Belle Ev Ekranlarınız

sLeepLe

Üye
o zaman açılalım

vay vay vay en güzel ekranların diyebilirim kardeşim hepsi çok iyi ama bu ayrı bir etkiledi beni alt bar hele çok hoşuma gitti saatlerin çok güzel olmuş yazı tipin çikolatalı kurabiye seviyorum bu fontu yakışmış bütün ekranların şahane dicek laf yok eline sağlıkk

Tepkiler: achambo ve najanaja

najanaja

Üye

eline sağlık güzel ekranlar
togglelar ve saat on numara olmuş, paylaşmazsın heralde

teşekkür ederim kardeşim o ikon bayadır elimdeydi hep deniyim deip sallıyodum en sonunda deneyebildim güzel oldu

- - - Eklendi - - -

aynen alt bar güzel başka temadan aldım walla dier fontlarda rakamlar saatlerde düzgün durmadı o yüzden bunu seçtim aynen bu ekranların cazibesi bi başka oldu teşekkür ederim kardeşim.

Tepkiler: achambo ve sLeepLe

achambo

Üye
naja abi süper olmuş tekrar diyecek laf yok zaten

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
naja abi süper olmuş tekrar diyecek laf yok zaten

Teşekkür ederim kardeşim beğenmene sewindim benzetebilecek olan varsa her türlü meydan okuma kabulümdür harbi aslında bide s3 ev ekranları die yarışma yapsalar ya, güzel bi yarışma olurdu bence

sLeepLe

Üye
Buyrun bakalım Font konusunu açtım onaydan geçtiğinde linki burada paylaşırım

Tepkiler: najanaja, yaren_dede, Nextman ve 1 kişi daha

najanaja

Üye
Buyrun bakalım Font konusunu açtım onaydan geçtiğinde linki burada paylaşırım

way beee harbi işte budur harbi süper olmuş yaa en iyi ekranın bu o yuvarlak saatin bide pil i yokmuydu pillisi senin o minicik ekranamı sığmıyo yoksa widgetler harika nihayet güzel bi set kullandın resimler harika özellikle 2 numaraya hayran kaldım bu font mono mu? bunun neresi küçük be ya, daha ne olacak ama çok güzel durmuş harbi. walla harika olmuş kardeşim ellerine sağlık 10 numara dicem ama bi no kestim çünkü 4. ekran kayıp nie eksik ekran paylaşıyon

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye

Teşekkür ederim kardeşim benim telefon için yuvarlak saatin sadece bu kadarını çıkartmışlar napam ben 3 resimede hasta oldum 4.ekran özel bi ekrandı koymadım orda kontak widgetları var onları sansürlemekle uğraşırsam zaten ekranda bişey kalmaz diye widget seti cidden güzel bunu sevdim değiştirmem heralde yazı tipi aynen monotype güzel oldu ya

Tepkiler: najanaja ve achambo

achambo

Üye

ben de çok sevdim

najanaja

Üye
tamam işte ekran minik olunca pili iptal etmişler aslında bu bile çok bence dakkayıda kaldırsınlar sadece saat neyine yetmiyo saat kaç altı kaç geçiyosa geçiyo boşwerrr

Tepkiler: sLeepLe ve achambo

achambo

Üye
tamam işte ekran minik olunca pili iptal etmişler aslında bu bile çok bence dakkayıda kaldırsınlar sadece saat neyine yetmiyo saat kaç altı kaç geçiyosa geçiyo boşwerrr

çapraz olmasa daha iyi

Tepkiler: sLeepLe ve najanaja

najanaja

Üye

çapraz olmasa daha iyi

düz olunca da bi anlamı yok ki normal dijital saat modeli yap olsun bitsin biraz şekil olmalı ondan yoksa dediğim gibi bunun arkaplanı normal dijital saate koy tamamdır ek bi pro kurmanada gerek kalmadı

sLeepLe

Üye

GEÇ DALGANI GEÇ s4 alayımda o kocaman ekranı koycam görcen sen ya arka planı yeni çıkan widgetdaki gibi olsa süper olur

burdaki gibi olsa

Tepkiler: najanaja

achambo

Üye

GEÇ DALGANI GEÇ s4 alayımda o kocaman ekranı koycam görcen sen ya arka planı yeni çıkan widgetdaki gibi olsa süper olur

burdaki gibi olsa

ekranın küçük

- - - Eklendi - - -

3 ü bir arada olursa olur yoksa yapılmaz

- - - Eklendi - - -

istersen bir el atarız

najanaja

Üye

burdaki gibi olsa
yeter ki al gari yahu ulan ben çatlayacam yakında al artık yani zamanı geldi de geçiyo bak napıyon günde bi liramı atıyon kenara nasıl para biriktiriyon anlamadım ki warya ben bişeye kafama taksam yemem içmem gerekirse açlıktan ölmeyi göze alırım, o şeyi de alırım yalnız bu resimdeki harbi güzelmiş linkini gönderive bana sen gullanamıyon bari ben gullanam

Tepkiler: sLeepLe ve achambo

achambo

Üye

abi bende para var almıyom

- - - Eklendi - - -

vaaaaaaaaaaaaayyyyyyy naja abi widget istedi yılda bir olan olay

- - - Eklendi - - -

542 bildirim yazıyo içim içimi yiyo ama bakmıcam

Tepkiler: sLeepLe ve najanaja

najanaja

Üye

abi bende para var almıyom

- - - Eklendi - - -

vaaaaaaaaaaaaayyyyyyy naja abi widget istedi yılda bir olan olay

başkası olsa istemem maksat sleeple ye zahmet vermek zaten buldum bile widget bölümünde en üst sıradaymış