Belle Ev Ekranlarınız

Pringles

Üye
Anıl abi çok güzel olmuşlar

Rica etsem fontunu alabilirmiyim ?

sLeepLe

Üye
Buyrun bakalım

Tepkiler: najanaja, Mr. SaLÇa, CouTFeeL ve 1 kişi daha

Anil-D

Üye
ekranlar on numara olmuş brigtnes prosunu verirmısın

CouTFeeL

Üye

uuuwww abi gerçekten süper olmuş toggleler ekranla tam uyumlu olmuş resimlere zaten laf yok avkon garip geldi ama ekranlarla uyumlu olmuş ellerine sağlık bende bi toggle set hazırliyim de ekranlarımı paylaşayım

sLeepLe

Üye

uuuwww abi gerçekten süper olmuş toggleler ekranla tam uyumlu olmuş resimlere zaten laf yok avkon garip geldi ama ekranlarla uyumlu olmuş ellerine sağlık bende bi toggle set hazırliyim de ekranlarımı paylaşayım

Teşekkür ederim kardeşim avkon garip aynen ekranlarla uyumlu olsun diye koydum hazırlada paylaş bakalım

Pringles

Üye
sLeepLe Abi gerçekten çok hoş olmuşlar

najanaja

Üye
buyurduk bakalım wallaha harika olmuş kardeşim bu sefer duwarkağıdı seçimin iyi olmuş ve nihayet toogle lar deişmiş ekranlara tam uymuş pil de tam uymuş ekrana tema seçimide iyi olmuş herşey tam bi uyum içinde. Walla bu sefer bi kusur bulamadım diyecek sözüm yok ellerine sağlık kardeşim harika ekranlar

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye
Sana inat hazırladım ekranları açık renk değilde koyu renk seçtim avkon bu tiple çok hoş gözüktü gözüme teşekkür ederim yorum için kardeşim

- - - Eklendi - - -

sLeepLe Abi gerçekten çok hoş olmuşlar
Teşekkür ederim

Tepkiler: najanaja

Tepkiler: najanaja ve Mr. SaLÇa

Anil-D

Üye
Toggleler yansın avkonla toggleyi alabilirmiyim

Radyo widget in çok guzelmiş link verebilirmisin? tek radyo dısında aynı modelde baska widget varsa onlarıda atabilirsin

http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/shadow-sensual-widget-set-by-najanaja-799747.html

- - - Eklendi - - -

10 numara olmuş dostum ellerine sağlık yeni toggle de güzel miş

radyonun temasını kullandım toggle olarak pek güzel durmadı ama yapmışken bir ekran koyim dedim

- - - Eklendi - - -

Toggleler yansın avkonla toggleyi alabilirmiyim

avkonu paylaştım zaten modlama bölümünde ilk sayfada bulabilirsin
toggle deneme amaçlı düzenledim ve najanin radyo için kullandığı temadan yaptım yani paylaşıma açık değil, belki naja bunu daha iyi bir düzenleme ile paylaşmak ister artık bakacağız

asigsasi

Üye

Tepkiler: yaren_dede