Belle Ev Ekranlarınız

asigsasi

Üye
anıl benim konudan almadın mı saati ben denedim de açtım konuyu

Anil-D

Üye
hangi konudan hatırlamıyorumki

Anil-D

Üye
sız bunumu diyosunuz ben hani ögleden sonra yazan dijital saat sandım

İlk önce kilit ekranı

tek giriş ekranı işimi görüyor

bu menü görünümüm

android tarz görev yönetici

en son mesaj ekranı telefonum budur

Tepkiler: onursan

İlk önce kilit ekranı

tek giriş ekranı işimi görüyor

bu menü görünümüm

android tarz görev yönetici

en son mesaj ekranı telefonum budur
10 Numara olmuş kardeşim ellerine sağlık . Klasör görünümleri andorid e uyumlarsan birde alt barı yuvarlak simge değilde siyah sade olanı kullanırsan çok daha iyi olur diye dusunuyorum. Birde kilit ekranın arka planda çalışmıyor mu eğer oyleye çok şarz yer.

klasör iconlarını değiştirdim. sağolasın kardeşim. kilit ekranı gizli uygulama olarak çalısıyor görev yöneticisinde çıkmıyor. ben henüz acemiyim şu alltaki bantta sade olan skin bende yok çoğu oval filan bu konuda yardımcı olabilir misiniz nexus tarzı istiyorum sade ?

- - - Eklendi - - -

o temayı alabilirmiyim o zaman refreshin klavyesinde tuşlar çok küçük zaten birde ekranda küçük olunca işkence oluyor yazı yazmak

Green on Black PRO | daeva112 tema arkadaşım bu forumda vardı bildiğim kadarıyla buradan indirmiştim bende.

Kardesim senin kullandıgın sürüm ne bilmiyorum ama önce bir asağıda verdiğim eklenditiyi bir dene olmadı bunu yuklersin kesin olur.
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...anna-belle-unsigned-turkce-metyuu-798732.html
Buda eklenti : uygulamayı çalıştır stil sekmesinden mini 5 butonu seç buton için özel arkaplan seffaf de özel buton simgeleri ise andro by Daeva112 seç tam bir android görnümü olur ve daha güzel görüneceğini dusunuyorum
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...xus-colormix-by-yand04-12-05-13-a-799294.html

asigsasi

Üye

Tepkiler: yaren_dede

Anil-D

Üye
ekranlar guzel olmus toggle yapmayı bilmeyenler kıskandıgı icin ☺ seni cekemiyolar

Tepkiler: asigsasi

Anil-D

Üye
yenisimi cıktı

- - - Eklendi - - -

yenisimi cıktı

asigsasi

Üye
sen teşekkür ettiğin konuyu hatırlamıyormusun

- - - Eklendi - - -

bir iki rötuş

Tepkiler: onursan