardo58 ve ringofdie

achambo

Üye

Tepkiler: Eduardo58 ve ringofdie
İşte bunu biliyorum uzun süre bu maviyi ve bunun turuncusunu kullandım. Çok güzel toogle lar yapıyorsun @achambo , ya bize hep toogle yap ya da bana öğret ben devam ettireyim

Tepkiler: achambo

achambo

Üye
İşte bunu biliyorum uzun süre bu maviyi ve bunun turuncusunu kullandım. Çok güzel toogle lar yapıyorsun @achambo , ya bize hep toogle yap ya da bana öğret ben devam ettireyim

daha yapma imkanım olmaz gibi 6 aydır telefon kullanmıyorum. Adobe illustrator ile yapıyorum, bir ara video çekecektim de sıkıntı oldu. Ygs lys sınavlarım var yazın da yeni telefon alcam yapma imkanım çok az yani.

Tepkiler: Eduardo58

asigsasi

Üye

Tepkiler: Eduardo58
Abi bu seffaf RSS Feed toogle i kullaninca bende telefon resetliyor. Sadece Seffaf degil, diger toogle setlerinde de resetliyor. Guzel olmus bu arada biraz karmasik ama