Belle Ev Ekranlarınız

sLeepLe

Üye
Tamam Teşekkür ederim

Uploaded with
E6ları burda görmek gururlandırdı beni güzel ekran olmuş avkon bi zamanlar kullandığım avkondu anılarım canlandı

Tepkiler: cemal çolak ve asigsasi

asigsasi

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: cemal çolak, achambo, yaren_dede ve 1 kişi daha

Tepkiler: asigsasi
E6ları burda görmek gururlandırdı beni güzel ekran olmuş avkon bi zamanlar kullandığım avkondu anılarım canlandı
Bir süre 603 kullandımda E6'nın yeri bi başka geri döndüm e6'ya )

Hocam tema ve saat bunlar ama widgetleri bulamadım pekte anlamıyorum kusuruma bakma

Uploaded with

sLeepLe

Üye
arada sıkılıyorum e6dan ekranı küçük falan geliyo ama sonra düşünüyorumda yeri cidden ayrı yeni telefon alırsam muhakkak e6 mı saklıycam

Tepkiler: yaren_dede, cemal çolak ve asigsasi
arada sıkılıyorum e6dan ekranı küçük falan geliyo ama sonra düşünüyorumda yeri cidden ayrı yeni telefon alırsam muhakkak e6 mı saklıycam

Bende cefakar c6 mi sakliyorum ama gecende kullanayim dedim kullanmaz olaydim cep telefonundan sogudum o kadar yani

sLeepLe

Üye
Bende cefakar c6 mi sakliyorum ama gecende kullanayim dedim kullanmaz olaydim cep telefonundan sogudum o kadar yani
s4 mini kullanıp ona geçersen öyle olur ben telefon alırsam e6 durur tema widget falan takılırım yine onda

Tepkiler: yaren_dede, cemal çolak ve asigsasi
s4 mini kullanıp ona geçersen öyle olur ben telefon alırsam e6 durur tema widget falan takılırım yine onda

Yok ya oyle olmuyor... bende oyle yaparim diye dusunuyordum ama yapacak daha iyi seyler bulunuyor telefonla
Su anda cihaz dan yeterince faydalanamadiginiz icin bu tur seyler ilginizi cekiyor ama saglam bi cihaz alirsaniz farki farkediyorsunuz

Oyunlar-uygulamalar-launcher dunyasi filan yani deneyecek ve ilginizi cekecek bir suru sey var

Tepkiler: asigsasi ve sLeepLe

sLeepLe

Üye
Ya o yönden android istiyorum mesela bir sürü mod özelleştirme falan yapılabilir ama önünü alamıyoruz sonra o yüzden stabil bi sistem olsun diyip iosda istiyebiliyorum kararsızım şuan

Tepkiler: asigsasi ve yaren_dede
Ya o yönden android istiyorum mesela bir sürü mod özelleştirme falan yapılabilir ama önünü alamıyoruz sonra o yüzden stabil bi sistem olsun diyip iosda istiyebiliyorum kararsızım şuan

Daha benim modla rootla daha işim olmadi yani ihtiyac yok sadece oyunlari hafiza kartina kurma ve yazilima gömülü uygulamalari silmek icin root dusunuyorum ama ios icinde yeni yazilima herkes farkli yorum yapiyor yani iyimi kotumu olmus belli degil
Bence fazla vakit kaybetmeden symbian denen sistemden uzaklasin...

asigsasi

Üye
galaxy note 3 ilgimi çekmeye başladı

Tepkiler: yaren_dede ve cemal çolak
Iki tanede ekran ekliyim

Tepkiler: ÇaRşI 2387 ve asigsasi

asigsasi

Üye
amaç s serisi olmasın fakat bi ısınamadım gitti bataryayı çok yer ekranlar güzel olmuş

Tepkiler: yaren_dede
amaç s serisi olmasın fakat bi ısınamadım gitti bataryayı çok yer ekranlar güzel olmuş

Kulanima bagli ama Gunde iki defa sarj Allah in emri zaten
S4 mini fiyat, performans ve gorsel olarak gayet uygun tavsiye edebilirim
Dostum Kurtulun su cihazlardan artik borc harc bi sekilde kurtulun yani :P