asigsasi
Üye
güzel olmuş dostum ellerine sağlık son ekran daha iyi olmuş
Buyrun bakalım
çook çoook güzel be kardeşilk iki ekran siyah beyaz dier ikisi renkli widget ve kısayollara göre ekran uyum harika operatör kullanmıyon heralde artık font güzel eskilerden mi yeni mi sürekli deiştiriyon takip edemiyom artık saat güzel durmuş ama araları baya açık biraz daha yanaşık olaydı iyiydin bende ki daha güzel sadece avkon pili sevmedim onun dışında harika ellerine sağlık gardaş acaba bunlara bi misilleme mi yapsam bu arada 3. resim tanıdık geldi
cok guzel olmuş abi
operatörün üstünü siyahla kapladım program varya animstripe mi ne onunla yaptım güzel durdu böyle üstten pencereyi indirince turkcell yazıyo kapatınca böylefont senin ismini sevdiğin font var ya o rosemary 3.ekrandaki tanıdık gelir göstermiştim sana ama 2. ekrandakini tanımadın mı sen şaşırttın beni yap bakalım misilleme avkon benim hoşuma gitti böyle dik olması ya o saat düzenlense çok güzel olurda düzenlemedi kimse e6 ya bişey yapmıyo zaten
he rosemary ismi kadar kendiside güzelmişwalla 2. nin sima yabancı gelmiyo ama tam hatırlayamadım açıkçası buyur bakalım bunlarda benden, senin ekranları bastırayım da unutturayım
abi 4 5 ekrandaki dijital saatle pili senmi yaptın tema myiu 4 mu harbi ekranlar guzel olmuş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
elbetteki geçemez ben zaten sırf sana takılmak için dedim bunlar ne ki. walla kardeş gördüğün üzre havadurumu büyük ya altını yada üstünü kapayacaktım üstünü tercih ettimBenim ekranlarımın yanından bile geçemez bunlarilk ekrandaki resmi biliyorum ayrıca suratını kapamayaydı iyiydi avkon bence mavi olmalıydı kırmızı bu temaya olmamış kardeşim resimler genel olarak iyi bendeki resimlerin hepsini kullanmışsın pil widgetı güzel olmuş eline sağlık kardeşim en çok 4.ekranı sevdim
elbetteki geçemez ben zaten sırf sana takılmak için dedim bunlar ne ki. walla kardeş gördüğün üzre havadurumu büyük ya altını yada üstünü kapayacaktım üstünü tercih ettimwalla bu rengi seviyom deiştirmem bi teme için pilmi deiştirip duracam bu avkon artık sabit daha da deişmez resimler genel olarak iyimi. hepsi birbirinden kalite yahu nasıl böle bi cümle kurarsın he pil çok güzel oldu ayrıca benim saatim seninkinden güzel sen o e6 cıya söle saatle dakkayı birleştirsin evet 4. ekran on nomero oldu teşekkür ederim kardeşim.
hahaha guzel saat ama o e6 saati
hayır e6 ya ozgu bi saat o diger telefonlarda çalısmıyo demek istedim
zaten ben anlamadım çalışmıyosa benim ekrana nasıl gelmiş acaba
niye çalışmasın çalışıyor
hayır e6 ya ozgu bi saat o diger telefonlarda çalısmıyo demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?