Nextman Emekli Yönetici Konuşmalarınıza hitaplarınıza defalarca uyarılara rağmen dikkat etmediğiniz için konu geçici bir süre kapalı.
Konuşmalarınıza hitaplarınıza defalarca uyarılara rağmen dikkat etmediğiniz için konu geçici bir süre kapalı.
achambo Üye Nextman' Alıntı: Konu tekrardan aktif ancak sürekli takip edilmektedir.Bilginize... Genişletmek için tıkla ... açılmış sohbete devam sadece ekran görüntüsüne mi izin var peki
Nextman' Alıntı: Konu tekrardan aktif ancak sürekli takip edilmektedir.Bilginize... Genişletmek için tıkla ... açılmış sohbete devam sadece ekran görüntüsüne mi izin var peki
asigsasi Üye anil41kocaeli' Alıntı: 1 gun cezamı olur ver 1 hafta kapat konuyu ☺ Genişletmek için tıkla ... ondan sonra bana niye kızıyor lar diyorsun bu konu seni rahatsız ediyorsa girme güzel kardeşim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
anil41kocaeli' Alıntı: 1 gun cezamı olur ver 1 hafta kapat konuyu ☺ Genişletmek için tıkla ... ondan sonra bana niye kızıyor lar diyorsun bu konu seni rahatsız ediyorsa girme güzel kardeşim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nextman Emekli Yönetici achambo' Alıntı: açılmış sohbete devam sadece ekran görüntüsüne mi izin var peki Genişletmek için tıkla ... Sadece ekran paylaşımı ve uzun olmamak kaydıyla ekrandaki modların paylaşımı anil41kocaeli' Alıntı: 1 gun cezamı olur ver 1 hafta kapat konuyu ☺ Genişletmek için tıkla ... Bırakta ona biz yönetimce karar verelim.
achambo' Alıntı: açılmış sohbete devam sadece ekran görüntüsüne mi izin var peki Genişletmek için tıkla ... Sadece ekran paylaşımı ve uzun olmamak kaydıyla ekrandaki modların paylaşımı anil41kocaeli' Alıntı: 1 gun cezamı olur ver 1 hafta kapat konuyu ☺ Genişletmek için tıkla ... Bırakta ona biz yönetimce karar verelim.
yaren_dede Üye anil41kocaeli' Alıntı: 1 gun cezamı olur ver 1 hafta kapat konuyu ☺ Genişletmek için tıkla ... anıl yapmak istemiyordun ama hakkettin
anil41kocaeli' Alıntı: 1 gun cezamı olur ver 1 hafta kapat konuyu ☺ Genişletmek için tıkla ... anıl yapmak istemiyordun ama hakkettin
asigsasi Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yaren_dede Üye asigsasi' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... vay on numara ekranlar dostum, bu temada çok hoşuma gitti ama o pil orada sırıtıyor
asigsasi' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... vay on numara ekranlar dostum, bu temada çok hoşuma gitti ama o pil orada sırıtıyor
asigsasi Üye yaren_dede' Alıntı: vay on numara ekranlar dostum, bu temada çok hoşuma gitti ama o pil orada sırıtıyor Genişletmek için tıkla ... hiç aklıma gelmedi pili de turuncu yapmak teşekkürler dostum - - - Eklendi - - - turuncu iste sen yeter ki Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yaren_dede' Alıntı: vay on numara ekranlar dostum, bu temada çok hoşuma gitti ama o pil orada sırıtıyor Genişletmek için tıkla ... hiç aklıma gelmedi pili de turuncu yapmak teşekkürler dostum - - - Eklendi - - - turuncu iste sen yeter ki Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yaren_dede Üye asigsasi' Alıntı: hiç aklıma gelmedi pili de turuncu yapmak teşekkürler dostum - - - Eklendi - - - turuncu iste sen yeter ki Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... turuncu avkonu boşuna yapmadık bak işe yaradı
asigsasi' Alıntı: hiç aklıma gelmedi pili de turuncu yapmak teşekkürler dostum - - - Eklendi - - - turuncu iste sen yeter ki Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... turuncu avkonu boşuna yapmadık bak işe yaradı
asigsasi Üye yaren_dede' Alıntı: turuncu avkonu boşuna yapmadık bak işe yaradı Genişletmek için tıkla ... aynen öyle dostum senin ellerine sağlık
yaren_dede' Alıntı: turuncu avkonu boşuna yapmadık bak işe yaradı Genişletmek için tıkla ... aynen öyle dostum senin ellerine sağlık
yaren_dede Üye anil41kocaeli' Alıntı: abi yalnız şu radyoyu nasıl turuncu yaptın Genişletmek için tıkla ... tema ile alakalı, kullandığın temaya göre değişir, bildirimler-internet radyo-watshapp gibi widgetler
anil41kocaeli' Alıntı: abi yalnız şu radyoyu nasıl turuncu yaptın Genişletmek için tıkla ... tema ile alakalı, kullandığın temaya göre değişir, bildirimler-internet radyo-watshapp gibi widgetler
asigsasi Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
onurhanerk Üye asigsasi' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Ellerine sağlık gayet hoş olmuş
asigsasi' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Ellerine sağlık gayet hoş olmuş