sLeepLe
Üye
o zaman açılalım
eline sağlık güzel ekranlar
togglelar ve saat on numara olmuş, paylaşmazsın heralde
aynen alt bar güzel başka temadan aldım
vay vay vay en güzel ekranların diyebilirim kardeşimhepsi çok iyi ama bu ayrı bir etkiledi beni alt bar hele çok hoşuma gitti saatlerin çok güzel olmuş yazı tipin çikolatalı kurabiye seviyorum bu fontu yakışmış bütün ekranların şahane dicek laf yok eline sağlıkk
naja abi süper olmuş tekrar diyecek laf yok zaten
Buyrun bakalımFont konusunu açtım onaydan geçtiğinde linki burada paylaşırım
beğendim ellerine sağlık dostum saat de güzel olmuş
güzel olmuşfont da ayrı hava katmış
way beee harbi işte budurharbi süper olmuş yaa en iyi ekranın bu o yuvarlak saatin bide pil i yokmuydu pillisi senin o minicik ekranamı sığmıyo yoksa widgetler harika nihayet güzel bi set kullandın resimler harika özellikle 2 numaraya hayran kaldım bu font mono mu? bunun neresi küçük be ya, daha ne olacak ama çok güzel durmuş harbi. walla harika olmuş kardeşim ellerine sağlık 10 numara dicem ama bi no kestim çünkü 4. ekran kayıp nie eksik ekran paylaşıyon
Teşekkür ederim kardeşimbenim telefon için yuvarlak saatin sadece bu kadarını çıkartmışlar napam ben 3 resimede hasta oldum 4.ekran özel bi ekrandı koymadım orda kontak widgetları var onları sansürlemekle uğraşırsam zaten ekranda bişey kalmaz diye widget seti cidden güzel bunu sevdim değiştirmem heralde yazı tipi aynen monotype güzel oldu ya
tamam işte ekran minik olunca pili iptal etmişleraslında bu bile çok bence dakkayıda kaldırsınlar sadece saat neyine yetmiyo saat kaç altı kaç geçiyosa geçiyo boşwerrr
çapraz olmasa daha iyi
tamam işte ekran minik olunca pili iptal etmişleraslında bu bile çok bence dakkayıda kaldırsınlar sadece saat neyine yetmiyo saat kaç altı kaç geçiyosa geçiyo boşwerrr
GEÇ DALGANI GEÇs4 alayımda o kocaman ekranı koycam görcen sen ya arka planı yeni çıkan widgetdaki gibi olsa süper olur
burdaki gibi olsa
yeter ki al gari yahu ulan ben çatlayacam yakında al artık yani zamanı geldi de geçiyo bak
GEÇ DALGANI GEÇs4 alayımda o kocaman ekranı koycam görcen sen ya arka planı yeni çıkan widgetdaki gibi olsa süper olur
burdaki gibi olsa
yeter ki al gari yahu ulan ben çatlayacam yakında al artık yani zamanı geldi de geçiyo baknapıyon günde bi liramı atıyon kenara nasıl para biriktiriyon anlamadım ki warya ben bişeye kafama taksam yemem içmem gerekirse açlıktan ölmeyi göze alırım, o şeyi de alırım yalnız bu resimdeki harbi güzelmiş linkini gönderive bana sen gullanamıyon bari ben gullanam
abi bende para var almıyom
- - - Eklendi - - -
vaaaaaaaaaaaaayyyyyyy naja abi widget istedi yılda bir olan olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?