Belle Ev Ekranlarınız

CouTFeeL

Üye
teşekkür ederim abi avkonu bende sevmiyorum ama pcdeyken hep unutuyorum değiştirmeyi. Toggleler böyle daha iyi oldu gerçekten, yarn paylaşırım

Tepkiler: najanaja
tabi, c data tinybatterywidget icerisine atacaksin:

Tepkiler: onursan

sLeepLe

Üye
Valla nasıl diyim hoş ekranlar olmuş resimler harika yeni toggle yapmışsın kardeşim resimlerle on numara uyumlu olmuş bence fazla söze gerek yok ekranlara bakmak yeterli benden de ekranlar gelicek yakın zamanda

- - - Eklendi - - -

Buyrun bakalım uzun bir ara oldu

Tepkiler: Mr. SaLÇa ve najanaja

najanaja

Üye
walla bu set tam benlik oldu da kasıyo ekran geçerken ondan deiştirdim çok güzel olduydun yaa ikonlar bayaaa uzun bi ara oldu ama fazla bi deişiklik yok yeni seti kullanmışsın yakışmış widgetlerin hepsini güzel seçmişsin. yeni saatide yapmışsın güzel durmuş senin tarzında zaten bu saat o yanında ös yazan noluyo acep öğleden sonra mı

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye
Teşekkür ederim kardeşim pek değişiklik olması için e6 da bi çok şey çıkarmaları lazım

Tepkiler: najanaja

asigsasi

Üye

faruk abi o avkonu istiyoruumm!!!

- - - Eklendi - - -

isa abi ekranlar guzel olmus ellerine saglik

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkür ederim bu senin kullandığın yukarıdaki ekran görüntüsün deki toggle seti tam mı

evet abi tamamladik bahadir abiyle, istersen veriyim de konu ac

Pringles

Üye
abi rss ye sabah gazetesini nasıl ekledin ? Ve rss nasıl beyaz font yaptın

İletişimli konuşma vidgetinin şeffaf mif dosyalarını alabilirmiyim ?

Abi çok hoşuma gitti ekranların

Pringles

Üye
Denedim abi kesinlikle çalışıyor

Ben bir şey sormak istiyorum. Bu hava durumu widgetleri için internet gerekmiyor mu? Arkadasım demişti data kapalı oldugunda internete bağlanmıyor. Saçma geldi ama mümkün mü bu?

Pringles

Üye
Çok teşekkür ederimm abiii

Ben bir şey sormak istiyorum. Bu hava durumu widgetleri için internet gerekmiyor mu? Arkadasım demişti data kapalı oldugunda internete bağlanmıyor. Saçma geldi ama mümkün mü bu?

mümkün dediğin gibi internete bağlanmıyor ve sonuç çıkmıyor

Sonuç çıkmıyor derken ne demek istediniz? Yani oluyor mu böyle bir şey oluyorsa nasık yapabiliriz?